Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Saj vem, da bodo nanj pazile bolj kot bi jaz, pa vendarle... Vse tiste, ki ste že bile tam z malimi otroci, prosim za kak praktičen nasvet. Malce me skrbi, da bo dobil kakšno drisko ali kaj podobnega. Kako je urejeno glede zdravnika, če bi bilo treba? Katere hrane se je pametno izogibati? Kakšna zdravila ste imeli s seboj za vsak slučaj? 
. Hrana je bila zelo dobra. Vzeli smo svečke in Calpol, dvomim da se splača vzeti kaj našega proti driski, ker imajo oni svoja zdravila in po neki logiki verjetno najbolj poznajo svoje bakterije. Otrok je pa tam ogromno in mali bo ziher užival
.Jaz osebno ne bi izbirala revnih držav za letovanje z otrokom,rajši bi šla v Španijo ali Grčijo-seveda so pa tudi dražje.
...