Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

priti tam okol 4.2., vendar sem bila na pregledu pri G. pa me je že ¨pomirila¨, da ta mesec ne bo nič, pa no sej, realno sva bila tudi premalo pridna tiste dni, ko sem imela O, ker sva bila oba službeni preveč aktivna.
. O se mi je prestavila za en teden naprej, tako da se je datum nepričakovane tudi zamaknil in je tako ne pričakujem prav v teh dneh. Torej je ta mesec eden izmed daljših ciklov, saj je danes že 42.dan. Po BT je pa danes 15.dan povišane temperature.
ČESTITKE
.
No, upam, da se bo uredilo samo od sebe in nas boš razveselila z najlepšo novičko!
Včeraj je prišla, zjutraj, minuto po tem, ko sem si zmerila BT, ki je padla in sem dragemu takoj rekla, da bo pa danes najbrž prišla. In glede na vse znake, ki so seveda bili očitno samo plod moje psihe in želje. Pa zakaj se narava tako poigrava z nami????