|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   toliko o klomifenu
30.9.2004 20:13:54   
b.j.n.
Punce zivjo,

Ze nekaj casa me ni bilo na RR in vam moram povedati, da je tale klomifen ena navadna nedelujoca kemija.
Jedla sem ga 2 ciklusa in delala teste ovulacije, pa vam povem, da sem porabla cel kup testov in dnarja, ovulacije pa nikjar. Seveda je rdeca tetka spet prisla in tokrat sem v novem boju. Brez klomifena. In vceri sem si naredila test ovulacije in punce, ne boste verjele, kako vesela in presenecena sem bila, ko sem zagledala, da ocitno se vedno kaksno jajce sem in tja sproduciram.

Pa se to; jest sem proti tej kemiji in zelo tezko naceloma pozrem tableto. In ko sem jedla klomifen sem ga morala pregrizniti, ker ga drugace ne morem pogoltnit. In vam povem, da sem imela dlesen tako poskodovano kot bi mi atomska bomba tresla v usta. In sem si rekla, kako mora tole delovti sele tam dol....

Tako da sem se odlocla, da teh tablet ne jem vec. Evo, pa se ovulacija je bla bre njih.......

Sporocim kaj bo cez 14 dni. Vsem vam pa zelim cimprej eno malo pikico;

Nika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   toliko o klomifenu
30.9.2004 21:09:06   
Urška//
tudi jaz sem jemala Klomifen in sicer 5 ciklusov(v peto je ratalo:bravo:) in mi niti ti testi niti F-test niso pokazali O, ko pa sem sla k G pa je bila O zelo lepo vidna.

pa lep pozdrav in cimprej se mi pridruzite v 9nebesa

Urška//

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   toliko o klomifenu
1.10.2004 12:36:35   
janja
Jaz sem jemala klomifen 2 cikla. V prvem je bila O, zgodilo se ni nič. V drugem ciklu (14 dan sem bila na pregledu pri G) pa O ni bilo. :zmeden: Je rekel, da je verjetno sploh ne bo.:zmeden: No, in ta cikel sem zanosila!!!! :bravo::bravo::bravo: Zdaj imam doma 1 leto starega fantička. Prej pa nisem mogla zanositi 3 leta.

Toliko v razmislek.

Čau, Janja in :duda: Andraž

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   toliko o klomifenu
1.10.2004 14:30:52   
IZADORA
Ojla, pomoje bo res drzalo, kar pravi Jasna, da ce si na kemiji testi ne pokazejo O. Tudi pri meni se to dogaja, v UZ je bil folikel lepo viden in je G rekel, da bo jutri pocil, test pa ni pokazal O se naslednjih nekaj dni.

No, meni so itak ugotovili povisan prolaktin in sem bila ta ted na 3x jemanju krvi, da bodo bolj tocni rezultati, potem pa naprej v boj.

Glede M, kot je ena sprasevala, ja pa tako, da ciklus ostane isti kot prej, klomifen spodbuja O, ne spreminja pa ciklusa, takoj je meni razlozil G in mu verjamem.

Na cimvec uspehov ta mesec.
Iza:sloncek:

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   toliko o klomifenu
1.10.2004 17:30:56   
Pia73
Izadora jaz imam tud povišan prolaktin 48 namesto 24, sem pa tud že dala 3x kri pa še ne vem rezultata.

Držim pesti zate!!!

LP Pia73

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   toliko o klomifenu
2.10.2004 9:45:08   
Pia73
lani!

Prolaktin je eden od hormonov, ki lahko vplivajo na neplodnost, če so povišani. Prolaktin je npr. hormon, ki se izloča ob dojenju in je zaslužen, da mamice ob dojenju ne zanosijo. Vsaj načeloma ne. No in povišan prolaktin je lahko eden od vzrokov nezanositve! Ampak ni panike vse se da porihtati. Sploh pri meni, ko je vrednost le enkrat povišana. Ker je to stresni hormon obstaja verjetnost, da sploh v bistvu nimam povišanega, da sem bila morda samo pod stresom v času jemanja. Zato moraš dati potem 3x kri v 20. min razmakih, tisto pa je točno!
Vso srečo!

LP Pia73 :metulj:

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   toliko o klomifenu
2.10.2004 17:11:16   
svetlana1
Sem zasledila, da imaš istega ginekologa kot jaz Dr. Reš, pa me zanima, glede na to da sem bila pri njemu samo 2x, pa me zanima ali je vredu, ker sem si že nameravala poiskati drugega?!

Čao
Svetlana

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   toliko o klomifenu
2.10.2004 17:12:24   
svetlana1
Pozabila sem napisati: da je zgornji mail za Majano.

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?