|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali veste?
20.3.2007 22:27:23   
flower power
ker mi je po porodu ostalo veliko strij, mi je kozmetičarka svetovala kremo, ki se jo dobi samo v lekarni. na žalost ni vedela kako se imenuje. rekla pa je da je v bistvu krema za brazgotine ampak da lepo "uniči" tudi strije in da jih je fajn mazat dokler so še rdeče. ali mogoče katera ve kako se imenuje ta krema?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali veste?
20.3.2007 22:42:25   
Anonimen
Oprosti, ampak če kozmetičarka ne ve imena kreme, kakšna kozmetičarka pa je? Brez zamere...očitno je ona sama rekla-kazala.

(odgovor članu flower power)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ali veste?
20.3.2007 22:43:08   
Marogica
Ne, ne vem, kako se krema imenuje. Malo si preberi, da ni kreme, ki bi "izničila" ali ublažila že nastale strije. S časom se "rdečina" sama "umiri" in postane svetlejša. Zato se mi ne zdi smisleno zapravljati dosti denarja za neko "posebno" kremo, če lahko uporabiš kar navadno.

Odločitev pa je tvoja, vsekakor....

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu flower power)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ali veste?
20.3.2007 23:35:30   
mamči
Kozmetičarka je verjetno imela v mislih kreme za brazgotine Kontratubex ali Kontrakel. Obstaja tudi malo dražji silikonski gel Dermatix.
Vsekakor si strije pogosto maži in si kožo tudi lepo premasiraj . Sčasoma bodo rdeče proge postale svetle in se bo veliko manj videlo.
Konrakel in kontarubex nista pretirano draga, tako da bi ju jaz na tvojem mestu uporabljala. Moje izkušnje pa sicer kažejo, da so zelo učinkovite kreme in olja, ki vsebujejo vitamin E, ki daje koži prožnost in pospešuje obnavljanje . Vsekakor poskrbi, da kožo tako mastiš, kot tudi vlažiš. V nosečnosti se ženske precej mažejo, po porodu pa ta ritual kar malo zanemarijo, kar pa ni v redu.

Da bi globoke strije čisto izginile ni za pričakovati (žal še niso iznašli take čudežne kreme ), manjše strije pa lahko sčasoma postanejo komaj opazne. Če je koža prožna in "nahranjena" bo videz čisto drugačni, zato ne obupaj in se kar lepo maži.

(odgovor članu flower power)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ali veste?
21.3.2007 11:08:31   
gogi73
Jz imam po CR za brazgotino mazilo Contrakel in je kr vredo. Brez vonja in zelo mazljiva. Morda je mislila to.
Pa če ti uspe, mi piši morda na Z.S., ker imam tudi jz na eni strani zadnjice strije.

< Sporočilo je popravil gogi73 -- 21.3.2007 11:09:42 >

(odgovor članu flower power)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?