|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 38 39 [40]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo v juniju
4.7.2007 13:50:39   
Naty*
louisa vem kako ti je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem bila maja na tem in vem da je grozno user posted image user posted image , lubija imej za tolažbo, pa tudi ti njega tolaži. Sicer je tebi sigurno težje, ampak tudi njim je hudo, pa včasih zaradi lastne bolečine to malo pozabimo. Boš videla, zdej je hudo, ampak tud za vaju bo prišel trenutek, ko bosta šla naprej in spet delala na tem, da bi kmalu zagledala user posted image .

renata nana user posted image js sm bla pa sigurna, da si srečka user posted image . Za tiste, ki jo sedaj težko pričakujemo noče in noče prit, tvoja, ki bi pa mogla pride pa prepozno. Res je to en user posted image .

nov03 evo za tebe pa še zmeri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi blo.



_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu nov03)
Neposredna povezava do sporočila: 976
   RE: M ne pričakujemo v juniju
4.7.2007 13:53:05   
nov03
naty* ma ti rečem če ve punce ne bi tok pesti držale ne bi sploh nič več gruntala a sm al nisem pri vseh teh neg.testih

_____________________________

lp,
Uršula

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 977
   RE: M ne pričakujemo v juniju
4.7.2007 13:58:30   
Naty*
nov03 mislm da izvajamo prevelik pritisk nate user posted image user posted image . Ma veš kaj...si včeraj rekla, da boš nardila šele 13. dan tko kot sm js. Mogoče takrat tud men ne bi prej pokazalo.

Veš kaj, sej je itak tko, da se sprijazniš tudi z user posted image , če pride. Kar bo, pač bo. Js zdej še ne smem zanosit in ker se js ne morem veselit, se veselim za vas ostale če kateri rata. Pa bo tud moj čas prišel kmalu. Takrat bom pa tud js vesela, če bo katera upala še zame user posted image .


_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu nov03)
Neposredna povezava do sporočila: 978
   RE: M ne pričakujemo v juniju
4.7.2007 15:07:13   
meggie
renata nana user posted image user posted image user posted image
louisa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nov03)
Neposredna povezava do sporočila: 979
   RE: M ne pričakujemo v juniju
4.7.2007 15:33:29   
Minky
Luisa, strašno mi je žaluser posted image . Vem, da besede zdajle nič ne pomagajo, pa vseeno. Želim ti kar največ sreče v septembru, da boš kar najhitreje zagledala user posted image user posted image in da ti bo čas do tja kar najhitreje minil.

Sem pa videla, da sva na seznamu zelo skupaj, pa me zanima, kako si vedela (če si sploh vedela), da je nekaj narobe. Jaz imam namreč 1. pregled šele v avgustu in me vedno bolj skrbi, ali je vse OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 980
   RE: M ne pričakujemo v juniju
4.7.2007 16:39:07   
Serendipity
Louisa - user posted image   veeeliiik user posted image  zate. Žal mi je da prestajaš to grozno preizkušnjo. Me smo tu in ti bom o stale ob strani vedno ko ti bo hudo.user posted image

Renata nana - user posted image  Ma, saj sem že rekla, da je ta user posted image  čist smotana!!!!!!! user posted image

Nov03 - Sam zdaj bom pa držala pestke za to, da se razreši ta situacija, ok? Če pride user posted image user posted image  user posted image , če pa pride user posted image , bomo vse sicer user posted image , ampak se bo vsaj končalo to čakanje. user posted image  

(odgovor članu Minky)
Neposredna povezava do sporočila: 981
   RE: M ne pričakujemo v juniju
4.7.2007 17:23:46   
renata nana
Naty* tudi jaz držim in bom držala pesti zate, da bi ti čimprej ratalo
za srečo ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 982
   RE: M ne pričakujemo v juniju
4.7.2007 17:28:09   
renata nana
Jasnaa tudi jaz sem tako rekla, če je mislila prit bi bolje bilo da bi že v petek prišla kakor danes zato ker bi jaz morala jutri na laparoskopijo zdaj pa nebo nič iz tega moram počakat na avgust da se naročim in enkrat septembra bom prišla na vrsto  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu renata nana)
Neposredna povezava do sporočila: 983
   RE: M ne pričakujemo v juniju
4.7.2007 19:31:10   
Anonimen
Punce, iskreno hvala za vse lepe misli. Je laze, ce nekomu poves, se posebej vam, ki veste kako je ce se veselis otrocka in se pripravljas nanj in beres vse mogoce napotke za  kar najlepsi prihod deteta v nov svet in razmisljas kako bos sporocil veselo novico druzini, prijateljem itd. No, midva sva zelela pocakati na prvi pregled, ko bi imela tudi slikco in potem povedati starsem in ostalim. Zato mi je sedaj se teze, ker bolecino "skrivam" v sebi in jo delim le zuser posted image . Ne zelim, da je tudi njim hudo, ze nama je dovolj.

