|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PUNCE HVALA VAM (Koala, Pika74, Anitka in druge)
29.9.2004 11:12:20   
Pia73
Drage moje forumke! Da se vam še takole zahvalim za vse dobro, kar ste mi naklonile! Naj vam povem, da je bila naša draga Koala spet z mano pri sprejemu v bolnico (pred tem sva si seveda privoščile izdaten čvek) in nato me je obiskala še popoldne! In mi prinesla za piti, za posladkati in enga ROZA PUJSA, ki mi je prinesel srečo! In ta pujs bo sedaj dobil častno mesto v spalnici. Pa da vidimo, če bo kaj pomagal!!!:)-:)-:)-:)-:)- Da ne boste narobe razumele, ne bom ga zamenjala za moža,... :)-:)-:)-:)-:)- Seveda moram sedaj prej nehati jesti to svinarijo v obliki kontracepcijskih tablet in potem spet v nove boje!!! Ja Koala prava prijateljica si, tvoji so lahko in verjetno tudi so srečni, da te imajo, pa tvoje dobrote, srčnosti in občutka za pomagati je toliko, da ga deliš tudi nam! Hvala ti, srečna sem, da te poznam!!! Saj sem že enkrat napisala, da edino dobro kar se mi je na tej moji poti do :duda: zgodilo, ste ve drage forumke!!! :rozica::rozica::rozica:

Potem pa se naj zahvalim še Piki74 in Anitki, ki sta me bodrili preko sms-ov! Tudi vama miljonkrat hvala! Saj vsaka dobra misel šteje in predstavlja stopnico k sreči!!!! :rozica::rozica::rozica:

Hvala tudi vsem drugim forumkam, ki ste mi želele srečo, tistim, ki ste se spomnile name preko osebnih sporočil in tiste, ki ste me bodrile preko foruma! Hvala vsem in vsaki posebej!!! :rozica::rozica::rozica:

Tu bom prilepila še skopiran post, kako je izgledalo tole moje bivanje v bolnici:
Drage moje RR-jovke miljonkrat vam hvala! Sploh ne veste kako vse tole dobro dene! So me pa že včeraj "brcnili" iz bolnice! Saj ne, da bi se kaj branila ampak sem pot domov res komaj preživela. Saj veste, da nisem šla na operacijo v svojem kraju in čeprav ta bolnica ni oddaljena več kot 60-70km od mojega doma mi je bilo za umret! Bilo mi je slabo, slabo in še enkrat slabo!

Moram pa vam povedati, da se je tale moja priskava za razliko od vseh prejšnjih, zelo, celo zelo dobro končala!!! Rekli so mi, da bom imela histeroskopijo in po potrebi laparoskopijo. Tiste, ki ste to dale skoz veste kaj to pomeni. Jaz sem že preživela laparoskopijo in vem, da če je še en poseg zraven je lahko samo še huje,...:zmeden: No, in sem se psihično pripravila na tale križev pot! In v ponedeljek pridem v bolnico, naredijo vse preiskave, EKG, kri za sedimentacijo, za krvno grupo in bogve za kaj še vse, saj mi kar niso nehali jemati. Nato pride G do mene in mi reče, da mi bo naredil UZ (da mi je naredil že v ponedeljek je bilo krivo to, da sem bila v torek čisto prva na sporedu za operirat). No in G reče: veste, da imate nazaj nagnjeno maternico??? Povem, da sem enkrat po abraziji šla na UZ notranjih organov in da mi je zdravnik (ki ni bil ginekolog) to povedal ampak je moja G rekla, da to nima nobene veze. No in G nadaljuje: poglejte te vaše slike HSG-ja so res zelo, zelo slabe, če je stanje dejansko tako kot ga kažejo slike, bo operacija zelo, zelo huda. (vidite pri mojem pesimizmu, tega sem se najbolj bala, da po operaciji izvem: draga moja otrok pa ne boste več imeli!!) Rekel je, da pri odstranitvi takih brazgotin, lahko predrejo maternico in potem se lahko vse zakomplicira. No in tako "potolažena" sem šla nazaj v sobo! Imela pa sem srečo, saj sem imela zanimive cimre. Pa tri smo bile predvidene za operacijo in iz tega, da so nam dali klistir smo naredile pravi šov, čeprav to seveda ni! :)-:)-:)- Spale smo slabo, saj je ena mlada cimra ves čas ponoči govorila! A kaj bi to! No v torek sem bila prva na vrsti in moj G se je odločil, da mi v nobenem primeru ne bodo delali laparoskopije ampak histeroskopijo in če bo potrebno nato naprej histeroskopsko operacijo! :bravo: Saj to mpomeni nič šivov! In že je življeneje lažje! Da ne povem, da sem bila že skoraj pripravljena na operacijo, ko pride anesteziologinja in reče, da me sploh ni na sporedu!:zmeden: Ja, ja, ne bi me spravili iz tistega stola pa če bi me trije vlekli! :)-:)-:)- No, potem pa narkoza, maska in pa, pa Pia73 in potem: gotovi ste: Vidim mojega G in še čisto omamljena vprašam: so bile zarastline??? In on: NE, NI JIH BILO. VSE JE V REDU!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: O bog, kako breme je padlo z mene! O bog kako sem bila po zelo dolgem času spet vesela na poti moje neplodnosti!!! Hvala tistemu, ki je nad nami, da mi je namenil tako usodo! Hvala vsem vam, ki ste držale pesti in pripomogle, da se je kanček optimizma spet prikradel v moje življenje!
Pa še to: včeraj sem G vprašala, če so bile slike slabe zaradi moje nazaj ležeče maternice: in je rekel, da skoraj sigurno zato, saj je zaradi tega kontrast ni dosegel! Jaz pa živela v takih mukah, ko bi se lahko kdo že prej spomnil tega! Histeroskopija mi sicer ne bi bila prihranjena, saj bi bilo potrebno izključit to možnost a bilo bi lažje!

