|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim za nasvet!!!!
7.4.2007 0:01:54   
_Beky_
zivjo punce pred parimi dnevi sem pisala da sem imela user posted image 20.3. 5.4 to se pravi uceraj sem imela nenavadno sluz na spodnjem perilu ko sem vam pisala ste mi povedale da je to mogoce O vendar me zdaj skrbi kajti user posted image se je vlila ko iz skafa pa tudi bolecine imam ter zelo zelo mocno user posted image cudno se mi zdi da sem jo dobila tako hitro kaj vi pravite na to z mojmu lubijem sva bila zello aktivna tako da delava nauser posted image .Prosila bi ce mi svetujete ker me zelo skrbi kaj bi to lahko bilo.Ali naj grem na pregled k GIN.
Hvala v naprej za odgovore!!!


Lep pozdrav!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim za nasvet!!!!
7.4.2007 7:25:05   
citrončica
Becky,zelo hitro si dobila toleuser posted image ,kako pa jo imaš sicer?Sluz je res ponavadi znak O,a če naslednji dan prideuser posted image ,pač ne....pokliči svojega G in vprašaj,pa povej mu,če kaka zdravila,vitamine ipd ješ!!Držim pesti, da zrihtaš tole,pa lepe praznike!!!

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prosim za nasvet!!!!
7.4.2007 8:00:05   
tinaaja
a si jemala prej KT? jaz sem imela zmedeno m pol, na 36 dni, 17 dni,...

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prosim za nasvet!!!!
7.4.2007 11:57:00   
_Beky_
zivjo punce!Ne jemljem nobene KT.user posted image pa imam non stop na 29 do 31 dni zato mi je vse to cudno kaj pa vem najverjetneje da sem bom danes sla pokazat gin.Ker je dones ze  3 danuser posted image krvavitev pa ne pre neha celo noc sem bila dezurna na wc saj te mocne krvavitve nemorem niti na ulozku vec zadrzat (oprostite na izrazu)ampak nevem vec kako naj se izrazim.Hvala vam za nasvete.Rada vas imam pa lepe praznike vam zelim!!


LEP POZDRAV!!!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: prosim za nasvet!!!!
7.4.2007 13:03:08   
lučka 25
Beky, mislim, da res ne bi bilo nič narobe, če bi šla do ginekologa. Mogoče je pa kaj narobe, da že kar od 17 dneva ciklusa tako močno krvaviš. Upam na najboljše. Eno user posted image za srečo in dober razplet dogodkov.

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?