|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS ( 109. NADALJEVANJE)
21.9.2004 23:21:03   
tia
Hojla,sem malce više nas prestavila,kajti še malo pa bomo na drugi strani.

Joj kako sem jezna :grrr:,prej sem že vse napisala in me je potem dol vrgo,pa se enostavno sporočilo ni shranilo.Pa sem toliko napisala,joj zakaj!!

Končno sem med vami,tako sem imela ta vikend naporen,če bi dan imel 25 ur bi bilo premalo,bi se vsaj v tisti eni uri lahko oglasila.Sem pa sedaj zato tukaj,bom probala napisati kar sem že prej ,upam da mi bo uspelo.

Klarisa držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da boš poročala da je uspelo in da ta eden se bo rodil za 9 mesecev,naj vaju :angel::angel::angel::angel: čuvajo.

Pia73 hvala da misliš name,res pa sedaj ko sem bila tako knap s časom nisem niti za trend pomislila ali sem v fazi O. ali če mi bo ta mesec uspelo,pustimo se presenetit.Sem telo vesela,da si se oglasila,:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Pia73 zate.

Anitka sem pa res imela ta mesec zate dober občutek,komaj sem že čakala da poročaš o :modri:.Ali sem pa sedaj jezna :grrr::grrr::grrr: na to :hudicek: M.,kaj te res ni mogla izpustiti?Bo zato naslednji mesec bolj pestro in veselo,kar dvojno. Že sedaj držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:.

Bambi upam da si to :hudicek: M. utopila v pivu in je več ne bo med nas,pa seveda in sprostila si se tudi,ali ne?:metulj:

Koala kje se pa ti skrivaš?OGLASI SE KAJ!!

Punce še malo pa se med nas vrne nazaj iz :morje: naša Gea1,komaj že čakam poročilo in seveda ali so slučajno prišli nazaj :duda::duda::duda:.

Neni ti pa kar počivaj,držim pesti da boš spet med nami in se bomo skupaj borile.

Pika74 tudi zate pestke :miska::miska::miska::miska:,da bodo izvidi OK,pa potem na :modri:.

Tako punce bo za danes dovolj,vse ki vas nisem omenila vam želim da čimoprej zagledate :modri:,ostalim ki pa imate na obiski :hudicek: M. pa jo čimprej nekam zaprite.

Lepo pančkajte pa se slišimo jutri.Pridno HUPA -CUPA :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.

LP

Tia
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ZA NAS ( 109. NADALJEVANJE)
22.9.2004 7:05:16   
meeryana
Dobro jutro :)
Sreda je že.....kako mineva ta čas, joj :) ;) Ampak sedaj mineva, ko pa čakamo na :roza:, pa se vleeeeče kot kača.

Toliko da vas vse pozdravim, da boste vedele, da sem še z vami in, da držim :miska: za vsako posebej. sedaj je že 3. O z vami........in moram vam povedat, da sem zeeeeelooooo vesela, da sem vas našla.Preden sem prišla na RR sem mislila, da sem ena izmed redkih s takimi težavami....in boljše bi seveda bilo, da bi bila (ker potem nas nebi bilo toliko ;)), ampak saj veste, da je fajn vedet, da nisi sam!! Hvala vam, ker ste tu.:angel::rozica::angel:

Se kaj tipkamo! Lep delovni dan vam želim in potem čimbolj sproščeno popoldne!!

M:sloncek:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ZA NAS ( 109. NADALJEVANJE)
22.9.2004 8:33:05   
neža76
Tudi jaz vas pozdravljam in upam, da ste vredu punce moje!:)

Naj povem, da naj bi bila jaz v obdobju O, pa sploh ne vem če sem?? :zmeden::zmeden:

Pa kaj čmo, je kakor je in bo ko bo, a ni res punce??

Važno je, da vemo, da bomo tudi me enkrat dobile :duda:!

