Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
! Bližajo se dnevi potencialne O!

spila prvo jutranjo
.Sedaj bom malo šivala,poštim ala sobo,cunje ki so sušile.Nato pa čakam klic,ko grem po bratranca v bolnico ga peljem domov in skočim v Lendavo,nato v Ljutomer in šele nato v G.Radgono,kjer se bom danes srečala prvič z našo monikoap in tega se zelo veselim?Kaj p ti frendica moja?Zvečer pa bomo spet nabijale poste,kako smo se imele saj se me pridne čvekice ne damo bomo kar do žura načvekale 2000,kajne?
ali pa ne.Znakov nobenih in tudi M še zaenkrat ne.
,da me že vsi členki bolijo.Res si želim,da si ti naša srečka
.
,če verjamete ali ne me je tokrat najbolj potolklo pa brez zamere naj gre vse v rit po domače.Vse mi gre narobe,vse čisto vse...ne zdržim več tega.Nova živčna vojna z injekcijami se bo začela točno čez en mesec sem na tem,da z vsem neham dovolj mi je vsega.Grem raje malo šivat,da se malo pomirim smao dvomim,ker me je preveč zdelalo.
. Neki me špika, tko da se bo pomojem prihinavla prov počas. Malo čudno je, ker je že 36.dan ciklusa. Ponavadi ga imam nekje od 32-34 dni, skoraj nikol mi še ni toliko zamujala. No ja vse je enkrat prvič