|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
1.3.2007 10:26:32   
Mateja82
Pozdravljene!

Glede vrtca sva se z user posted image  še malo debatirala, in sva se odločla da bomo z vpisom v vrtec še malo počakal. Saj v končni fazi bom doma, pa moja mama tud živi v isti hiši tako da bomo že nekako zvozili.
Pa o imenih sva se tud pogovarjala. Mojmu je všeč Jaka ali pa Filip. Sicer je pa imava še nekaj časa da izbereva imena.

Trma Enja pri tem  z glavo nazaj buta, če jo imaš v naročju, drugače se pa tud dol vrže in se upira, dere kot bi ji nevem kaj delali.
Zdaj je že v trgovino težko it z njo ker hoče vse prijet in pol noče iz rok dat, zadnjič smo imel  kar scene, pa tud v nakupovalnem vozičku gospodična nebi več sedela ampak bi se samo nosla, je bolši razgled.user posted image

Važiči dokler se je še rada v vozičku vozla, je bila tako kraljevsko visoko  važna, da nobenga ni hotla poznat, tud mene ne , ki sem jo vozla naokol user posted image  lumpa mala. Najbolj je važna kadar je spodaj  pri moji mami, takrat me sploh ne šmira .user posted image  

Njena najnovejša izjava je ko jo vprašaš koga ima na majčki ( narisano ima kravico) pokaže gor in reče mama.user posted image  user posted image  Pa je nihče ni tako učil.

žaži  super da ti je uspelo nardit album. Zdaj pa še geslo povej, (lahk tud  na ZS) me mal firbec muči. user posted image

Lep pozdrav!

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
1.3.2007 11:30:35   
beti 1
Drage moje punce, marec je!!!

Letošnje marčevke so že odprle svoj post, nas bo pa moderator v kratkem preselil na forum: Čvekamo o naših otrocih". Upam, da se ne bomo zgubile na poti do tja. user posted image

Pa za osvežitev spomina na to, kdaj bodo naši user posted image  postali malčki in malčice, kopiran seznam od lani:
16.02. Peli, Aljaž
17.02. Frizerka, Karin
17.02. Lara 78, Urša in Anja
24.02. MojcaP, Jaka

02.03. Anuš, Klea 
02.03. Katjandraž, Ana 
04.03. Ines., Oskar
05.03. Beti1, Blaž

06.03. Mončka, Lina
07.03. Mateja 82, Enja
07.03. jilic1, Marcel
10.03. FionaP, Nuša
11.03. neja, Jana
12.03. cebelicamaja, Jaka
13.03. soncicaT, Teo
14.03. MAREC06, Žiga
16.03. tananejka, Alina
17.03. PiaM, Julia
17.03. Ribi06, Mihael 
20.03. Žaži, Aljaž
21.03. Businka, Elina
24.03. Princess M, Ema

Če sem še katerega v naglici pozabila me pa prosim popravte.
Zdej pa šibam po Blaža v vrtec.

< Sporočilo je popravil beti 1 -- 1.3.2007 11:47:35 >

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
1.3.2007 11:49:16   
beti 1
Ta comp kar nekaj po svoje dela, najprej ni blo seznama, potem sta bla dva, zdaj bodo pa pač trije moji zaporedni posti.
Čau bau

< Sporočilo je popravil beti 1 -- 1.3.2007 11:50:11 >

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
1.3.2007 13:38:46   
Anonimen
Živjooooo frčafele!

Madonca ste radovedne user posted image user posted image  no naj vam potešim radovednost. Tistim, ki bi rade vidle kdo sva jaz in moj žažek bom poslala zasebno sporočilo z geslom. Prej sm bla v knjižnici sm si mogla it sposodit par knjig, da se malo izobrazim na področju vzgoje otrok. Se mi zdi da je najboljša rešitev to, ko se ne znajdeš več v vlogi starša in ko ne veš kako ravnati v določenih situacijah.

Peli: Ja Peli jaz sem ona z očali no zdej mam na paž postrižene lase user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ej ne morš verjet kok sm js vesela da sva se tu gor srečale. Kr smo se takrat prav fajn zaštekale. Od Barbare pa mam številko sam se nč ne slišva. Jo bom mogla enkrat poklicat. Sej bom še dala veliko slikc gor sam učer mi je neki zaštekal pa ni ratal. Ja trebuh je bil velik, v primerjavi z mojo drobno postavco.