Minky, narocena sem bila na prvi pregled sele 27.7, pa sem imela rjav izcedek, ki ni in in ponehal, prsi so me popolnoma nehale bolet, ceprav so me na zacetku blazno bolele in nasploh sem bila zadnji cas (teden)popolnoma brez energije in nakako zalostna, kot da bi vedela da nekaj ni uredu.
No in ko me je zdravnik pogledal je najprej rekel, da to pa ne bo uredu, me dal na ultrazvok, kjer sem bila ze cisto trda od strahu, ko mi je pa povedal da bo treba zal na ciscenje, sem pa popolnoma otopela in ko sem stopila iz ordinacije ze vsa objokana sem komaj izdavila dragemu, ki me je cakal v cakalnici kaj naju caka.
Ampak se tolazim s tem kar mi je rekel dr. in tudi osebje v bolnisnici, ki je ob takih trenutkih res profesionalno in v oporo. In sicer, da ko gre za napako v razvoju ali karkoli drugega narava ze ve kdaj mora tako reagirati.
In da ko bosta tako dete kot telo pripravljena bo slo vse kot mora. 
No, sicer pa se v takih trenutkih clovek oprime vsake tolezbe in vseh moznih odgovorov na vecna vprasanje "zakaj?"

Ampak Minky, to je moja zgodba, mnogo nosecnosti poteka srecno in brez zapletov in sem prepricana da bo tudi tvoja. Veliko srece tebi in tudi ostalim sreckam in pazite na svojeuser posted image


(odgovor članu renata nana)
  Neposredna povezava do sporočila: 984
   RE: M ne pričakujemo v juniju
4.7.2007 19:37:50   
Pat74
user posted image user posted image user posted image louisa, držim pesti za september.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 985
   RE: M ne pričakujemo v juniju
4.7.2007 19:45:14   
mukla
Louisa, bolečina bo trajala nekaj časa. Jaz sem bila teden po poroki, v 10. tednu. Nosečnost je potekala brez težav, super sem se počutila, kjub temu, da sem imela ta velik dogodek. Ko sem imela pregled, je bilo vse OK. Že materinsko knjižico mi je G napisala, nato pa smo šli na UZ. Še dober, da je bil z mano mož. Takoj je rekla, da iz te nosečnosti ne bo nič - mola. V trenutku se mi je sesu svet. Na to nisem bila pripravljena. Jokala sva ko dež. Drugi dan čiščenje. Torej sem mogla povedati tudi v službi, zakaj me ne bo teden dni. Vedeli so pa že skor vsi sorodniki, ker se je malo tudi že opazilo. Sedaj vsi skupaj držimo pesti, da bo naslednjič uspelo. Jaz sem šele po mojem dogodku ugotovila, da nas je veliko, ki dajo to skozi. Največkrat pa se to zgodi ravno v prvi nosečnosti.

Drži se! Vse se zgodi z razlogom! Bomo pa toliko bolj vesele, ko se zgodi naslednjič! Sej bo! To nam je pač bilo namenjeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 986
   RE: M ne pričakujemo v juniju
4.7.2007 20:09:45   
Erin
mukla, louisa...user posted image user posted image user posted image ...


(odgovor članu mukla)
Neposredna povezava do sporočila: 987
   RE: M ne pričakujemo v juniju
4.7.2007 21:03:03   
hmm
user posted image   user posted image  Junijske USPEŠNE borke!!! user posted image user posted image


01.06. - pin  v nove bojeuser posted image
01.06. - mary_lou srečka nosečka user posted image
02.06. - renata nana v nove bojeuser posted image
02.06. - Sandra-4 v nove bojeuser posted image

02.06. - neli77 

02.06. - kovič v nove bojeuser posted image
03.06. - Mbee  srečka nosečka user posted image
04.06. - nataša76
v nove bojeuser posted image
04.06. - nf v nove bojeuser posted image
05.06. - Tavi v nove bojeuser posted image
05.06. - matejka78 v nove bojeuser posted image
05.06. - PC Baby v nove bojeuser posted image

