|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uvajanje hrane
15.5.2007 8:30:18   
NMJ
Zanima me, kdaj ste pričele uvajati hrano svojim nedonošenčkom? Ali ste upoštevale dejansko starost ali korigirano? S katero hrano ste pričele? Jaz bi za začetek jima zvečer pričela dodati kakšno žličko kašice v mleko, da bi bilo bolj nasitno in bi dlje časa spali. Seveda pa bosta stari šele 4 mes. oz. korigirano 2 mes. Verjetno še prezgodaj? Kaj menite?


lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uvajanje hrane
15.5.2007 9:30:44   
Marogica
Moj ta mlajši se je rodil v 35 6/7 in sem začela z uvajanjem hrane pri njegovih 6 mesecih(dejanskih, ne korigiranih). Začela pa sva z jabolčnim sokom( po žlički, kasneje steklenički) in banano. Kašice(mlečne) nisem štela kot gosto hrano. S kašicami smo začeli nekje okrog 5 meseca.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Uvajanje hrane
15.5.2007 10:38:34   
anajmad
Mi smo se rodili v 26.T in z gosto hrano smo začeli,ko je bila Ula stara koirigirano stara 6 mesecev(kronološko 9.mesecev). Nisem prehitevala,saj bo imela celo življenje čas jesti takšno hrano kot mi. Sedaj pri njeni koirigirani starosti(kronološko 16.mes) sem začela dajati navadno mleko 3,6 maščobe,ampak samo s kašicami. Za pit še ima zmeraj Milumil,ker je preveč dobrih stvari notri(od vitaminov,železa in ostalih stvari). To mleko ji bom (po nasvetu priznane pediatrinje)dajala do njenega kronološkega tretjega leta.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Uvajanje hrane
15.5.2007 23:27:21   
* Mateja *
Jaz sem mu začela dajat gosto hrano kar zgodaj, pred koorigiranimi 6 meseci, pomoje okol 4 al pa 5 meseca in ni bilo nobene panike. Sem ravnala tko bolj spontano, po občutku, ko sem videla, da z melkom ne bo dosti, ker ga je skoz zavračal, sva lepo prešaltala na gosto in je vsaj pol z veseljem jedel. Mleka ne pije že od ...sploh ne vem kdaj ga je nazadnje pil.
Mislim, da se mora mamaica nedonošenčka ravnati po svojem občutku, saj sama vidiš kako otroku mleko ustreza, ali ga dovolj nasiti, al pa ga morda sploh noče biti. No, pri 2 mesecih je verjetno res še mal prezgodaj, še kake 2 meseca počakaj!!

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Uvajanje hrane
16.5.2007 10:05:14   
emaa
Naša dva sta začela z GH pri 3,5 mesecih (dejanske starosti), najprej z zelenjavo, po nasvetu specialista. Pa ni problemov, zdaj jesta tudi sadje.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Uvajanje hrane
9.6.2007 13:00:20   
tatam
Mi smo začeli s štirimi meseci,rojena mesec dni prezgodaj.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?