|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A je katera še redna študentka brez redne slu...
3.5.2007 19:27:23   
Mbee
Mene zanima...nekaj sem sicer že brala ampak nisem čisto 100% kako je s podporo če si študent, baje je neka porodniška pa dodatki...koliko to nanese mesečno ali se bolj splača za nekaj mesecev zaposliti če je možnost?

_____________________________

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A je katera še redna študentka brez redne...
4.5.2007 8:05:56   
Anonimen
Mbee jaz sem bila do nedavnega redna študentka in sem dokaj hitro-v 3 mesecih diplomirala z mislijo, da bom takoj dobila pripravništvo-tako sem bila dogovorjena z delodajalcem. Ker pa se je samo čakanje na zagovor zavleklo sem zamudila možnost opravljanja pripravništva in bom čakala na pripravništvo od 9 mesecev do 1 leta. Zato sva se z mojim dragim odločla za otroka, tako da sva ta mesec veselo user posted image . Rezultat pa bo viden komaj po 13 maju. Upam, da bom srečka nosečka. Mislim, da je prednost pri noseči študentki ta, da ti gredo bolj na roko, da si lahko podaljšaš status, pa mislim, da tud nekje okrog 40 tisočakov dobiš plačane porodniške in je tud neka nagrada-denarna seveda, ker si pač noseča študentka. Koliko pa je to v denarju pa ne vem. Fajn je, če že načrtuješ otroka, da vsaj tvoj dragi dela.

Rebeka24

(odgovor članu Mbee)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: A je katera še redna študentka brez redne...
4.5.2007 8:11:14   
Mbee
ja moj dragi ima kar o.k. plačo...ne gre nama slabo tako mislim...samo strah me je...ker so mu sedaj že 3 x podaljšali za eno leto...aprila 2008 pa ga morajo vzeti za nedoločen čas ali pa mu prekiniti pogodbo...to me zelo skrbi....po drugi strani pa je vedno lahko tako dandanes...nikoli nikjer ni več nič zagarantirano a ne? res si želim user posted image  ker kar se tiče hiše in ostalih materialnih dobrin to že vse imava...in me glede tega ne skrbi....ena skrb manj in en plus več za to da imava user posted image  čimprej....doštudirala bom pa v roku 9-ih mesecev z lahkoto...ker imam samo še nekaj obveznosti.

_____________________________

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: A je katera še redna študentka brez redne...
4.5.2007 10:11:24   
piščanc
kot študent dobiš enako kot nezaposleni - cca. 25 bivših jurjev na mesec (lahko da je že več). najbolj se ti splača zaposliti za par mesecev, potem dobiš minimalno porodniško (cca. 70 jurjev bivših sit).

če je fant zaposlen in sta denarno kolikor toliko preskrbljena in imata v prihodnosti načrte naprej pote ni lepšega kot imeti otroka v študentskih letih - ker nimaš obveznosti, samo otročka in par izpitov.

sem pa že malo ven iz tega, tako da se mogoče tudi motim.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: A je katera še redna študentka brez redne...
4.5.2007 11:06:44   
kodrana
ola. sama sem študentka in user posted image . sem se zanimala glede dohodkov in dobiš namesto prodniške (bom v tolarjih pisala) 42.000sit, potem pa še računam, da bom dobila še otroški dodatek od 15-20.000. dobiš pa še enkratni znesek oz. darilo, kot vse nosečke (lahko vzameš denar ali darila) v vrednosti nekje 50.000. lažje se tudi podaljša status, jaz sem namreč absolventka in bom status podaljšala za 1.leto, zaradi tega, da imam urejeno zdrav. zavarovanje... kar se tiče še kaknega dodatka za študentke pa nisem nikjer zasledila.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?