05.06. - listek1 srečka nosečka user posted image
06.06. - Stella80  v nove bojeuser posted image
07.06. - pilotgirl  v nove bojeuser posted image
07.06. - Jasnaa v nove bojeuser posted image
07.06. - majčula
07.06. - PATRICIJA_22
v nove bojeuser posted image
07.06. - jurka6 v nove bojeuser posted image
08.06. - Anitka v nove bojeuser posted image
08.06. - mlavla
srečka nosečka user posted image
08.06. - teejaa  v nove bojeuser posted image
08.06. - bumbum v nove bojeuser posted image
08.06. - Katja271 v nove bojeuser posted image
?? .06. - Louisa v nove boje user posted image user posted image user posted image user posted image
09.06. - kepica v nove bojeuser posted image
09.06. - dolenjka srečka nosečka user posted image
09.06. - lara light
  v nove bojeuser posted image
09.06. - trma79
09.06. - majci198 v nove bojeuser posted image
09.06. - Minky srečka nosečka user posted image
10.06. - **Nina**  v nove bojeuser posted image
10.06. - pikicaa25 v nove bojeuser posted image

10.06. - lunca69

10.06. - Pat74 v nove bojeuser posted image
10.06. - Larisa69
10.06. - kitka1 v nove bojeuser posted image
10.06. - tamala_82 srečka nosečka user posted image
11.06. - luna68 v nove bojeuser posted image
11.06. - macka27
12.06. - maša82 v nove boje
user posted image
12.06. - kesora v nove bojeuser posted image
12.06. - bela vrtnica 
v nove bojeuser posted image
12.06. - Mateja81 srečka nosečka user posted image
12.06. - češna
13.06. - bekyca v nove bojeuser posted image
13.06. - MARTINŠČICA v nove bojeuser posted image
14.06. - Suzi*
 srečka nosečka user posted image
15.06. - SM10 v nove bojeuser posted image
15.06. - sasy20 v nove bojeuser posted image
15.06. - pepa6 v nove bojeuser posted image
15.06. - muci78  v nove bojeuser posted image
16.06. - Paprika76
v nove bojeuser posted image
16.06. - TittyK  v nove bojeuser posted image
16.06. - amaya srečka nosečka user posted image
17.06. - Katy\o/ v nove bojeuser posted image
18.06. - Galadriel v nove bojeuser posted image
18.06. - kimmii  v nove bojeuser posted image
18.06. - Muca83 v nove bojeuser posted image
18.06. - Srčekgirll v nove bojeuser posted image
19.06. - daga11 v nove bojeuser posted image
19.06. - pina-1 srečka nosečka user posted image
19.06. - 80kaja v nove bojeuser posted image
20.06. - HEL36  v nove bojeuser posted image
20.06. - pokec v nove boje user posted image
20.06. - lejca v nove boje user posted image
20.06. - janney v nove bojeuser posted image
21.06. - torcica srečka nosečka user posted image
21.06. - sonček33 v nove bojeuser posted image
23.06. - PAMELA v nove boje user posted image
23.06  - ledenka v nove boje user posted image
23.06. - monikap v nove boje user posted image
23.06. - Jo@n v nove boje user posted image
23.06. - aurora28 v nove boje user posted image
24.06. - tejčica30 v nove boje user posted image
25.06. - ANIME v nove boje user posted image
25.06. - andre3a v nove boje user posted image
25.06. - sapi v nove boje user posted image
26.06  - hmm v nove boje user posted image
26.06. - Sandra-4 v nove boje user posted image
27.06. - florita
27.06. - sonca srečka nosečka user posted image
27.06. - nov03 naj že pride - user posted image  ali user posted image  user posted image user posted image
28.06. - tejč29
v nove boje user posted image
29.06. - renata nana v nove boje user posted image
30.06. - nf v nove boje user posted image
30.06. - meggie v nove boje user posted image
30.06. - rebeca  srečka nosečka user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 988
   RE: M ne pričakujemo v juniju
5.7.2007 10:33:00   
nov03
Hojla zdej glede na to da je junij že zdavanj mimo tut ne mislim več viseti na tej temi - ko sm ostala sama brez vsega, nimam ne user posted image  ne user posted image ....
Obup!


_____________________________

lp,
Uršula

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 989
   RE: M ne pričakujemo v juniju
6.7.2007 10:21:35   
hmm
user posted image   user posted image  Junijske USPEŠNE borke!!! user posted image user posted image


01.06. - pin  v nove bojeuser posted image
01.06. - mary_lou srečka nosečka user posted image
02.06. - renata nana v nove bojeuser posted image
02.06. - Sandra-4 v nove bojeuser posted image

02.06. - neli77 

02.06. - kovič v nove bojeuser posted image
03.06. - Mbee  srečka nosečka user posted image
04.06. - nataša76
v nove bojeuser posted image
04.06. - nf v nove bojeuser posted image
05.06. - Tavi v nove bojeuser posted image
05.06. - matejka78 v nove bojeuser posted image
05.06. - PC Baby v nove bojeuser posted image

