|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moravske toplice
20.2.2007 11:42:29   
flower power
Za prvomajske počitnice gremo v Moravske toplice v bungalov. Če ste že bile tam mi prosim napišite če je blo ok al ne.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moravske toplice
20.2.2007 11:54:41   
Anonimen
Bila sva z user posted image  leta 2002, v hotelu Vivat,je bilo ful fanj... zdaj pa planiramo za prvi teden v marcu 5-9.3  it s user posted image .  Pa ne vem , če je voda ok (naftna ) ? Ve katera?

(odgovor članu flower power)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Moravske toplice
20.2.2007 12:24:55   
facka
Iz prve roke povem, smo bili prejšnji teden, sicer smo letovali v bungalovu, ki je last OBrtne zbornice NM in je blo super. Bungalovi so lepi, zdej opremljeni so baje njihovi slabše (last Moravskih), zato priporočam, da vzamete kakšen kos manjši posode, kako ponvico. Zaradi tega ti to povem, ker so tasta namestili prvi dan v njihov (napačen) bungalovuser posted image , tako, da so se morali čez dva dni selit. Voda na kopališču Terme3000 je topla, ozračje tudi, sploh v 1. nadstropju. Kar pa se tiče čistoče samega kopališča, bi pa lahko med dnevom malo bolj čistili, ker je ferker ljudi velik.
En bazen je z naftno vodo, ki je topla 36 stopinj, meni je super, sploh ker me malo matrajo sklepi. Je pa slaba stran te vode ta, da ti full kopalke pol nekaj časa smrdijo.user posted image . Če te še kaj zanima, mi piši na zs.

_____________________________

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu flower power)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Moravske toplice
20.2.2007 13:45:59   
piščanc
meni je v moravskih zakon. če imate možnost vzemite kolesa, je zelo lepo. pa gozdiček je blizu (samo user posted image  golf moti). bungalovi so brez avtomobilov in je super za sprehajanje. terme 3000 so bolj klasične, samo otroci obožujejo toplo vodo, je otroški bazen s toboganom in veliko vodnih površin. nov je hotel vivat, kjer se tudi lahko namakaš, prav tako otroci.

hrana je pa odlična pri aleksandru

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Moravske toplice
22.2.2007 12:14:25   
frka
lani smo bili v moravskih  v prekmurski vasi preko firme zelo lepo opremljeni
še skrinjo na tri predala smo imeli, terme so super le če je grdo vreme je vhod smotan ker greš vzunaj in mimo bazenov bazeni čudoviti lahko se nakopaš .plavaš ,nafta je super sam ne smeš biti predolgo not  ,če je lepo lahko koristiš zunanje bazene in tobogane.

Vse najlepše mi smo zraven kart imeli še vključeno savno 1x na dan v hotelu.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Moravske toplice
24.2.2007 17:50:28   
Anonimen
flowerflower, če te kaj več zanima, mi lahko pišeš ZS, saj sem v Termah 3000 zaposlena.

Kar se tiče "naftne" vode je tako. To ni nafna voda, gosti ji rečejo zato tako, ker ima podoben vonj. To je čista termalno-mineralna voda - nefiltrirana- torej takšna kot pride direkt iz zemlje. Edino ohladi se jo. Ne dodaja se ji niti klora. Razlika med "naftno" in ostalo termomineralno vodo v Termah 3000, je ta, da se ostala voda sfiltrira in se ji doda klor. Ker so te vode zelo bogate z minererali, kar pomeni, da so zelo težke in potem še precej tople, se naj otroci ne bi kopali dlje od 15 minut v vodi. Ta "naftna" voda, pa sploh ni primerna za otroke in se jo odsvetuje.

Kar se pa tiče Vivata in Term 3000 - to sta povsem različni firmi. Kar pomeni, da če si v Vivatu, se ne moreš kopati v Termah 3000 (brez plačila seveda) in obratno. user posted image

(odgovor članu frka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Moravske toplice
25.2.2007 11:13:06   
ancka1
Mi smo bili za jesenske počitnice 5 dni v hotelu Vivat. Sedaj ima hotel svoj wellness z bazenom (full topla voda, pa iz notranjega bazena lahko plavaš ven), pa še čisto novo je. Hotel je meni zelo všeč in je sploh primeren za družine (imajo pinkponk mizo, biljard mizo, pa otroško igralnico,...) Kopanje pa je v njihovem kompleksu brezplačno.
V glavnem mi smo se imeli res super!!!

_____________________________

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Na izlet v Škratovo deželo
photo
Ste že kdaj videli škrate? Ne? Potem pa se le odpravite na obisk Škratove dežele, ki jo boste našli le streljaj od Kranj...
Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?