Peli
|
Ojla! Aljaževo prvo varstvo je uspelo. Preden sm šla okol 9:45 sm ga dala spat, ko pa sm pršla domov je še zmerej spal (do 12:45) . Tašča je rekla da ga je šla parkrat pogledat, če je vse v redu z njim, k se kr ni zbudu. No zdej sm si zrihtala tako, da začnem delat 23. 5., bom še ta star dopust pokoristla. pogodbo podpisala, dopusta mam letos še en dan manj kot lani , po novi pogodbi bo plača "super" in oh... sploh... "komej čakam" da začnem delat. Mi je šlo že vse na živce, ko me sreča ena sodelavka in vsa začudena vpraša kje mam otroka, in reče : Jaz pa ga vedno če ga le lahko s sabo vzamem." So mi šle kr kocine pokonc, kaj pa ko bom mogla it delat...očitno sm grozna mama. Punce jest pa ne vem al luna name tako vpliva,al kaj, k bi kr zapravljala, sm dons spet ene copatke Aljažu kupla, pa včeraj sm mu tak fajn džeki kupla, sicer sm potem doma pospravljala in ugotovila da mu je še vedno prav jesenski velur , dobr da nč ne ve za to . Jest mam spet avto za na servis, ta mesec že drugič, pa še moževga sva ta mesec popravljala, dobr da so bli vmes roj. dnevi da se je mal dinarčkov nabral . Ste pa pridne, da tkole spiske skupej spravlata, ne vem kam pa so nekatere ušle? Se sploh ničveč ne javijo. Danes popoldan me je Aljaž čist šokiral, sm bla v dnevni, on pa v Kuhinji in se je tam nekaj igral, ko pa ga enkrat pogledam , pa se je v vrečo "skril", tako da si jo je natvezil na glavo!!!GROZA! Danes sm ga 2. tuširala in je bil čist navdušen, ko sm ga "drgnila" sm mu pustila tečt vodo in se je kr sam tuširal, pa vodo pil... v glavnem je čist nor na vodo. Mateja82 - Enja je pa prav luštna punca. A tud pri vas nič ne ostane v posteljci, ko se zbudi, pri nas zmerej, vse vn (po)spravi. SoncicaT - mi smo računalnik spravl kr v omaro in je zdej pod ključom, ker je Aljaž zmer okol njega ordinirov. žaži - vidm da si čist v urejanje albumov padla, v glavnem men delajo! LP
|