|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: še en žalosten konec...
10.5.2007 8:49:35   
mmiro
Žal mi je za vašo pikico,res!!user posted image user posted image Te popolnoma razumem in vem kako ti je!
No rečem ti lahko le to,čas bo rešil bolečino,ki pa ne bo izginila,saj spomini ostanejo in veliko se pogovarjaj o tem s tvojo boljšo polovico!Boš videla,da pomaga!

Za konec ti želim čimprejšnje okrevanje in le pogumno!

No glede naše izkušnje včeraj.............Nimam besed,Prišla sva ob 10ih na kliniko.Ob 11-ih je dobila inekcijo za sprožitev popadtkov.In nato se je začela prava nočna mora ki je trajala do 3zjutraj.user posted image user posted image Ob treh je rodila,bolečina je bila prevelika,da bi ga videla!!Jo popolnoma razumem in jo podpiram pri tem!!!Vprašala je le za spol!Povedali ji bojo tokom dneva!!user posted image Ne morem več!!Tega res ne privoščim niti najhujšemu sovražniku.Kaj je žena doživljala si ne morem niti predstavljati.Neznosne bolečine,bruhanje.......pomirjevala......user posted image user posted image user posted image Z njo sem bil do 20ih,ker mi na žalost več niso pustili.Po njihovih besedah bi se morala zjutraj skupaj prijaviti v sprejemni in nato bi dobila dvoposteljno sobo.....ki pa bi jo moral plačati 50EUR!!!!!!!!user posted image user posted image No sicer pa so bile zasedene tako da......No nisem se hotel prepirati zaradi nje drugače pa bi jim pokazal svoje!!No sej vem,da nimajo nič pri tem,ampak bi lahko naredili izjemo!!!!Še sreča,da je bila še ena punca skupaj z njo.Tudi ona je preživljala iste bolečine kot moja žena....No dost o tem,ker preveč boli...Danes ob 17-ih grem na obisk pol pa jutri greva domov......In zdaj bo vse zanimalo kaj se je zgodilo...bla,bla..........Le to vem da bolečina ostane in misel na nov zaćetek.
Vem pa le to da zdaj je moja ljubezen še večja in močnejša kot je bila!!

No to je ena izmed žalostnih zgodb,ki pa se nažalost ne bodo končale!!

Lep pozdrav,

Miro

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: še en žalosten konec...
10.5.2007 11:12:47   
Anonimen
Miro z mislimi smo bile včeraj za vami in resnično mi je hudo,ker se je moralo tako končati. Vem,da mora zelo boleti pa vendar vama svetujem,da si pogledata svojega otroka,stisnita ga k sebi,on ni nič kriv-nihče ni kriv. Prebrala sem veliko takih zgodb kot je vajina in veliko mamic je kasneje še bolj trpelo,ker niso želele videt otroka-vsaj en spomin nanj,spomin na njegov obrazekuser posted image user posted image

(odgovor članu mmiro)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: še en žalosten konec...
10.5.2007 11:39:37   
valči
Naty,iskreno mi je žal za vse,kar preživljašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: še en žalosten konec...
10.5.2007 18:54:32   
koala
Naty zelo mi je žal, da se je tako končalo!

Miro kar koža se mi ježi, ko berem takšne zgodbe user posted image user posted image za vaju in naj bo okolica razumevajoča. Vzamita si čas in žalujta in ne pustita se pritikom okolice, zdaj sta glavna vidva!!!! Bodita si v oporo.

Mislim na vse vas.

Vedno manj razumem ta svet, le kje je pravica?????????

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: še en žalosten konec...
10.5.2007 22:30:37   
Splet.Ka
Obema želim čim hitrejše celjenje ran, potem pa srečo z user posted image , user posted image  in user posted image .

_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: še en žalosten konec...
11.5.2007 9:01:31   
Naty*
Hvala za tolažbo. Najhujše je mimo, iščem dobre plati tega...da je že moralo biti tako in da bo naslednjič tako kot je treba.