PrincessM: Ja to je blo pa res sanjsko. Kaj lepšega kot prespana noč po doooooolgem času. Sm vesela da se vam je tut to zgodilo, upam da se kmalu ponovi. Jaz tudi ne morm pustit Aljaža da joče. Sm poskusla- 2 noči. Pa se mi zdi da je blo potem huje, je bil ves prestrašen. tega ne počnem več. Greva skupaj v posteljo in lepo ko zaspi ga položim v njegovo posteljo. Lahko ti vse troje pošljem- mamo v vrtu vse- motovilec in radič user posted image user posted image  Moj aljaž ma tudi rad knjigice, vendar ne mara da mu berem- mu je dolgčas. Najraje ima da mu govorim in razlagam kaj so tiste slikice notri. Aljaž je rojen 20.3.

Beti: Ja hvala za nasvet. Mislim da ni problem v tem, da bi se rad igal takrat, pomoje pogreša dojko in bi enostavno rad zizal user posted image  Ker ga vedno skušam zamotit pa ne pomaga. Pa super da si tko pridna glede vodenja podatkov nas marsovčk.

grem dat še par slik v album paaapaaa

(odgovor članu beti 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2354
1.3.2007 14:02:52   
soncicaT
Ojla.

Tudi jaz ne morem verjet, da je že marec, kot da smo preskočili februar, tako hitro je minilo.user posted image

Teo se zadnje dni samo po meni obeša, jaz skušam čez dan malo za šolo delat, pa hoče skozi mojo pozornost, saj se potem kaj zamoti, ampak nasploh hoče biti skoz v moji bližini. Malo hodiva tako, da ga za rokice držim. KAJTI jaz sem skoz govorila, da ga ne bom za rokice držala, pa tudi sam ni hotel. Včeraj sva pa poskusila, in se je smejčkal zraven, mu je bilo všeč, pa še žogo sva brcala, je res zelo užival. Tako da poskusiva tu in tam, saj potem ko noče več, se kar spusti. Ga pa res nič ne silim.

trma..ja, tudi Teo že trmari, posebej ker bi rad "delal" na računalniku, odkril je gumb za cd ven dajat, potem kabli so zanimiviuser posted image  (ker imamo tu com na tleh), miška, tipkovnica, monitor. Kriza! Igračke pa samevajo.Saj se igra, ampak raje od vsega raziskuje. Je res zelo radoveden. V trgovini tudi hoče prijemat stvari, ko mu hočem kaj vzet, se začne jokat. To sem rešila s preusmerjanjem, se ga še da nasračkat...pokažem kako drugo stvar, pozabi lepo..ah bo že.

Čao bao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
1.3.2007 15:42:56   
Mateja82
Oj!

Na hitro  poročam da  sem  ustvarila album  februar - pust geslo pa tako veste.
Marec že? Zdaj nas bojo pa selil user posted image   Men je bilo pa na  forumu dojenčk tako lepouser posted image user posted image .

Lep pozdrav

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
1.3.2007 17:57:55   
Anonimen
Punce album je urejen. Pa pojdite pogledat kdo je žaži in žažko user posted image user posted image user posted image  Sm jih zbrala enih par, ko jih mam toliko da nisem vedla katere naj dam- no nekaj jih je.

Paaapaaa

(odgovor članu Mateja82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2357
1.3.2007 18:40:48   
neja
Žaži...super fotkeuser posted image . Alajž je pravi cukrčekuser posted image user posted image user posted image . Tiste tri slike z bušijem p0a so prav umetniške....a te je to tvoj dragi slikal?

