Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Dejte no bit malo uvidevne in spustit predse vsaj tiste, ki so že čez rok.
, pa še predihavala jih nisem (napaka!), ker mi je babica rekla, da mene še itak nič ne boli, saj se sploh nisem odpirala. In jaz budala sem se šparala, da bom dihala, ko bo bolelo - sej babica pa že ve, kdaj boli ne, ko ma izkušnje s tem. Ampak se je potem izkazalo, da sem z najhujšimi popadki brez veze trpela. Ko pa je prišel anesteziolog za EA, je rekel, ja kaj pa vi ne predihavate popadkov, no - in sem začela, pa je res malo pomagalo. EA pa - zakon!

se pa mal heca z menoj. Sem ves dan že v premišljevanju a čem it se pokazat al ne. Naš pravi naj počakam če me bo spet kaj "zašraufalo" pa greva pol. Jaz pa kot da ne bi imela pojma. Toda moram povedati, da sem se včeraj v tistih treh urah kar dobro spomnila kako je bilo na porodni mizi.
. prav cudno gelde na to, da imamo celo nosecnost tezave s tem, da je premalo zivahen in da ga komaj zaznavam. Mogoce so ga popadki spodbudili?
kar se pa tice mene jaz sm tud mislna da bom u dveh delih ze do zdaj,pa nc
, no srečno vsem
se veselo guzi po bušiju, jooj kako se ima lepo, se ji prav nikamor ne mudi!
iz službe.
.
. že uro pa pol se mučim,da bi zaspala in ne gre in sedaj sem pač šla ven iz spalnice in pustila mojega