Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. Zakaj bi morala WC školjko vedno čistiti jaz
 . Zakaj bi morala WC školjko vedno čistiti jaz Kje je napisano pravilo, da mora to početi ženska
  Kje je napisano pravilo, da mora to početi ženska . Čakam, da jo bo mož očistu, brez da bi mu jaz to rekla.
 . Čakam, da jo bo mož očistu, brez da bi mu jaz to rekla. . In ko mi bo pritisk narastel na 220 in bom vsa našopirjena letela pucat, bo on rekel, da je ravno hotel it počistit
 . In ko mi bo pritisk narastel na 220 in bom vsa našopirjena letela pucat, bo on rekel, da je ravno hotel it počistit 
 . Je pa res, da sproti pazimo na higieno in čistočo, tako da ko je generalna nimam pretirano veliko dela
 . Je pa res, da sproti pazimo na higieno in čistočo, tako da ko je generalna nimam pretirano veliko dela  
  .
 .   
   . Sem prav vesela, ker jaz preveč kompliciram okoli tega in ponavadi na veliko rokavice iščem. Mi ga doma ni bilo nikoli treba (priznam, da sva s sestro razvajene v nulo), zato sem res vesela, da ga on.
 . Sem prav vesela, ker jaz preveč kompliciram okoli tega in ponavadi na veliko rokavice iščem. Mi ga doma ni bilo nikoli treba (priznam, da sva s sestro razvajene v nulo), zato sem res vesela, da ga on. 

.
 . 

Zjutraj počakam,da se vsi spravijo najprej gor pol dol z školke,pol pa pošpricam z Aiax tekočino-razkužilom,počakam nekaj munut,splaknem obrišem in najraje bi prepovedala nadaljno uporabo
 Zjutraj počakam,da se vsi spravijo najprej gor pol dol z školke,pol pa pošpricam z Aiax tekočino-razkužilom,počakam nekaj munut,splaknem obrišem in najraje bi prepovedala nadaljno uporabo , če je le pri volji.
 , če je le pri volji.