Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 13.2.2007 11:16:51
|
|
|
|
G in T
|
Hvala za nasvet
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 21.6.2007 13:05:43
|
|
|
|
orhideja75
|
opa! bo treba res še kej novega probat. na kakšni novi-nori lokaciji. pa vi? kje kej prakticirate? kaj predlagate? novosti so vedno dobrodošle
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 21.6.2007 14:31:27
|
|
|
|
orhideja75
|
a nič nasvetov?
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 21.6.2007 14:33:38
|
|
|
|
Mina1
|
a nič nasvetov? ste pa tut no, to bi meni še kako prav prišlo, glede na to, da je doma nora hiša, jaz pa tako navihana
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 21.6.2007 14:38:25
|
|
|
|
orhideja75
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 21.6.2007 14:42:00
|
|
|
|
Mina1
|
orhidejca, nič jokati, ti to lehako delaš doma, jaz pa samo takrat, če sem sama (beri brez staršev doma), otročka nista problem, gresta zvečer spat ne. Bo treba starše kam v toplice poslati za 1 mesec
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 21.6.2007 14:45:10
|
|
|
|
orhideja75
|
sem pa vseeno mislila, da bo kdo kej predlagal. sej pri nas res ni problem. otroci zvečer zaspijo, midva pa digi-dagi. včasih na več koncih. postelja, kopalnica,kuhinja,...
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 21.6.2007 14:49:13
|
|
|
|
Mina1
|
včasih na več koncih. postelja, kopalnica,kuhinja,... ja ja, torej si moram omisliti loverja s fletom, ali pa uporabiti domišljijo, da me kam prisloni v stranski ulici mmmm
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 21.6.2007 14:50:24
|
|
|
|
orhideja75
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1 včasih na več koncih. postelja, kopalnica,kuhinja,... ja ja, torej si moram omisliti loverja s fletom, ali pa uporabiti domišljijo, da me kam prisloni v stranski ulici mmmm ja sej, če vaju pa kdo zaloti pa... rečeš, da ga šlepaš...
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 21.6.2007 14:51:56
|
|
|
|
Mina1
|
ja sej, če vaju pa kdo zaloti pa... rečeš, da ga šlepaš... itak itak jao meni, ma me res daje no, mi ni pomoči
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 23.7.2007 11:23:34
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
PREIZKUŠENI PREDLOGI: na lovski opazovalnici, na balkonu/terasi, pod kozolcem, v hribih, na klopci v parku, na plaži, v morju/jezeru, v čolnu, v šotoru, na gugalnici
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 15.8.2007 22:17:41
|
|
|
|
mala maja
|
Midva sva pa sprobala savno, bazen in teraso od nenavdanih lokacij. Najbolj mi je bilo noro na terasi, ker so imel sosedje pod nami žur, midva pa na terasi v akciji
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 22.8.2007 17:23:42
|
|
|
|
s.
|
lovska preža, v avtu sredi belega dneva ob cesti na letališče ( adrenalinsko, ker se folk vozi mimo), na avtocestnem počivališču, v službi na hitro, v avtu v največji nevihti letošnjega leta...pa še bi se našlo. Sem že mal pozabila, ker je bilo tolk različnih adrenalinskih lokacij. Fajn ideja za obujat spomine...grem jih obujat...
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 28.8.2007 13:30:44
|
|
|
|
KIKI****
|
Midva pa še nisva nikjer razen v postelji ali na tleh, ga pa peljem v petek ali soboto v kino in na večerjo pol pa greva na razgledne točke po sloveniji-sprobava vse-poročam
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 14.9.2007 18:56:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Z mojim sva se pa tudi na lovski opazovalnici, enkrat bolj na začetku veze, takrat tudi v avtomobilu v naravnem parku, ampak avtomobila več ne maram, ker mi znuca kolena, fajn je bilo zunaj na haubi na avtu, pa ob reki... ampak mi je res najbolj fajn na postelji
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 14.9.2007 19:15:07
|
|
|
|
Anonimen
|
hm..... savna, bazen, morje, avto (na več lokacijah), sredi belega dne v gozdu, na hribu, terasa, balkon, pisarna, kuhinja, kopalnica pa še bi se kaj našlo. Je pa res najbolj udobno doma v postelji. Ampak bolj zanimivo pa je ko je prisoten adrenalin. Uživajte in čim več
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 14.10.2007 13:45:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Najini najbolj nori placi... kabina za invalide v termah čatež... kabinet za glasbo na fakulteti... slačilnica v telovadnici... Saj jih je blo še kar nekaj, samo teh se trenutno spomnim...
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 20.10.2007 22:33:08
|
|
|
|
lex
|
v pizzeriji pred krušno pečjo (za šankom) - smo imeli zakupljen plac. v precej priljudni točki v nravi na otočku, tik preden so se moji pripeljali za nama s čolnom v dnevni mojih staršev (oni so bili na morju, oma pa doma - no vmes je prišla) avto je pa itak zakon, no novega še nisva sprobala, pa ima toliko prostora
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 21.10.2007 19:57:23
|
|
|
|
byanca
|
Na čolnu ob jezeru, na jezeru,v gozdu sredi belega dne, v napol podrti leseni kučici sredi parka (nekaj metrov proč je bila skupina fantov...), v kabini WC-ja v gostilni.... pa upam, da bom še kaj sprobala
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 2.11.2007 18:53:19
|
|
|
|
Anonimen
|
-v bazenu sredi toplic, ko mimo plavajo nic hudega sluteci starcki.. samo pazi, da nima kak fantek maske na glavi.. -v kinu -v baru na wcju - na ulici v kaksnem temacnem kotu - v bolnici na wcju a mas dovolj? ne spomnim se nic vec,.. pa ne da sem jaz to sprobala, le probam se spomnit najbolj cudne lokacije
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 12.11.2007 15:39:06
|
|
|
|
Anonimen
|
morju/jezeru, tu je se najbolj fejst ,ker se ni treba matrat ,z lahkoto vse opravis
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 29.11.2007 12:58:26
|
|
|
|
Polonca s piko
|
Jst sm pa misnla kolk blazno sva bla izvirna, k sva enkrat v savni Hja, sva pač oba cvikača :) Ampak sredi gozda na klopci ob polni luni... leeeepooo... Bi pa enkrat probala v enmu diskaču na wcju-brzaka...
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 6.12.2007 19:29:49
|
|
|
|
jazz
|
sredi gozda...ko sva nabirala gobe, pa borovnice na ceveh, s katerimi ogrevajo bazen na igrišču ne otroškem,....veliko je prostorov, ko še nisva imela stalne lokacije
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 6.12.2007 19:30:39
|
|
|
|
jazz
|
aja,pa v kulturnem domu, za zaveso že tut...je pač bila šansa
|
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?