Res mi je lažje, ko berem, da se je mnogim to zgodilo pa ste sedaj srečne user posted image . Veliko žensk mora žal dati to skoz preden dobimo svoje tako pričakovane user posted image . Življenje je včasih res kruto....

mmiro še nikoli mi ni toliko pomenilo, da mi je moj dragi stal ob strani kot sedaj. Vidva sta preživela še hujšo izkušnjo in zelo sočustvujem s tvojo ženo in seveda s tabo, zato ji res stoj ob strani kolikor lahko. To je stvar, ki dva še bolj poveže, saj delita skupno bolečino, ki je ne razume nihče drug. Kot sem ti že napisala, VELIKO VELIKO SREČE naslednjič!!!

Vsem, ki ste mislile name pa se še enkrat zahvaljujem za tople besede. Z lubijem skupaj pozitivno razmišljava in planirava jeseni spet poskusiti. Prepričana sva, da bova kmal tud midva pričakala svojega user posted image .

Začasno se poslavljam iz foruma nosečnost, ker bo nekaj časa prehudo brati karkoli o dojenčkih. Vsem želim čimlepšo nosečnost in lahek porod, pa veliko užitka z vašimi user posted image user posted image ..

Lepo se imejte!!!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: še en žalosten konec...
11.5.2007 9:15:32   
Anonimen
mmiro - saj ne morem verjeti, da so to naredili. V kateri porodnišnici pa so si privoščili to, da te niso pustili do konca poleguser posted image  Ma kaj vse si naše zdravstvo ne privoščiuser posted image . In kakšnih 50 €? Saj pa nisi spal in jedel tamuser posted image . Včasih se mi ob brezčutnosti našega zdravstva res obrača želodec.
Bodita močna. Pozitivno razmišljajta!

Naty* - vem, kako se počutiš, vem kako se boš počutila. Ne bo lahko ne vama, ne mmiro tebi in tvoji ženi. Vendar čas celi rane. Bodite močni.

In kmalu upam, da vas bom ponovno brala -  na forumu Čvekanje v pričakovanju

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: še en žalosten konec...
11.5.2007 9:47:32   
Anonimen
Z vsemi s Tabo Naty in s teboj Miro in tvojo ženo bi delila bolečino,če bi se le dalo,da vam vsaj malo omilim,pa ne morem,če ne doživiš na lastni koži.
Lahko vam zaželim le upanje v srečo,da se vam izpolnijo želje po otročku,da bo vsa ta klavarjia ostala nekje v preteklosti,kot ena težka preizkušnja v vašem življenju,ki jo ne boste nikoli pozabili,ampak preboleli pa ja.
Morda nekje v drugem letu,se bomo skupaj veselili novic.Do tedaj pa vas
lahko le virtualno objemem in si upam upati v vašo bodočo srečo.

< Sporočilo je popravil neva6 -- 11.5.2007 9:48:50 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: še en žalosten konec...
11.5.2007 10:27:10   
Maša
še danes hranim printane spodbudne besede forumk.....bolečine ne pozna nihče drug kot itsti ki jo je občutil...besede tolažbe se ti verjetno zdijo kot obliž ki vedno znova pade dol,....čas,...le čas je tisti ki bo nadel pravi obliž....in vsaj malo zabrisal rane ... potem pa močno verjemi...prišel bo dan ko se ti bo tvoj angel vrnil



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: še en žalosten konec...
5.6.2007 8:49:50   
silvya
Lep pozdrav!

Iz lastnih izkušenj vem, da se ti jezgodilo nekaj najhujšega, kar se ti lahko. Vem, vsi te tolažijo, da je verjetno za otročka in tebe bilo tako bolje. Je bilo res user posted image Tebi se je zgodilo v zgodnji nosečnosti, meni, na koncu, ko bi se morala, bila je punčka,  roditi. Imela je ovito popkovnico in je umrla v trebuhu. Nenadoma nisem več čutila njenih gibov, živahnega brcanja. Nikoli ne bom pozabila pogleda ginekologa, ko mi je naredil ultrazvok in je videl, da njen srček več ne bije.
Takoj me je poslal v porodnišnico, kjer sem dobila umetne popadke in po dveh urah rodila. Vendar moj otroček ni zajokal, ni se premaknil, bila je negibna, hladna. Če me ne bi spremljal moj mož, sploh ne vem kako bi kaj takega preživela.
Zato ti lahko svetujem samo eno, bodita skupaj, pogovarjajta se, jočita, bil je vajin otročiček, čeprav še zelo majčken. Želela sta ga, in se ga veselila, tako kot jaz svojega.
Želim ti hitro okrevanjje, in vse najlepše in najboljše v naslednji nosečnosti.

