Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Naloge za matematičnega kengoruja? 14.3.2007 17:49:49
|
|
|
|
anitaz
|
Bom vprašala od strica ženo. Je ravno prej govorila, da morata s hčerko it naloge delat za kenguruja.
|
|
|
|
RE: Naloge za matematičnega kengoruja? 14.3.2007 17:54:19
|
|
|
|
anitaz
|
Dobiš okol devtih, če ti ne bo prepozno. Morm prepisat, ker jih mora jutri odnest v šolo.
|
|
|
|
RE: Naloge za matematičnega kengoruja? 14.3.2007 20:50:51
|
|
|
|
dulcinea
|
A ni že jutr tekmovanje?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Naloge za matematičnega kengoruja? 14.3.2007 20:57:34
|
|
|
|
lelaval
|
Mojadva sta jih dobila v šoli. Sem se prav namatrala, ko sem jih pregledovala (imam že polenjeno pamet )
|
|
RE: Naloge za matematičnega kengoruja? 14.3.2007 22:28:43
|
|
|
|
TaRe*
|
Ja,jutri je tekmovanje,ja. Ampak naša pa ni nobenih nalog za domov dobila.Malo so vadili v šoli in to je to...bomo videli,kolk so navadili
|
|
RE: Naloge za matematičnega kengoruja? 15.3.2007 12:58:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anja** A makatera nalogice, predvaje za mat. kenguruja. so sicer na netu, ampak nimam monete, da bi jim lahko plačala tistih 50 centov. Prosim lepo :-) Anja, kje na netu pa so?
|
|
|
|
RE: Naloge za matematičnega kengoruja? 16.3.2007 13:27:09
|
|
|
|
molah
|
Je tako že prepozno, drugače pa so na spletni strani od DMFA.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?