Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

ni uspela obrniti ven bradavičke in tamala ni mogla zgrabit.....
od babice, na oddelku je bilo pa kr OK (več al manj si res prepuščena sama sebi). No, drugič mi je blo boljše, ker sem že vse vedla, pa tudi cimra je bila že drugorodka in ni bilo problemov. Obakrat pa sem dobila EA, prvič pred porodom, drugič po njem
, ker sem prej rodila, kot so mi uspeli jo dat, pa sem dobila samo malo za šivanje
- no ja, če bi babica mela kaj pri tem, bi je ne dobila sploh. Ne vem no, rodila sem tako hitro, da do Postojne ne bi prišla pravočasno, tako da sem see kar prav odločila, da sem rodila v Izoli.
....sama sem rodila slab mesec nazaj...prva nosečnost...in lahko si mislite,kak strah je bil v meni,ko sem se preselila iz spodnjega štuka gor v porodno...nimaš pojma ,kaj te čaka tam notri...in čeprav sem bila v porodni 8 ur, trpela od bolečin in vsega, se moram zahvalit vsem prisotnim - dr.Guzejevi, babici Renati, da kasneje o Mirjani, Niki in še eni specialni sestri niti ne govorim...pa o Uršuli,ki dela specializacijo niti ne govorim...tudi solzo sem potočila ob obhodu, pa čeprav nisem videla ure, da grem domov..