Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.Koncno nama je uspelo in veselje je bilo neopisno,dva meseca zatem pa že žalost,prislo je do spontanega splava
Zdaj pa je moj strah ta,da glede na to,da je fant zelo občutljiv ga je to zelo razočaralo in pravi da bi zdaj raje počakali na razmišljanje o otroku,bojim se da se bo to predolgo zavleklo i n nam bo vse skupaj prineslo težave v najini vezi. Mogoče se vam vse skupi zdi nenavadno ampak vseeno bi prosila za kakšen nasvet.Drugače pa sm tuki nova in vas vse lepo pozdravljam

na UPN, ker so mi na AC odkrili, da ima
Downov sindrom. V vsej stiski, sem morala še partnerja tolažiti, ki je dosti težje prenesel vse skupaj, čeprav moram reči, da mi je bil v zelo veliko oporo. Pa sva takrat mislila, da ne bova nikoli več niti pomislila na