Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

,res sem si tale postanek idealno splanirala, zdaj pa šibam naprej.....
Ma tole je pa res že preveč.Doma ima tri otroke in tamali dve sta tari komaj 1 in 2 leti,sin-9.Sem pa si z to nesrečno mamico blizu in jo poznam že od malega.Upam,da se bo kar se da tole dobro končalo.
dat kosilo ko se vrne iz službe,nato pa grema en majhen sprehod in nato bo moj igral fuzbal po sedmi pa sem jaz na vrsti za našo večerno kavico.
. Tako prekleto težko mi je do 4ih prit v vrtec. Itak ne morem končat zastavljenega pa bezljam v tri dni in vseeno prevelikokrat zamudim. Res, da gre za 5 do 10 minutno zamudo samo mi je vseeno ful zoprno. Revše je vedno ta zadnja v vrtcu. Komaj čakam, da grem na porodniško :) potem pa itak vem, da bom spet ene tri leta doma. Tudi za Anuško sem si privoščila bit dve leti in pol doma.
in me bodo na kvadrat razvajali moji dragi vsi.Maja bo nama štiri leta odkar delama na najini
in bi blo prav fino,da nma tokrat rata.