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
1.3.2007 18:51:02   
Anonimen
O, zdaj boste pa pod mojim in katrininim nadzorom user posted image

Ne lepit prevelikih slikc! user posted image  

LP, Ribica

(odgovor članu neja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2359
1.3.2007 20:24:24   
neja
Še malce popravljen seznam:

16.02. Peli, Aljaž
17.02. Frizerka, Karin
17.02. Lara 78, Urša in Anja
24.02. MojcaP, Jaka

02.03. Anuš, Klea 
02.03. Katjandraž, Ana 
04.03. Ines., Oskar
05.03. Beti1, Blaž

06.03. Mončka, Lina
07.03. Mateja 82, Enja
07.03. jilic1, Marcel
10.03. FionaP, Nuša
11.03. neja, Jana
11.03. soris, Teja
12.03. cebelicamaja, Jaka
13.03. soncicaT, Teo
14.03. MAREC06, Žiga
16.03. tananejka, Alina
17.03. PiaM, Julia
17.03. Ribi06, Mihael 
20.03. Žaži, Aljaž
21.03. Businka, Elina
24.03. Princess M, Ema

Fiši....zdaj pa bo red in disciplina na mar(sov)čkah2006user posted image . Vedve kar zropotajta, če bo katero zaneslouser posted image user posted image user posted image user posted image .

LPuser posted image

< Sporočilo je popravil neja -- 1.3.2007 20:26:11 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
1.3.2007 21:08:48   
katjandraž
Žaži, meni ne dela! Ni šans, da mi odpre tvoj album, vedno napiše, da geslo ni pravilno. Če še kateri ne dela, naj mi tukaj napiše, da vprašam na "O protalu", drugače bom pa poskusila svoj com resetirat.

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
1.3.2007 21:14:55   
tananejka
Katjandraž: meni tudi ne primeuser posted image

LEPO BODITE...se oglasim jutriuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2362
1.3.2007 21:16:24   
Mateja82
Žaži  vsi ste luštni. Ampak tiste s trebuščkom so pa 1A fotke. Si se šla h fotografu slikat ? Men so noro lepe user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2363
1.3.2007 21:30:35   
Businka
Večer!!!

Žaži, tudi ne morem odpreti albuma user posted image

Mateja82, zelo so lepe fotke!user posted image  Mi imamo ta voziček PP, za novopečene dojenčke ni preveč dober, zaradi dna, ki je mehko in glava dojenčka "visi" dol user posted image . Moja mama je naredila poseben jogi za njega. Drugače za drugega user posted image   (ko bo čas za to) bomo kupili drug voziček, ta bo ostal samo "športen", je pa res lahek in se zloži kot marela. Glede previjalne torbe, je pa premajhna, splača se raje  kupiti kakšno večjo. Pa lepo user posted image !

Spet je naš, vaš in user posted image  mesec MAREC!!! Spomnim se, kako je bilo pred enim letom, zdi se, da je bilo zelo malo časa nazaj user posted image .

Lep večer in lahko noč:)))

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
1.3.2007 21:39:09   
Peli
Ojla!
Aljaževo prvo varstvo je uspelo. Preden sm šla okol 9:45 sm ga dala spat, ko pa sm pršla domov je še zmerej spal (do 12:45)user posted image user posted image user posted image . Tašča je rekla da ga je šla parkrat pogledat, če je vse v redu z njim, k se kr ni zbudu.user posted image
No zdej sm si zrihtala tako, da začnem delat 23. 5., bom še ta star dopust pokoristla. pogodbo podpisala, dopusta mam letos še en dan manj kot lani user posted image , po novi pogodbi bo plača  "super" in oh... sploh... "komej čakam" da začnem delat. Mi je šlo že vse na živce, ko me sreča ena sodelavka in vsa začudena vpraša kje mam otroka, in reče : Jaz pa ga vedno če ga le lahko s sabo vzamem." So mi šle kr kocine pokonc, kaj pa ko bom mogla it delat...očitno sm grozna mama.
Punce jest pa ne vem al luna name tako vpliva,al kaj, k bi kr zapravljala, sm dons spet ene copatke Aljažu kupla, pa včeraj sm mu tak fajn džeki kupla, sicer sm potem doma pospravljala in ugotovila da mu je še vedno prav jesenski velur user posted image , dobr da user posted image  nč ne ve za to user posted image .
Jest mam spet avto za na servis, ta mesec že drugič, pa še moževga sva ta mesec popravljala, dobr da so bli vmes roj. dnevi da se je mal dinarčkov nabraluser posted image .
Ste pa pridne, da tkole spiske skupej spravlata, ne vem kam pa so nekatere ušle? Se sploh ničveč ne javijo.
Danes popoldan me je Aljaž čist šokiral, sm bla v dnevni, on pa v Kuhinji in se je tam nekaj igral, ko pa ga enkrat pogledam , pa se je v vrečo  "skril", tako da si jo je natvezil na glavo!!!GROZA!
Danes sm ga 2. tuširala in je bil čist navdušen, ko sm ga "drgnila" sm mu pustila tečt vodo in se je kr sam tuširal, pa vodo pil... v glavnem je čist nor na vodo.
Mateja82 - Enja je pa prav luštna punca. A tud pri vas nič ne ostane v posteljci, ko se zbudi, pri nas zmerej, vse vn (po)spravi.
SoncicaT - mi smo računalnik spravl kr v omaro in je zdej pod ključom, ker je Aljaž zmer okol njega ordinirov.
žaži - vidm da si čist v urejanje albumov padla, v glavnem men delajo!
LP

