|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JASNA D, ali če je katera rodila v SG
27.9.2004 12:49:17   
ksenjak
Lep pozdrav!

Jaz se sicer bolj zadržujem na forumu prvič nosečka, ampak vsake toliko časa pokukam tudi drugam. Zanimajo me namreč vtisi porodnišnice v SG. Nekako sem tudi jaz zagreta za porod z EA (kaj bo še ne vem, sem namreč šele v 13t 1/7), in to v SG. Nekje sem zasledila pozitivne ocene, me pa vseeno malo bolj zanima kako in kaj. Kakšno je osebje, kako je s sobami in predvsem, kako je z obiski.

Lp, Ksenja:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JASNA D, ali če je katera rodila v SG
27.9.2004 15:55:06   
JASNA D
Na kratko: vse razen arhitekture in notranje opreme je v redu. Osebje prijazno in ustrežljivo, zdravniki so tudi fajn. Sobe sicer nimajo lastnih kopalnic ampak je kopalnica na hodniku, prav tako tudi WC. So zelo čiste, kar je bistveno. V sobah so o večini, če se prav spomnim po 4 postelje in previjalna miza ter umivalnik. Trudijo se, da jih po sobah razporedijo tako, da je gužva čim manjša. Če se le da sta v sobi praviloma po največ 2 mamici, le izjemoma po tri. Sestre so zelo ustrežljive in prijazne, zdravniki pa zelo razumevajoči glede naših težav oz. bolečin. Z obiski ni nobenih problemov. Lahko prihajajo in odhajajo kakor jim (ti) paše, le ko je vizita in fizioterapija (10 minut nekega brezveznega kao razgibavanja), morajo počakati zunaj.

Jaz nimam slabe besede čez njih. Drugače pa, glede na to, da še imaš čas, lahko greš malo gor na oglede in počakaš še na druge vtise. Jaz ti (upam) lahko svoje letošnje zaupam nekje v 2. polovici oktobra!

Lepo in ne preveč naporno nosečnost!

Jasna

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JASNA D, ali če je katera rodila v SG
27.9.2004 16:40:09   
frutka_
Jaz sem letos rodila tam in je tako kot ja Jasna opisala s to razliko, da razgibavanja nismo imele in da so po vseh sobah bile mamice same. To mi je bilo zelo všeč. Osebje je super prijazno zdravniki tudi, vložkov, brisač in haljic je dovolj na razpolago, hrana je super, kopalnmica preko hodnika, sicer stara ampak vedno čista...v glavnem !!!!:bravo:

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JASNA D, ali če je katera rodila v SG
27.9.2004 20:24:28   
sa
Pozdrav

Jaz sem letos rodila v SG strinjam se z Jasno in Frutko,fizioterapije ni bilo,obiski so pa od 10-15 in od 17-19.Rodila sem z EA:bravo::bravo::bravo:v glavnem vse :):):):)


:sloncek:pozdrav:sloncek:

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JASNA D, ali če je katera rodila v SG
28.9.2004 9:17:43   
ksenjak
Punce hvala vsem za odgovor.;)
In res bi, glede na to, da imam čas, šla lahko pogledat tja, kako in kaj. Kar se pa zunanjega izgleda porodnišnice tiče, je pa mojem takrat skoraj vseeno, ko imaš misli čisto drugje, mar ne.
Če sem čisto iskrena bi mene najbolj skrbelo to, da osebje ne bi bilo prijazno.:)

Lp, Ksenja:metulj:

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JASNA D, ali če je katera rodila v SG
11.10.2004 19:17:12   
Anonimen
Je že rodila!:)

(odgovor članu ksenjak)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   JASNA D, ali če je katera rodila v SG
11.10.2004 20:31:08   
JASNA D
Naša babika je že doma - rojena je bila v torek, 5. 10.. Tudi letošnja izkušnja s SG je lepa, čeprav sem po lastni krivdi rodila z bolečimi popadki - prepozno sem šla od doma. Skratka, potekalo je nekako takole: Ob 14.20 sem potrkala na vrata porodnega bloka, so me nato poslali pod tuš. Ob 14.30 so me priklopili na CTG, ki je kazal popadke na 2,5 oz. 3 minute, odprta sem bila nekje med 2-3 cm. Porodni zapisnik smo naredili bolj tako tako, ker sem pridno (a s strahom) predihavala popadke. Babica je v tistem rekla, da bova rodili kar brez EA, ker za EA ne bo časa. Sem se skoraj zjokala in jo lepo prosila, naj mi tega ne naredijo in ji pojasnila, da me je bolano strah.... Takoj je poklicala anestezistko, jaz sem ta čas šla za par minut odsedet na WC (vstavili so mi svečko), kjer sem predihala še pet popadkov in kjer sem tudi lahko občudovala tisti slavni čep. Nato so me peljale nazaj v porodno sobo, kjer so me čakale anest. in njena sestra. Ob 15.05 so mi vstavili kateter, pet minut kasneje pa EA direkt v hrbtenico z injekcijo, ker ni bilo časa za flaško. Nato me je pregledal dr. Pristovnik (upam, da sem si prav zapomnila), odrta sem bila že 7 cm. Rodila sem nato že čez 26 minut, se pravi ob 15.36, EA še niti prijela ni ornk, tako da sem veselo vriskala in piskala. Seveda nisem pozabila izustit, da ne bom več nikoli šla rodit.....Šivati so me prišli čez eno uro, čutila sem vsak šiv, pa ni bilo tako hudo, bolj neprijetno.

Na oddelku je bilo vse O.K. Sestre so bile prijazne in ustrežljive, samo ena meni osebno ni bila ravno najbolj simpatična (od lani se je ne spomnim), ker je ne da bi jo karkoli vprašala začela razlagat o tem, kako mamice otroke na začetku nerodno povijamo (predvsem prepočasi), ker si jih kao ne upamo ornk prijet...

Če bi še enkrat morala iti rodit, bi se zopet odločila za SG, pa četudi bi bilo za EA prepozno. Sicer pa sem sama kriva, ker me je možek itak hotel že kar zjutraj malo po osmi peljat. Ampak popadki niso bili redni, niti ne bi mogla rečt, da so bili boleči.

Če te kaj konkretnega zanima, pa kar vprašaj! Je Ivana tako pridna, da imam kar nekaj prostega časa.

LP, Jasna

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?