Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Včeraj sem bila torej pri svoji G, danes 21.dan ciklusa pa že lepo v laboratoriju. No in potem sem šla še do osebne zdravnice mojega
po napotnico za spermiogram, ki mi le-te ni hotela dati, češ da bi mi jo morala dati moja G in da če vem jaz koliko to stane.... Ej, jaz sem samo obstala. Takšne nesramnosti še nisem doživela. Poleg vsega tega me je še veselo tikala in kar vpila zraven. Sem ji pa tudi jaz par besed povedala malce glasneje. Je rekla, da kdo mi je to povedal, da mora dati onanapotnico in da jo bo poklicala. Sem rekla kar dajte jo, če ne jo bom jaz. Mislim, kaj se eni grejo. Saj če bi prišla do nje s polnim cekarjem šunke in česa podobnega ne bi bil problem. Poleg tega, da si plačuješ zdravstveno zavarovanje ti še ene napotnice ne more dati. Haloooooooooo! Ja in kar je še absurdno - ko me je nadirala je bila v ordinaciji še ena pacientka. Madonca! Še dobro, da nisem šla v laboratorij po tem dejanju, ker bi imela spet vse močno povišano. Bo moral moj dragi zamenjat zdravnico. Mislim. Po ne vem koliko časa rabi nekaj potem pa ti take nekdo dela. 
pokvarjeno...
za ****... nimam drugih besed.
za napotnico.
Jaz si tudi v svoji službi ne moram privoščiti in nadirati npr. starše otrok, ker sem vstala z levo nogo ali kaj podobnega.