katjandraž
|
Žaži, super frajer Aljažek, da je začel uporabljati magično besedo. Zdaj ve, da ko jo bo izrekel, se bo mami stopila, on pa bo dobil, kar bo želel . Mal heca, je res lepo to slišat, a ne? Tebe pa fajn pomlad meče, kaj? Pa je komaj šel, kaj šele bo? Že vesta, kdaj pride na dopust? Simon gre najbrž 3.6., mi je tako bolj fajn, da je potem bolj malo do konca. Zdaj ga pa že ful pogrešam! Zdele npr. Ana spi, mali je šel spet k mojim za vikend, jst pa nimam pojma, kaj naj sama s sabo. Simona bi imela tuki!!! Uf, še dobr, da imam RR, se kolegic sploh ne upam več klicat, se mi zdi, da sem skoz na telefonu, sam v petek popoldne pa res ne morm čvekat s prijateljicami, saj imajo one tudi svoje družine in svoje in ob sebi. Glede plesne šole sprašuješ, pri Andražu so imeli že lani organizirane plesne urice v vrtcu, popoldne, samo on ne mara plesat, tako da ne hodi. Mončka, čestitke Lini za korajžno hojo. Neja, tvoja pučica pa je prava manekenka. Super! Pa upam, da so hude noči že mimo. Beti1, me veseli, da si uspešno preživela 1. delovni dan, vem, da bo tudi naprej tako . Tananejka, tvoja Alina je pa huda faca, da že obvlada ja in ne! Naša požrešnica obvlada besedo "tota"=torta, mama, Anda=Andraž, pa, pa; am-am, pa mislim, da je to vse. A, ja, pa še "ka to"=kaj je to, to je najpogostejša beseda v njenem repertoarju, pa sm jo skor pozabila. Smotka, jst. Pa še eno vprašanje za vse: a katera ve, kako je najbolje shranjevat internetne strani, tako da jih lahko vedno odprem, tudi če sem brez povezave in če enkrat tega ne bo več na netu??? Rada bi namreč shranila naše čveke, pa ne vem, kaj bi bilo bolje, da jih počrnim in shranim v Wordu ali dam kar shrani??? Lepo bodte, prelep vikend vsem!
|