Neposredna povezava do sporočila: 2365
1.3.2007 21:39:47   
katjandraž
Žaži, super slikce, to geslo pa je pravo. Ne vem, če si že bila z nami, ko smo se menile za enotno geslo. Če te zanima, povej, pa ti ga pošljem na Z.S. Meni je tako bolj enostavno, sej si vidla, jaz se svojega niti pod razno ne spomnim več.

Se jutri kaj oglasim, ker danes pa res ne bom zamudila CSIuser posted image ; včeraj sem valjda zamudila začetek!

(odgovor članu Businka)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
1.3.2007 23:12:08   
Anonimen
Pozdravljene!

Dans sm bla pa veliko na RR user posted image user posted image  Najprej da povem da so vaši dojenčiji tko luškani, pravi navihančki.

Naj razložim glede slik: Tiste umetniške slike je naredil fotograf iz Velenja s katerim sva sodelovala vse do moje nosečnosti. Imam jih veliko tut tistih od prej. Prej, ko sm bla še mlada user posted image user posted image user posted image  sm se ukvarjala s fotkanjem pa stvarmi v tej stroki- služla sm s tem. Tko, da me ni Tomaž slikal. Če bi me on, bi bla čist brez oblačil user posted image user posted image  Tista pupa zraven Aljaža, je pa moja sestrica Tina. Tko zdej jasno..

Neja: Zgoraj obrazložitev glede slik user posted image  pa hvala za pohvale. Tudi tvoji dve pupi sta luškani. Ja Aljažek je pa sonček- frajer user posted image user posted image

Mateja: Hvala za pohvale, tut men so lepe user posted image user posted image user posted image user posted image  ti maš tut luškano pupo sam mamice nikjer ni.

Peli: Ene babe so pa res zoprne no. Najbolš da si daš otroka v žep user posted image user posted image  Ja sm čist v urejanje padla. No sej jih ni tko velik, neki pa, tolk da babe mal prečekirate kdo je žažko user posted image user posted image  Pa sej js tut zapravlam, kr skos mu neki kupujem. Nis edina user posted image  smo večina mamic takih. Vi ste tut zelo lepi. Mami je pa fejst shujšala od takrat ko sm te vidla.

ok dost je blo RR za dans grem zdej. Sm kr utrujena mal.   paaaapaaa

Neposredna povezava do sporočila: 2367
1.3.2007 23:48:11   
mončka
joj  priznam da sem vas  slabo prebrala user posted image ko pa ste  toliko napisale  da ni šans da vam sledimuser posted image
  res  ..........pa saj ne morem verjeti da je Marec  pa saj ni  mogoče,še pred letom dni mi je bebika  brcala  v trebuščku zdaj pa odštevam dneve ko  bo pihnila  prvo svečkouser posted image

da ne pozabim   naredila sem dva albuma  tako ,da si ga lahko pogledate -geslo znano.
žaži- fotke  res super 1auser posted image

Mateja  tudi tvoje  fotke so zakon in kako  spteno se je Enja našminkala  bravo puncauser posted image user posted image .
ribica - uh sem se  te  kar malo prestrašila (smo pod tvojim nadzorom )user posted image ojoj fišiuser posted image user posted image ne bit tako huda- pa daj no ne nas selit  plissss  ,če pa je tukaj tako lepouser posted image user posted image

