Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

čisto normalno razvija. Za zredit pa bo še tako ali tako čas. 

... Drugače pa malatya24 čestitke ;), vem kak je občutek še nekaj časa po tistem ko vidiš rezultat . Js bi še vedno najrajš povedala vsakmu ki ga srečam...ej dojenčka bomo mel!!! :) 

bolecine v spodnjem delu trebuha,prsa bolijo tako,da se jih prav nerada dotaknem,pocivala in spala bi lahko kar naprej in razpolozenje se mi menja,mislim,da sem postala bolj obcutljiva!slabost se pojavlja obcasno,tako,da z hrano nimam problemov! jem normalno,nic vec kot prej,ampak sem pridelala v 8tedn 4kg...a je to normalno?  

Nič mi ni slabo, počutim se super, edino malo boj sem utrujena..  
 Pozdravljene nosečke!!!!

.  Te bolečine še trajajo. Me kar malo bega da ni kej narobe. Sem mela v treh dneh kr nek čist drobcen rjav izcedek, ki sem ga opazla sam na papirčku. Še moram malce pobrskat če je katera imela enake znake kot jaz. Saj veste, da si pomirim svojo dušo oz. pač kaj ukrenem. Kaj menite tiste z kakšnimi izkušnjami?