Neža76

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ZA NAS ( 109. NADALJEVANJE)
22.9.2004 11:53:34   
bambi
Hajli hajlo, sem že nazaj in z menoj še vedno moja draga prijateljica (:grrr:) M:hudicek:, že 7 dan. Jaz ne vem, da ji je pri meni tako lepo da kar pride že 21. dan in potem je z menoj 7 dni, mogoče bo še dalje, pivo je teklo v potokih, jaz sem spila na dan približno 4 flaše piva in ta nadležnica se kar ni hotela utopit. Sva z dragim čakala soboto zvečer, ker je po navadi čez noč nimam, in je bil že 3 dan, da bova :sloncek::sloncek::sloncek:, pa je začela tečt kot da bi bil 1. dan. Sva odložila na nedeljo in glej ti njo, v nedeljo isto..... NO, v ponedeljek se je malo umirila in nama dala malo veselja, potem pa čez noč zopet :hudicek:....
Punce, a mislite da je kaj narobe???? To se mi še ni zgodilo, da bi tako hitro prišla in tako dolgo trajala..... Sem že razmišljala, če ni šlo slučajno za prezgodnji splav, kar bi po navedbah Dr. Pušenjaka bilo čisto možno...

Drugače pa je bilo super, z dragim sva se vozila na vrtiljakih, plesala, letala po trgovinah :bravo::bravo::bravo::bravo:, si nakupila par stvari in seveda jedla, jedla, jedla, jedla, tako da si še komaj zaprem hlače..... Sedaj sem zopet v tempu, ki mi ne pusti dihat niti za minuto :zmeden:, no pa bo kmalu konec...... in potem bomo spet veselo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: brez skrbi....

Vidim da je M prišla tudi k Anitki, in da ne pusti pri miru ostalih punc, ampak enkrat se bo pa ja morala naveličat....8)8)8) hulja hinavska!!!!

Danes držimo pesti za našo Klariso, ki ima transfer in upajmo da bo čez kakšnih 10 dni zagledala :modri::bravo::bravo:

Žal nisem utegnila vsega prebrat, tako da nisem na tekočem kaj se dogaja.... :zmeden:

Lp Bambi

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ZA NAS ( 109. NADALJEVANJE)
22.9.2004 12:41:46   
simonas
Pozdravljene punce!

Ne uspem prebrati kaj se dogaja, ker imam res guzvo. Vceraj sem imela izpit in se danes porazno pocutim. Pisali smo ga stiri ure, tak da sem prisla zmozgana domov, pa se tezko je bilo za tja past... Se bo treba delat za glavni izpit, se...

Pri nas se vedno nic novick glede:duda:. M naj ne bi prisla v zacetku naslednjega meseca. Nekje sem zasledila, da se Anitki ni nasmehnila sreca. Upam, da sem prebrala narobe. Ta :hudicek:M pa bi jo lahko ze res pustila na miru.

Se opravicujem vsem ostalim, ki sem vas izpustila, in vam zelim cim vec :modri::roza::modri::roza: in :duda::duda::duda::duda:.

Lepo se imejte, pa mislite kaj name, ko se doma ucim in mucim, da se ze enkrat resim vsega tega...

Simona

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ZA NAS ( 109. NADALJEVANJE)
22.9.2004 13:58:33   
bambi
Hej Simonas, tudi jaz se moram učit in to tako, da se mi meša..... Se mi totalno ne da in samo prelagam, pa nekaj drugega delam, pol sem pa cel dan tečna.....:grrr: Pa tako tečna snov je, da sploh nič ne razumem..... Komaj čakam da bo konec....

Ja kje pa ste ostale danes????? Lovite zadnje sončne žarke :)-:)-:)-

Bambi

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ZA NAS ( 109. NADALJEVANJE)
22.9.2004 15:14:55   
neni
Ojla punce!
Najprej da vam sporočim da ima Klarisa že svojega sončka pod srčkom in vas lepo pozdravlja! Ju hu hu :bravo: Bravo naša mami!
No, tudi me ostale ji pa prav veselo sledimo.
Jaz sem bila danes pri svojem G in mi je dal napotnico za IVF-ET. Po domače umetna. Jutri zjutraj se grem naročit ampak baje naročajo že kar za oktober tako da sem vsa iz sebe. Bogvedi kakšna prepreka me zdaj še čaka. Bom sporočila.
Vidim, da ta mesec nismo glih preveč uspešno :sloncek::sloncek:. Je res bolj malo nosečk, sploh tistih ta starih. Punce kar korajžno, delat na tem, če se pa predolgo vleče, potem pa vam svetujem kar k G in povedat problem.
Spodaj sem videla da Biba 1 sprašuje kako dolgo se čaka. Midva sva bila čez poletje na 2 spermiogramih, potem sem šla jaz v Trbovlje na preglede in sedaj sva že na vrsti. Samo nisem nikdar naredila tako kot so mi rekli, pač pa sem vedno nekaj sama iskala in se naročala. Drugače bi verjetno še vedno na spermiogram čakala.
Malo sem zabluzila,povedati sem hotela to: po enem letu konkretnega dela je čas, da se gre naprej!
Lepo se imejte, hvala Tii in ostalim za pozdrave...
vaša Neni:rozica:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ZA NAS ( 109. NADALJEVANJE)
22.9.2004 18:58:58   
Anitka
Hojla punčke moje!