Mateja -
jz sem imela  voziček PP ampak prav onega  z globoko košaro in velikimi kolesi in sem bila res ful zadovoljna ..........ampak  je   potem ko smo imeli prometno  nesrečo  bil preveč  zdelan da bi ga še uporabljala  in smo kupili novega tudi PP ampak samo športnega(nimam pojma kako se mu reče) in sem spet  zelo zadovoljna z njim.Kako pa so   ti   ki imajo  dejansko vse  v kompletu pa ne vem..
kaj pa se tiče  vrtca za Enjo pa sem  tudi jaz mnejja da je boljše  da je še ne daš ,če le imaš možnost,da jo malo kdo drug popazi.........

Neja - veš kaj ti  Neja  zdaj  pa imam   domačo nalogo za tebe in seveda  tudi za meneuser posted image in sicer  . javiti  se morama  (tako ti kot jaz ) vsaj vsak drugi  ali pa vsaj tretji dan  na RR- tista ki se tega ne drži plača  kofe- se strinjašuser posted image user posted image ker  enostavno nisva  več na tekočem kaj dogaja  med Mar(sov)čkiuser posted image user posted image user posted image
Glede  hoje pa je  isto pri Lini kot pa  pri  Jani  -kot da bi  opisovala Lino-

Beti- joj  mi je   žal da Blaž  zdaj tako joka ko ga  oddaš v vrtec  bošček mali- upam da bo   čimprej  spet pogruntal da je vrtec zakonuser posted image Kdaj pa  začneš zdaj delat  ,ker si omenila da si si podaljšala  dopust.

Katjandraž- saj če ti po resnici povem mi  to da moram skup spravit tako goro peciva nič ne diši ker delam  tri dni  skup ko  cepec  da je vse pošlihtano....ampak me  je svakinja   tako lepo prosila da ji enostavno nisem mogla  rečt ne.Saj drugač pa ne pečem več takih velikih količin peciva  ker mi z časom nikakor ne gre skup pa  tudi ni mi več.........najslabše pa je to da otroci nimajo nič od mene  tiste dniuser posted image
Pa pozdravite se čimprejuser posted image user posted image user posted image

PrincessMononoke-  no pa si tudi ti  dočakala mirno in naspano noč user posted image user posted image .sem zelo vesela ....mogoče pa tako zdaj tudi ostane  kaj veš kaj se našim user posted image zahoče.

Peli-super da  varstvo uspelo... ja no dejansko sploh ni bilo varstvo   saj je mali sonček skozi spančkal  ............ bravo Aljaž
glede  drugih mnenj pa se ne sekirat  , saj veš kaj opravijo sto ludi sto čudiuser posted image pa še drži to  kaka srečnica si da greš komaj  maja delat user posted image

Sončica T - meni se tudi zdi da zadnje dni Lina  bolj mojo pozornost išče kot pa moževo nevem se mi zdi da  čuti  vso to mojo  napetost  da se bliža začetek službe....... saj veš  da je vseeno neki knedelj tam notri v grlu,ko pomislim da jo pustim pa  četudi  bom delala samo 4 ure in  ji ne bo potrebno v vrtec.........mogoče Teo tudi  čuti  da  mamica počasi   šiba v službo   kaj veš

žaži - kot že povedano na slikah  si res  ful lepa nosečka, Aljaž pa  pravi car ni kaj

mi pa se že  pridno priravljamo na LININ (in mojuser posted image user posted image ) rojstni dan ,ki ga bomo praznovali v   zdaj soboto  uoam da bo  super

upa da nisem kaj pozabila  nočko

< Sporočilo je popravil mončka -- 1.3.2007 23:52:08 >

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

Neposredna povezava do sporočila: 2368
2.3.2007 0:21:28   
mončka
 ratatata................ saj  ni res pa je

naši prvi Mar(sov)čki   KLEA in ANA     sta   stari 1 leto in bosta  danes pihnili  1 svečko
user posted image   bravo punciuser posted image     vse najboljše

sory  fiši za velike slikice  user posted image

< Sporočilo je popravil mončka -- 2.3.2007 0:22:07 >

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
2.3.2007 6:22:06   
Anonimen
KLEA IN ANA
VSE NAJBOLJŠE!

user posted image

(odgovor članu mončka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2370
2.3.2007 8:32:12   
katjandraž
ZVEZDICA NAŠA NAJDRAŽJA, Andražu, očiju in meni si podarila prečudovito leto, ko smo te lahko opazovali, kako rasteš, se smejiš, uganjaš norčije in nas na sploh razveseljuješ. Hvala ti za to in vse najboljše, mala Ana.

