| 

| Uporabniki na tej temi: nihče |  | 
  |    | Stran:   [1] | 

|        | Uporabnik   |  |  | 

| 

| 

| |   | PRVI ULTRAZVOK JE ZA MANO 21.9.2004 6:24:37
 | 
 |  |  |  

|  Darja*   
   | Dobro jutro drage dame! 
 Ste se naspale? Danes je bila zame huda noč,....bruhanje, driska, bolečine v trebuhu,.....mešalo se mi je skoraj, po vrhu vsega pa še mojega dragega nisem imela doma.:( Ampak sedaj mi je malo boljše, vsaj bruham ne več. :bravo::bravo:Žal sem morala v službo, ampak ne vem če bom zdržala. :zmeden:Mislim pa da je vzrok za vse to KLOMIFEN, ki sem ga v nedeljo vzela prvič.:grrr:
 In včeraj sem bila na ultrazvoku, da me začnejo pripravljat na inseminacijo. Nič kaj konkretnega nisem izvedela, kot to da so mi zmerili jačnike in sedaj jih bodo opazovali. V ponedeljek imam spet, in potem spet in spet,....In to ob takih blesavih urah, ob 10h, tako da zjutraj nič ne naredim v službi, potem pa tudi ne,...:zmeden:

Ampak vse za našega :duda::duda:
 Ne moram pa se odločit, če bi poklicala G in ji povedala, da imam stranske učinke KLOMIFENA?:zmeden::zmeden:
 Malo še bom počakala, če bo kaj boljše,...

Želim vam lep dan, ;)
 Darja*

|  
			|  |  | 

|    | Stran:   [1] | 

Najbolj brane vsebine v rubriki
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Zadnje s foruma
		Zadnje s foruma 

Kaj pa vi mislitebiba217Katero od spodaj naštetih ženskih imen je lepše?Larisa (
43%)

Lejla (
37%)

Sabrina (
19%)
 Število vseh glasov: 269
Število vseh glasov: 269Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš 
svojo anketo!