|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za mamice punčk(kako s špangicami,...spredaj ...
31.1.2007 13:41:36   
Moyca_
Se ves čas hecamo s temi čopki, gumicami, enkrat na mesec je treba po novo zalogo špangic in gumic, ker iz vrtca pride vedno samo pol stvari na glavi.
Bi pa ji spredaj postrigla lase, da se vsaj tukaj ne hecamo toliko, ker ima na koncu spredaj vse zunaj popoldan. Lepši so pa seveda dolgi lasje spredaj. Kako vi to rešujete pri vaših punčkah??

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: za mamice punčk(kako s špangicami,...spre...
31.1.2007 13:43:23   
CUKRČEK
Moja ima spredaj postrižene, drugače pa dolge laske. Ima pa vedno goro špangic in če sem jaz frizer zjutraj ji naredim 2 čopka pa je mir.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2007 13:59:11   
Erdbeere
naša ima spredaj dolge sem pa ji delala ali čopek na vrthu glave al pa špangic malo morje da so lase nazaj držali, zdaj pa lepo dve kitki pri strani pa vsi lasje lepo notri pridejo.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.1.2007 16:24:35   
Anonimen
mi imamo postrižene, ker imamo "žive" laske in ne drži nobena špangica. Čopek pa izgleda kot en rožiček sredi glave/čela. Zato smo jo raje ostrigli.

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
31.1.2007 16:25:07   
asso
Pri nas ima spredi kratko, ker špangice in lastike (čopki) stojijo na glavi 2 sekundi...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.1.2007 16:53:18   
skuštrana
Men je pa full všeč, če ima punčka spredaj kratke laske, zadaj pa dolge..
Špangice pa tudi pri nas ne obstanejo dlje kot sekundo, mogoče dve. Včasih jo uspem prepričat za čop in to je to.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.1.2007 18:08:38   
anajmad
Jst sem moji tavečji,da je prerasla to dolžino iz kratkega na dolgo,delala zanke. Zdej pa pojma nimam,če se sploh kje še to dobi. Zanko namreč.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.1.2007 18:12:29   
pravljica
no, meni pa ful ni všeč, če imajo spredaj kratke laske user posted image  naša ima že od začetka, ko so laski začeli rast čez čelo, špangice in je niso nikoli motile...stvar navade po moje...če jih bi začela nosit po parih letih, bi ji bile verjetno tudi odveč, si mislim...če ne prej, jih boste morali pustit rasti ob odhodu v OŠ, ampak tam bo to na njihovo željo, zato bodo pridno pustile špangice in čopke na čelu user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.1.2007 19:17:11   
Ninica
Naša ima tudi spredaj kratke, zadaj dolge laske. Ji pa dajem tudi špangice tak ob straneh ali ji pa tudi  te sprednje pripnem. Vse sorte. Zaenkrat se ne pritožuje zaradi špangic. user posted image

LP, Ninica

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.1.2007 20:06:10   
Anonimen
Zgleda,da ima samo moja Maša povsod kratkeuser posted image

(odgovor članu Ninica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
31.1.2007 20:07:39   
viv_
Moja Mirna ima tudi povsod kratke. Pa Zarja tudi. user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.1.2007 20:30:08   
lelaval
Moja starejša ima že skozi dolge tudi spredaj. Bi bila ful smešna s kratkimi, ker ima skodrane. Je pa res, da  špangice in gumice v vrtcu pogubijo, ker  jih dajo dol, ko gredo spat, potem pa saj veš, kakšni so otroci - vidi drugo stvar, pa vse spusti iz rok.
Najmanjša pa ima še po celi glavici kratke laske. Pa je nismo še nič strigli.  

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.1.2007 21:22:27   
nejcko
Naša ima spredaj kratke, zadaj dolge. Če bi bilo po moje, bi imela krajše pristrižene lase, ampak ima moj mož eno tako čudno obsesijouser posted image - mi skozi naprej meče, ker sem jo par dni nazaj na malo daljši paža ostrigla. Ima pa noro žive lase in ne prenese nobene špangice več kot minuto, čopki pa občasno zdržijo kakšno urouser posted image
Mamica si pa tako želiiiii, da bi svoji punčki čopke delalauser posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.2.2007 10:17:58   
Meggi
Mi imamo pa kar našo pomočnico iz vrtca za frizerko. Naša zjutri pač še ni razpoložena za friziranje- lasanje kot pravi če jo rihta mami. Ima povsod dolge- mi že tud najeda, ker ima še skaužlane in jo lahko samo ob pranju ornk razčešem.

Špange, pa gumice so potrošni material. Prakticiramo pa obročke- se dobijo cartkani pa ti trakovi za laske. Jo pa tud ati ne pusti ostrišt- sam s česanjem se pa tud nikol ne ubada,...

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.2.2007 11:34:50   
Pajaca
Pri nas je postrižena na paža. Spredaj kratki, drugje mal čez ušesa. Sama je tko nekak hotla, prej je mela kratke.

Špange in ostale zadeve se spomne met ko ji zapaše, ji moram narest celo frizuro z vsem kar mamo in pol čez sekundo pobere to dol in gremo naprej. Včasih hoče kaj za v vrtec.

Men pa to čist paše, ker nisem tip za delat čopke in špange in kaj vem kaj še. Ne znam.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.2.2007 19:29:49   
Anonimen
moja je bla tut do nedavno s kratkimi, zdaj ji puščam dolge, da ni kot en fantek. spredaj ima kratek fru fru zadaj dolge na paža..čez ušesa še niso isto dolge kot zadaj. ne prenese pa nobene špangice niti čopka. js ne vem kako vaše zdržijo da ji sploh kej na glavo dajete. če ma moja pol ure 2 knofli na glavi je to že rekord prve vrste.

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
2.2.2007 20:18:08   
san
Moja deklica je imela spredaj kratke laske do konca prvega razreda, od takrat ima tudi spredaj dolge. Ravno tako si šele od konca prvega razreda sama z veseljem dela frizure in nosi špange in obroče, ko pa je bila še v vrtcu, je zjutraj šla v vrtec z elastikami in špangami, popoldne pa na glavi ni imela nič več.

Lp, S

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.2.2007 9:17:07   
Olivija
Ani sem pustila spredaj dolge, ker ji veliko bolj paše. Še vedno ima pa špangice, priporočam H&M, ker najbolj držijo. Smo jo pa decembra postrigel tako, da ima skoraj povsod enako dolge.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.2.2007 7:37:02   
BARBARA R.
Jaz sem Kristino od vsega začetka strigla, da sem jo samo tanko plast sprednih las odstrigla. Toliko, da ni imela golega čela ostalo vsaki dan drugače spneva. V vrtcu je bilo potrebno vsaki dan preveriti če vse odneseva domov. Običajno so ji za spanje le špangice podirale. Tako, da sva se raje odločal za več majhnih čopkov, kot nekakšna kitka. Sedaj pa ji puščam tudi te dolge in so obvezne majhne špangice. Jaz nimam nobenih težav ima pa zelo tečne lase, ker ji vrtinec na sredini glave potiska vse naprej. Tako, da v nobenem primeru nebi šlo brez spenjanja las.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.2.2007 22:43:19   
Pupica
zdaj ima sicer spredi kratke, vendar imamo namen pustiti dolge. Še malo nam manjka pa mi bo uspelo tudi spredne laske speti v francosko kito, potem pa ne bo težav.sedaj so laski speti s špangico.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...
Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Kako se znebiti dude?
пеперутка16

Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?