Kakorkoli za mano je!
Neni, tvoja pot je bila v tem delu veliko težja! Kako pa se sedaj počutiš! Jaz sem bila po laparo, še 14. dni doma! In kako greš sedaj naprej?

PUNCE KRASNE STE!!!! 100000000x VAM HVALA ZA VSE!!!!!! Pošiljam vam :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

LP Pia73

Neposredna povezava do sporočila: 1
   PUNCE HVALA VAM (Koala, Pika74, Anitka in druge)
29.9.2004 11:27:28   
klarisa
Pia73, skor nič nisem na forumu vendar sem te spremljala. Zelo sem vesela, da je vse ok! SEdaj te čaka pot samo še navzgor...

pošiljam ti:rozica: in :angel:, da pazi nate!

pa pa

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PUNCE HVALA VAM (Koala, Pika74, Anitka in druge)
29.9.2004 11:32:43   
Pia73
Hvala Klarisa! Tudi jaz nikakor nisem pozabila nate! Sva se s Koalo pogovarjale, da si sedaj pa res ti PRVA NA VRSTI!!! Držim pesti, da bo temu res tako!!! :miska::miska::miska:

LP Pia73

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PUNCE HVALA VAM (Koala, Pika74, Anitka in druge)
29.9.2004 12:19:27   
Pia73
Hvala Tina 30, ja marsikaj se nam dogaja. Naša neni bi rekla: AMPAK BABE VSE PREŽIVIMO!!! In to je res, veš!

LP Pia73

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PUNCE HVALA VAM (Koala, Pika74, Anitka in druge)
29.9.2004 12:40:58   
Gea1
Draga Pia vse čestitke tudi od mene. Skoraj nič več ne spremljam foruma, ampak vseeno ti želim najboljše. Ne vem od kod se jemlje tvoj pogum za vse te posege, saj se jaz kar ne morem in ne morem odločiti za pot naprej, kjer mi zdravniki zagotovo ne uidejo.

Pozdravček!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PUNCE HVALA VAM (Koala, Pika74, Anitka in druge)
29.9.2004 13:14:06   
pika74
Ojjjjj Pia73 moja:rozica::rozica::rozica::rozica:.

Pejt leškat. Morš počivat zdej po vsem tem. Da se ne bo kej zakompliciral. Sej veš. Tko, da sm vesela, da si fajn in hvala tud teb za lepe misli.

Tud jest sm vesela, da sm te spoznala - no, vsaj po virtualni poti... enkrat si bova pa tud pojedino prvoščle - ane - :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.

Drž se, pa se kej slišmo - lupčka:)-.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PUNCE HVALA VAM (Koala, Pika74, Anitka in druge)
29.9.2004 14:09:11   
simi-2
Pia73 lep pozdravček !

Veš tudi jaz bolj malo se oglašam na forumu ampak berem pa redno in sem držala pesti, da bi bilo s tabo ve ok.
Sedaj pa res počivat, da si še kakšnega prehlada in vnetja ne nakoplješ.
Sedaj si tudi ti na vrsti za drugo pikico.

Klarisa tudi tebi same dobre želje pošiljam in da bi pikica ostala pri tebi.

Vse ostale pa veselo hopa cupajmo:sloncek::sloncek::sloncek:
by by Simi

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   PUNCE HVALA VAM (Koala, Pika74, Anitka in druge)
29.9.2004 14:36:18   
Anitka
Hojla moja draga prijateljica Pia 73!

Sem vedela, da je nekje nekaj še na tem svetu kar ti bo povrnilo voljo in smisel tvojega živlenja. Me veseli, da so se moje želje in dobre misli uresničile. Ko sem prebirala tvoj post, se je v meni nekaj zganilo, nekaj težkega je padlo od srca in lahko si le mislim kako je odleglo šele tebi. Res hvala :angel::angel::angel::angel: ki so poslušali moje prošnje, ki so bile namenjene tebi. Ves čas sem nekje slutila, da se bo dobro izteklo in res sem vesela zate. Zdaj pa res lepo počivaj, popapcaj še te tabletke in do konca tega leta boš tudi ti že gladila svoj trebušček s pikico pod srčkom.

Upam, da se kmalu vidimo, da te še od veselja objamem.

Naj izkoristim sporočilo še za KLARISO - drži se in s tabo smo. Držim pesti, da je tale ena nebogljena :duda: vsaj pol taka bojevnica kot njena mamica, saj ji bo tako uspelo preživeti.

pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   PUNCE HVALA VAM (Koala, Pika74, Anitka in druge)
29.9.2004 18:51:32   
neni
Zdravo Pia73!
Tvoja lepa novička me je zelo razveselila. Da je bila histeroskopija dovolj in da gremo v nove boje!:bravo::bravo:
No, pa si zopet naša, sedaj ti pa :modri: ne uidejo. Tako ali drugače.
Jaz pa v nedeljo začnem s prvim postopkom. Se bomo malo špikali. Me bo moral moj, mi je res hecno. Bo verjetno bolj trpel kot jaz. Res si ga ne predstavljam.
Tam malo pred 1. nov. pa bom po moje imela že transfer. Seveda pa je pred malo se boleč mesec. Samo važno je da se stvari premikajo proti pravemu cilju.

Sedaj pa veselo počivaj in upam, da te tvoj dragi lepo cartka.

lp Neni

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?