Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
17.2. Moja mora priti 18.2., pa bi naj bila O šele okrog 5. ali 6.2. 
Vztrajala bova še kar dva tedna-če bo mogoče O pozneje. M naj ne bi dobila najhitreje 17.2.(največkrat imam 28 dnevni ciklus), najpozneje 20.2. Bom videla, kako bo firbec delal in kdaj bom naredila test. Po moje ga bom 19.2. že delala, ker ne bom zdržala.
!
...
sem začela okoli zdravnikov hodit in so začeli ugotavljat kaj je. ko pa klomifen nisem reagirala z zrelim jajčecem so mi naredili LPSC. Diagnoza je pa PCO sindrom. Štiri leta nazaj sem zanosila in donosila mojo lepotičko Mio. Sedaj v drugo še nisem bila pri zdravnici. Sem rekla da bi rada probala kakšno drugo naravno metodo, preden me zabašejo s hormoni. Sedaj uporabljam že dva meseca maco. In ta dva meseca je
. Joj, kako lepo zgodnje darilo za Valentinovo bi bilo to! Ampak še cel teden čakat, to me bo kar pobralo po moje. Ampak sem se zaklela, da bom delala test šele zadnji možni dan, ko naj bi M (ne)prišla, ker prejšnji mesec je bilo isto - 30. dan je ni bilo, sem delala test, ni bilo nič, nato pa je prišla 32. dan. E, tokrat bom čakala do konca.