Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
! Če me ne bo ša katera prehitela
!

zaradi zobkov, nč ponoči spal, skos sama pa noter zaprta, k nism mogla delavcev pustiti v hiš, tko da sm se tolkrat zjokala. Tko, da vem kak je to, ko se nabere en kup stvari. No zdej pa morm rečt, da je kr lep čas vse vredu. Sm skoraj vedno čist cool in dobre volje. Sam vseeno ne želim, da gre Tomaž še kdaj na misijo. Mi je preveč hudo brez njega živet, pa še Aljaž je brez očeta
varuha. Vrjamem da te šok.
a ne ......... no ali pa tudi ne kako se vzame ampak glede na to da že od svojih 15-16 let skrbim sama za sebe se mi zdi že moja šola kar uspeh
Glede službe pa takole. Sigurno si že slišala za pregovor kjer je volja, tam je pot. Pot se bo že pojavila, ti samo najdi voljo in pogum, ostalo bo pa že šlo, če boš v to verjela, za to kaj naredila in se tega močno močno veselila. Res upam, da se ti zvezdice (ali karkoli že) čimprej nasmehnejo. Glede ugodnega 4-urnega dealvnika pa tole: ni vredno piškavega zrna, če si potem zmatrana kot če bi delala 12 ur. Jst delam 6 ur, pa mi mine kot da skoraj nikjer nisem bila. Včasih mi je celo lažje kot ko sem bila na porodniški... In res je moja služba moj hobi. Mončka, TEBI BO USPELO!!!
u glavo)....pa plača se je poslabšala s tem da smo mogl podpisat da se strinjamo če naši nadrejeni niso zadovoljni z nam lahko vzamejo do 20% plače, ja pa norme so tud kar konkretno povečal... v glavnem ne vem... bom potem komentirala ko začnem. Je pa kar dobro da pridem zdej nazaj k so nova "pravila" utečena in mogoče nau tolk hudo.
...