|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Apetit
16.9.2004 10:04:39   
Lenny
Naš dvoletnik ima zdaj po morju apetit za okoli past! Prej se nikoli ni spomnil na hrano, kvečemu na pijačo, zdaj pa hodi v hladilnik gledat, kaj bi še lahko pojedel. Res je, da je strašno aktiven, ogromno na zraku, ampak to je bil tudi prej. Zdaj pa naenkrat takšna lakota :zmeden:
Ima katera kakšno razlago? Uboga babica se sekira, da mu ne da dovolj za jest in otrok lačen hodi po svetu! Jaz pa je tudi ne znam potolažiti, ker mi zadeva ni jasna. Je to rast, obdobje, ... ???
V naprej hvala za pomoč in lep dan vsem!
Lenny
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Apetit
16.9.2004 10:08:39   
Ro-La
Kaj bi lahko našemu malo apetita odstopil;) ?

Več troši, več rabi. Tako kot moj avto:)-

Lp R&L

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Apetit
16.9.2004 12:55:26   
Anonimen
Če ni trakulja, potem je super! Obdobja ješčosti in neješčosti se pri otroku hitro izmenjujejo.

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Apetit
17.9.2004 9:17:34   
Lenny
Babico sem malo potolažila, mogoče pa smo odkrili tudi razlog za velik apetit. Naš mali Lakotnik je že slišal - pa ne doma - da moraš dosti jest, da hitro zrasteš. No, jaz pa sem mu pred kratkim dopovedovala, da ena igračka v trgovini še ni za njega, ker je premajhen, jo bo pa dobil, ko bo zrasel. Glede na njegovo logiko in sposobnost povezovanja, ki me včasih kar šokira, bi lahko mulček stvar čisto dobro skombiniral :)
Bomo videli, kdaj ga bo lakota minila!
Lp

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?