No moja M je ta mesec tudi nekam čudna za spremembo. Najprej je prišla šele pozno zvečer, do zdaj vedno zjutraj, potem je bila prej vedno le en an močna, ta mesec kar teče iz mene, ne vem no :zmeden::zmeden::zmeden: Veš BAMBI sem premišljevala, da se je morda prišla poslavljat od naju in nama želi tale zadnji mesec malce zagosti. Ma jo bomo že preživele in šle z dvignjenimi glavami v nov boj :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Hja SIMONA S kot vidiš nisi narobe prebrala in me je hulja huljasta, kot jo je poimenovala Bambi res obiskala. A ne vdam se in enkrat bo že morala popustiti M, ker sem jaz kozoroginja in ne bom popustila.

Sicer pa si trenutno najbolj želim, da uspe KLARISI ostati mamica svoji pikici :duda: Verjamem, da je :duda: pri Klarisi zelo lepo in bo pri njej tudi ostala, saj je enkratna oseba, ki bo zelo dobra mamica. Klarisa drži se, počivaj in vedi, da so moje misli pri tebi. In naj vaju :angel::angel::angel::angel: čuvajo. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

NENI me veseli, da se je vsa stvar le premaknila in popolnoma se strinjam s tabo, da je treba G čimprej "zagnjavit" in ga seznaniti s problemom, pa tudi same moramo velikokrat še kaj "izvohat" Želim ti, da tudi ti čimprej postaneš srečka nosečka. Punce čas je tudi za nas fosilke, a ne?

TIA ja ti se boš pa čisto izmučila. Upam in želim ti, da boš konec tega tedna oziroma v začetku naslednjega tudi ti poročala o dveh :modri: ali o +, boš vsaj potem začela spet malce več počivati.;)

Punce držte se, veliko hopacupajte :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: , ne sekirajte se in vedite, da bomo kmalu vse me postale najboljše mamice našim :duda::duda::duda::duda::duda: Vsem, ki čakate v teh dneh dobre novičke - želim vam jih.

Se beremo,

Anitka:metulj::miska:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ZA NAS ( 109. NADALJEVANJE)
22.9.2004 22:03:48   
tia
Hojla,

za spremembo sem danes tudi z vami,kajti sedaj glih sem priletela oz službe in se morem oglasiti,da se vam mace potožim.Danes sem bila tako utrujena,da sem kar na kavču zaspala za 1 urco malce pred delom ,potem pa me je spet čas preganjal.Da ne bo pomote delat sem šla popoldne,zato se nisem prej oglasila.

Anitka iz tvojih ust v božja ušesa,da je res ta comprnica M. zadnjič pri vama z Bambi.Nasledniji mesec je tvoj za :modri:.:love:

Bambi ,če se ta :hudicek: M. ne poslovi pojdi kar k g.,saj dlje kot 8 dni naj nebi imel M.

Klarisa ti pa kar počivaj,boš res doba mami da more ta :duda: ostati pri tebi 9 mesecev.

Neni lahko pa vseeno ne bo potrebno iti na umetno lahko pa vama uspe prej,držim že sedaj pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:.

SimonaS tudi ti se pripravi uspelo ti bo.!!

Punce ali vsete kej je pa naš Mijavček?

Tako bo dovolj se jutri spet slišimo,

pa pa

Tia

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ZA NAS ( 109. NADALJEVANJE)
23.9.2004 7:29:31   
biba77
Dobro jutro vsem!!

Danes in jutri imam pa tako guzvo napovedano v sluzbi, da je to jutro bila edina moznost, da malo pogledam k vam. Upam, da ste ok in da bom v soboto prebrala kaksno VESELO novicko!

Moja M se poslavlja, tako, da bomo kmalu spet zaceli z :sloncek: :sloncek: :sloncek: Komaj cakam!! Hiiiii... :)

Zelim vam cimhitrejsi konec delovnika!!

:miska:

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ponovna zanositev: Idealen premor med nose...
Načrtujeta drugega oziroma naslednjega otroka, pa se sprašujeta, kakšen je idealen in najbolj zdrav premor med nosečnost...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?