05.06. - listek1 srečka nosečka user posted image
06.06. - Stella80  v nove bojeuser posted image
07.06. - pilotgirl  v nove bojeuser posted image
07.06. - Jasnaa v nove bojeuser posted image
07.06. - majčula
07.06. - PATRICIJA_22
v nove bojeuser posted image
07.06. - jurka6 v nove bojeuser posted image
08.06. - Anitka v nove bojeuser posted image
08.06. - mlavla
srečka nosečka user posted image
08.06. - teejaa  v nove bojeuser posted image
08.06. - bumbum v nove bojeuser posted image
08.06. - Katja271 v nove bojeuser posted image
?? .06. - Louisa v nove boje user posted image user posted image user posted image user posted image
09.06. - kepica v nove bojeuser posted image
09.06. - dolenjka srečka nosečka user posted image
09.06. - lara light
  v nove bojeuser posted image
09.06. - trma79
09.06. - majci198 v nove bojeuser posted image
09.06. - Minky srečka nosečka user posted image
10.06. - **Nina**  v nove bojeuser posted image
10.06. - pikicaa25 v nove bojeuser posted image

10.06. - lunca69

10.06. - Pat74 v nove bojeuser posted image
10.06. - Larisa69
10.06. - kitka1 v nove bojeuser posted image
10.06. - tamala_82 srečka nosečka user posted image
11.06. - luna68 v nove bojeuser posted image
11.06. - macka27
12.06. - maša82 v nove boje
user posted image
12.06. - kesora v nove bojeuser posted image
12.06. - bela vrtnica 
v nove bojeuser posted image
12.06. - Mateja81 srečka nosečka user posted image
12.06. - češna
13.06. - bekyca v nove bojeuser posted image
13.06. - MARTINŠČICA v nove bojeuser posted image
14.06. - Suzi*
 srečka nosečka user posted image
15.06. - SM10 v nove bojeuser posted image
15.06. - sasy20 v nove bojeuser posted image
15.06. - pepa6 v nove bojeuser posted image
15.06. - muci78  v nove bojeuser posted image
16.06. - Paprika76
v nove bojeuser posted image
16.06. - TittyK  v nove bojeuser posted image
16.06. - amaya srečka nosečka user posted image
17.06. - Katy\o/ v nove bojeuser posted image
18.06. - Galadriel v nove bojeuser posted image
18.06. - kimmii  v nove bojeuser posted image
18.06. - Muca83 v nove bojeuser posted image
18.06. - Srčekgirll v nove bojeuser posted image
19.06. - daga11 v nove bojeuser posted image
19.06. - pina-1 srečka nosečka user posted image
19.06. - 80kaja v nove bojeuser posted image
20.06. - HEL36  v nove bojeuser posted image
20.06. - pokec v nove boje user posted image
20.06. - lejca v nove boje user posted image
20.06. - janney v nove bojeuser posted image
21.06. - torcica srečka nosečka user posted image
21.06. - sonček33 v nove bojeuser posted image
23.06. - PAMELA v nove boje user posted image
23.06  - ledenka v nove boje user posted image
23.06. - monikap v nove boje user posted image
23.06. - Jo@n v nove boje user posted image
23.06. - aurora28 v nove boje user posted image
24.06. - tejčica30 v nove boje user posted image
25.06. - ANIME v nove boje user posted image
25.06. - andre3a v nove boje user posted image
25.06. - sapi v nove boje user posted image
26.06  - hmm v nove boje user posted image
26.06. - Sandra-4 v nove boje user posted image
27.06. - florita
27.06. - sonca srečka nosečka user posted image
27.06. - nov03 srečka nosečka user posted image
28.06. - tejč29
v nove boje user posted image
29.06. - renata nana v nove boje user posted image
30.06. - nf v nove boje user posted image
30.06. - meggie v nove boje user posted image
30.06. - rebeca  srečka nosečka user posted image
 
Statistika meseca junija pa je takšna:
 
 
user posted image user posted image user posted image  88 upajočih user posted image user posted image user posted image
 
user posted image user posted image  15 srečk nosečk user posted image user posted image
 

(odgovor članu nov03)
Neposredna povezava do sporočila: 990
   RE: M ne pričakujemo v juniju
26.5.2008 22:11:25   
boma2
no jaz upam, da tudi user posted image ne pride 9.6.2008.. :)

držim pesti za vse, da ne bo prišla user posted image user posted image user posted image in navijam user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu natasa76)
Neposredna povezava do sporočila: 991
   RE: M ne pričakujemo v juniju
26.5.2008 22:43:14   
Rakica_80
Pridi v drugo temo, ker ta je že starauser posted image user posted image user posted image
Link:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2502439&mpage=25

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 992
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 38 39 [40]
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 38 39 [40]
Pojdi na:





Ponovna zanositev: Idealen premor med nose...
Načrtujeta drugega oziroma naslednjega otroka, pa se sprašujeta, kakšen je idealen in najbolj zdrav premor med nosečnost...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?