Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Galamil je na ves glas, tko je verjetn cel blok slišal. Z ničemer več ni zadovolen. Lahko si privoščimo smučanje, morje. Tudi kosila v restavracijah niso glih redkost. Službe mama oba kar dobre. Nesrečna sem. Me je zelo prizadel.Trudim se, da bi bila dobra žena in mamica. Pozorna sem do vseh treh. Nikoli pa si ne zmisli in mi ne prinese neke male pozornosti. Čokolade. Nikoli. Je pa drugače dober. Ne pohajkuje, doma je z nami. Večere ne prživljam sama z otroki. Čisto sem davn. 
.Moj se je pri 35-ih odločil za frajtonarco
Srečno!
in brez
. Pa boste morda katere pomislile joj kako more ampak je res včasih smo preveč skupaj in ne rabmo nobene rožce ali pa čokolode in naši možje ne rabjo nevem kakšnega kosila in nevem kaj ampak sam en sprehod v samoti ali pa kolo. Morda bi se pa lahko s kakšnim kolektivnim športom ukvarjal in šel enkrat tedensko z moško družbo da se prešvicajo pa po malo čez žene poklepetejo. Ah na koncu vedno komej čakajo da spet k nam domov pridejo.