|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Adaptirano mleko
16.9.2004 20:19:44   
Babsy
Živjo
:)
Spet o mleku. Sem popolnoma neuka na področju adaptiranega mleka, zato prosim za pomoč.
Sicer fantka dojim, vendar bi rada imela v zalogi za vsak slučaj tudi eno adaptirano mleko.
Katerega mi svetujete?
Fantek je star tri tedne.

Recimo za Comformil 1 piše da je za posebne potrebe (za krče). A bi torej bil v redu ta? Ali je boljši Aptamil, ki naj bi bil za dojenčke od rojstva dalje?
Aptamil Pre ali Aptamil 1?

Hvala za vaše odgovore.

Babsy:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Adaptirano mleko
16.9.2004 20:48:50   
lutka
KAR SE TIČE ADAPTIANEGA MLEKA IMAM SAMA NAJBOLJŠE IZKUŠNJE Z APTAMILOM PRE.DAJAM JIMA GA ŽE OD ROJSTVA DALJE,ČEPRAV SEM POSKUSILA TUDI S COMFORMILOM,VENDAR STA GA ZAVRAČALA.JE PA APTAMIL PO POGOVORU S FARMACEVTKO VREDU ZATO,KER VSEBUJE MOLEKULO, KI VEŽE LOBANJSKE KOSTI.SEM PA SLIŠALA DA JE VREDU TUDI HIPP,PA ŠE CENEJŠI JE.
LP:duda::duda:

(odgovor članu Babsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Adaptirano mleko
16.9.2004 21:06:37   
NIK IN MAMI
TUDI JAZ PRISEGAM NA APTAMIL AR..SICER PA ZATO,KER MI JE PO VSEH DRUGIZ ZELOOOO POLIVAL IN IMEL PREVEČ KISLINE, ZATO JE BILO VEDNO VES POBRUHAN IN VSE JE TAKO SMRDELO ZA KOZLAT:( L.P.:sloncek:

(odgovor članu Babsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Adaptirano mleko
17.9.2004 9:40:09   
Blink1
Zdravo

Dokler sem dojila, sem imela za rezervo pripravljen Aptamil Pre, ki je za dojenček, ki se še dojijo... Pa tudi za kasneje. No, ko sem nehala z dojenjem, je Neja nekaj časa jedla AptamilPre, ki pa sem ga po 3 tednih zamenjala za Hipp 1, ker jo je po Aptamilu hudo šraufalo in težko je akala. No, po Hippu pa ni problema, zdaj ga jemo že 2 tedna in nas zelo malo šraufa

Lp
Nina

(odgovor članu Babsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?