Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: za tiste, ki ste drugič nosečke 7.5.2007 10:10:51
|
|
|
|
Laubica
|
Ja pri meni je bilo isto kotpri tebi,zdaj sem pa v 13t6d in se mi že kar vidi,baje so mišice bolj ohlapne in se prej pozna
|
|
|
|
RE: za tiste, ki ste drugič nosečke 7.5.2007 10:21:33
|
|
|
|
madela
|
Ja se pozna prej iz razloga,ki ga je navedla že35. Mene to sploh ni motilo,ampak sem bila vesela,da sem lahko hitro začela uživat s svojim trebuščkom.
|
|
|
|
RE: za tiste, ki ste drugič nosečke 7.5.2007 10:55:26
|
|
|
|
N _ B
|
V drugi sem si nosečniške hlače kupila pred 10. tednom. V 1. sem svoje nosila do 5. meseca.
|
|
|
|
RE: za tiste, ki ste drugič nosečke 7.5.2007 11:10:58
|
|
|
|
Taja Nagaja
|
Za odtenek prej. Sem pa običajne hlače lahko nosila vsaj do 20. tedna, nekatere še dlje. Se mi pa zdi, da bo popek tokrat le štrlel ven .
|
|
|
|
RE: za tiste, ki ste drugič nosečke 7.5.2007 11:48:51
|
|
|
|
Blejka26
|
ja meni se je ful hitro začel videti.V domžalah mi je rekla,da bom v petem mesecu imela tak trebuh kot sem ga imela pri prvem ko sem šla rodit.si predstavljaš.sedaj sem že skoraj v četrtem in se mi res full pozna
|
|
RE: za tiste, ki ste drugič nosečke 7.5.2007 12:10:00
|
|
|
|
Anonimen
|
V 1. nosečnosti sem v 9t morala obleči nosečniške hlače. Sedaj nosim še svoje. Sam je pa res, da so za 2 štev. večje že v štartu
|
|
|
|
RE: za tiste, ki ste drugič nosečke 7.5.2007 12:34:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se je že prvič ful hitro poznalo. V 12. tednu že nisem niti pod razno oblekla normalnih hlač, zdaj v drugo pa že nekje v 9. tednu ne. In kar je rekla domennatalija, bo kar držalo, vsaj zame. Zdaj sem v 8. mesecu, pa imam že najmanj en mesec trebuh kot prvič tik pred porodom. Meni ni jasno, kam bo še rasel.
|
|
|
|
RE: za tiste, ki ste drugič nosečke 7.5.2007 13:51:08
|
|
|
|
Zasanjana
|
Meni se je tudi v vseh nosečnostih zelo hitro poznalo. Zdaj sem v 6. tednu, pa odkar sem naredila test že kar vidim, kako se mi trebušček pozna, čeprav se še ne.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?