Klea, tudi tebi želimo prečudovit dan, pa naj pada dež ali se pokaže sonček, ti uživaj in se veseli skupaj z mamico in očijem! Vse najboljše.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
2.3.2007 9:08:53   
Mateja82
Ojla punce!

Ana in Klea Vse najboljše in najlepše za 1 rojstni dan!!!!!
user posted image

Žaži  saj ponekod se pojavim samo poiskat me je treba user posted image . Tist macdonalad klovn mi je tudi  malo podoben user posted image . Aja sem pozabla povedat da ja mojemu user posted image   tud  ime Tomaž.user posted image

Peli nimaš zakaj imet občutka da si slaba mama. Jaz tamalo tud včasih pustim pri mami in sama kam na hitro skočim. Sploh v trgovino jo zdaj v času viroz sploh nismo jemali seboj.

Uglavnem pri nas potekajo priprave na polno, jutri ima Enja namreč svojo prvo feštouser posted image .  Upam da se bo punca držala tako kot je treba in žurala do konca user posted image
Imela bo povabljene tri otroke + še dva v trebuščku user posted image , tako da bo kar pestro.

Tako zdaj pa grem naprej pripravljat ..

Lep user posted image dan še naprej!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2372
2.3.2007 9:10:48   
neja
ANA in KLEA en velik, velik user posted image  za vajin prvi pravi pravcati rojsti dan user posted image ....bodita zdravi in veseli punci, pa mamic ne preveč jezit (saj malo lahkouser posted image ). Želim vama lepo praznovanje ob pihanju prve svečkeuser posted image .

Mončka....zmenjenouser posted image user posted image user posted image ...se bom probala poboljšat.

Zdaj pa še naj povem, kaj je vzrok zadnje dneve, da nimam časa: čisto sem padla noter v Beg iz zapora (Prison break) in ne morem in ne morem vstranuser posted image user posted image user posted image . Sem že čisto zanemarla svoja hišna opravila, ker non-stop bulim v televizijo. Komaj čakam, da pridem na konec in bom na tekočem z ZDA, ker potem bo ta zadeva samo 1x na teden na sporeduuser posted image user posted image user posted image user posted image . Dokler pa imam vse stare dele vnaprej posnete pa NIMAM ČASA.....se opravičujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja....tako je touser posted image .

Mateja82 ne vem, če sem ti že povedala, ampak tudi tvoje fotke so super in Enja je prava lepotičkauser posted image . A si ti tam zraven v nje, ko sta dver maškari?

Zdaj pa moram deco porihtat, ker je Jana že tečnauser posted image .

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2373
2.3.2007 11:39:05   
tananejka
KLEA IN ANA: VSE NAJBOLJŠEuser posted image . Bodita še naprej tako fejst punciuser posted image

Katjandraž: lepo si napisalauser posted image

Žaži: zdaj grem pa gledat vaše slike....si me okol prinesla z geslomuser posted image ..... in Mateja82, tudi tvojeuser posted image

Anuš: je zbolela...ima angino (upam, da nisi jezna, ker sem te izdalauser posted image ): HITRO SE POZDRAVI!!! user posted image

LEP user posted image  dan

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
2.3.2007 12:01:20   
soncicaT
ANA in KLEA.....TEO IN JAZ  VAMA ŽELIVA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DANuser posted image user posted image

Anuš...hitro se pozdravi!

Fotke so super, žaži..tiste umetniške so res lepe, meni je žal, da se nisem šla slikat s trebuščkom h kakemu Hochšteterju.user posted image  

Meni je pa Teo ponoči kašljal, pojma nimam, kje vse to pobere. Res je da je moj pač na šihtu med folkom in eden je bil ful bolan prejšnji teden. Je pa moj cepljen proti gripi, prenaša pa verjetno lahk, al ne?user posted image

Ok, lep pozdrav!
user posted image

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?