|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porodnišnica Ptuj
19.10.2004 0:24:58   
brinaa
Pozdravljene,
kar malo sram me je, da se šele sedaj oglašam. Rodila sem točno pred mesecem dni, 19.09., v ptujski porodnišnici je prijokala na svet naša mala Lana.
Čutim pravo dolžnost da povem vsem tistim, ki vsaj malo razmišljate o porodu na Ptuju, da si boljše oskrbe in odnosa ne bi mogla predstavljati. No, ja, verjetno je že kje v kakšni privatni porodnišnici v tujini pesem popolnoma drugačna, ampak govorim za naše razmere.
Zgodba se pri babicah v porodnih sobah, nadaljuje se pri zdravnikih in zaključi pri osebju na oddelku.
Vsi so bili zelo ustrežljivi, prijazni in mislim, da tudi čez strokovnost, ki je bila na tem forumu nekajkrat postavljena pod vprašaj, nimam nobene slabe besede. Zato vsem še enkrat toplo priporočam ptujsko porodnišnico, se res zelo trudijo.
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Porodnišnica Ptuj
22.10.2004 11:04:37   
Pi-kica 1
Ker imam tudi sama namen roditi na Ptuju, me zelo zanima tvoja porodna izkušnja. Vesela bi bila, če bi malo opisala porod, si lahko hodila med popadki...

LP

Pi-kica

(odgovor članu brinaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Porodnišnica Ptuj
26.10.2004 1:14:39   
brinaa
Pikica zdravo in oprosti da se šele sedaj oglašam.
Med popadki sem lahko hodila, imela sem celo infuzijo, pa so me vseeno pustili, da sem se lahko sprehajala s stojalom za infuzijsko tekočino (na wc sem šla najmanj 10 krat). Babice so mi prinesle žogo, na kateri je bilo do neke srednje jakosti popadkov zelo prijetno sedeti. Dobila sem par starejših številk revije mama, vodo..., v glavnem zelo domače, prijetno in sproščeno.
Želim ti, da bi se tudi ti počutila talo prijetno, kot sem se sama.
LP

(odgovor članu brinaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?