silvya


< Sporočilo je popravil silvya -- 5.6.2007 8:52:17 >

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: še en žalosten konec...
5.6.2007 9:27:18   
bačko
En veliki objem za vajuuser posted image user posted image in stojta drug ob drugem.Držim pesti za vaju!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: še en žalosten konec...
5.6.2007 9:41:38   
valči
Silvya,zelo mi je žal zate,za vaju,da se vam je nekaj tako hudega zgodilo,kar se ne bi smelouser posted image Stojta si ob strani,tudi za vaju bo posijalo sonce sreče.Verjemiuser posted image user posted image

Naty*,tudi ti se drži in bodi hrabra in pogumna na poti,da vajinegauser posted image Življenje je včasih huda preizkušnjauser posted image

Vsem,ki ste izgubile svoje pikice v kateremkoli obdobjuuser posted image želim veliko sreče in mi je zelo hudo,da ste to mogle dati skoziuser posted image


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: še en žalosten konec...
5.6.2007 10:23:05   
silvya
Hvala Valči!

Tudi moja punčka je bila moj tretji otrok. Trajalo je kar nekaj časa, da sem spet zanosila. Mislila sem že, da ne bom nikoli več mama. Pa sem postala, a na žalost moja punčka ni živa. Zato je moja tragedija toliko večja.
Poleg tega sem v porodnišnici doživela še en šok, ko sem srečala tamkajšnjega ginekologa, ki misli, da lahko otroka, ki si ga nosil pod srcem devet mesecev, kar tako v nekaj dneh pozabiš in si naročiš drugega, kot če naprimer greš v trgovino kupit štruco kruha. Res nepozabno! Iz porodnišnice sem odšla pa v manj kot 24 urah, brez kakršnih koli zdravil, z nasvetom, naj si na prsa dajem mrzle obkladke.
Kar je pomagalo enako, kot če bi si jih on dal na čelo.
Vsa čast babici in medicinskim sestram, ki delajo z njim, da to zmorejo, saj so res zelo prijazne in razumevajoče.
V četrtek bo ravno 14 dni od neljubega dogodka.
Želim ti lepo nosečnost in lepega zdravega otročička. Pozdrav!

silvya

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: še en žalosten konec...
5.6.2007 11:54:51   
valči
Silvyauser posted image ,jočem s teboj,res mi je hudo zate,da si morala to doživet,pa še to na tak krut način s strani ginekologa.Upam,da se to ni zgodilo tam,kjer grem jaz rodit,ker me je resnično strahuser posted image .Iz katerega kraja si doma,če ni skrivnost,lahko na ZS?

Bodi z nami na RR,bo ti mogoče lažje,ne vem,če lahko to sploh napišemuser posted image Saj ti ne more biti v nobenem primeru lažje,ker si doživela najhujše,kar se mami lahko zgodiuser posted image

Ne bom te v žalost spravljala,vedi,da mislim nate,čeprav te ne poznam,bi te karuser posted image in tolažila.Najdi tolažbo in moč ob dragem in ob otrocih,pošiljam ti velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo in hrabrost.


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: še en žalosten konec...
5.6.2007 13:04:56   
Freycha
Nati moje sožalje in veliko sreče v naslednjem poizkusu. Po vsakem dežju posije sonce user posted image user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: še en žalosten konec...
5.6.2007 13:08:52   
Ajvy
user posted image  zate, user posted image pa za naprej...

_____________________________

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?