|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dr.Reš in kontracepcija 19.4.2007 12:18:14
|
|
|
|
mozart
|
Moja ginekologinja mi je za ureditev menstrualnega ciklusa predpisala kontracepcijske tabletke in napisala napotnico za k dr. Rešu, ker skoraj ni možnosti, da bi zanosila po naravni poti. Predvidevala je, da bom vsaj 3 mesece čakla na vrsto. Problem je v tem, da imam že 4.maja datum, 1. menstruacijo, ko naj bi začela jemati zabletke pa dobim šele konec aprila. PROSIM, svetujte mi tiste, ki poznate postopek pri dr. Rešu, ali naj s kontracepcijo počakam, ali bom imela veliko preiskav ipd pred (vsaj 3 mesece) .......kako dolgo je trajalo od odločitve, do vstavitve zarodka. hvala vam.
|
|
|
|
|
RE: dr.Reš in kontracepcija 19.4.2007 13:07:08
|
|
|
|
mozart
|
Napaka v datumu, ne 4. maja, ampak 4.junija. Torej naj bi tablete jemala 1 mesec.
|
|
|
|
|
RE: dr.Reš in kontracepcija 19.4.2007 13:44:52
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
kaj pa če bi kar poklicala v ambulanto,bi ti znali prav svetovati! čeprav verjamem,da tvoja zdravnica je na vse pomislila! pa srečno v postopku!
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Vzrok za ponavljajoče splave?Raven naravnih celic ubijalk, ki krožijo po krvnem sistemu in lahko povzročijo splav, se poveča ob stresu, kakršnemukoli...
Zadnje s foruma
Katero ime vam je boj všeč?pikica01Martina (
8%)

Mateja (
6%)

Nika (
28%)

Tina (
15%)

Lana (
43%)
Število vseh glasov: 516Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!