Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ne vem kje naj začnem....moj tast se vmešava med vzgojo otroka...npr ko mali spi jaz ponavadi nekaj delam..npr perem posodo in tako dalje...on pa pride noter pa pravi da naj bom tiho in da lahko pozneje operem,,ali pa če malega kaj skregam ga vezno carta...tako da me
nič več ne posluša...in seveda je več takih primerov...pa sem mu že rekla da je to moj otrok in da bom ga vzgajala kako bom ga jaz hotela...pa nič ne pomaga.....
kaj naj da se bo behal vmešavati???ja pa redno me kontrolira kaj delam in kam grem....če grem z malim na sprehod včasih prileti in vpraša kam grem in kdaj pridem...včasih se mi že meša od tega vmešavanja
ne morem jih zakleniti ker živimo v isti kuči....upam da bo boljše sedaj ko si s partnerjem urediva stanovanje na podstrešju.....
.vem da ne bo nikoli mira,,mogoče pa se tast spremeni,kaj veš..