|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po ss že 2 mes nimam men.-test neg.
17.5.2007 15:06:25   
lin
Pozdravljene.
Danes je minilo točno dva meseca od mojega ss(brez abrazije)user posted image  pa ni od nikoder.napihjena sem za znoret.
Sem delala že tri teste in vsi so bili negativni.
Brala sem da so nekatere po ss dobile tabletke za sprožitev user posted image ,pa me zanima kolko vam je zamujala user posted image  da vam je gin.dala te tabletke.
Jaz sem klicala mojo pa me je naročola 31.maja to je čez 14 dni.user posted image
Morem pa povedat da sem tako prejšnji mesec kot ta, ko je bil cajt za user posted image mela bolj obilen izcedek prozorne barve(niti sluzast ni bil tolko)
Pa še neki me zanima.A je možno da v tem času sploh zanosim če še nisem imela user posted image  .
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: po ss že 2 mes nimam men.-test neg.
17.5.2007 16:09:20   
nemrak
user posted image user posted image ,
seveda je možno, da zanosiš. O imaš vedno 12-16 dni pred M. Ker pa je še nisi dobila tako,  ne veš kdaj boš oz. si imela O.
Pa veliko sreče pri naslednji nosečnosti!!

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: po ss že 2 mes nimam men.-test neg.
17.5.2007 19:05:22   
Lunca1
verjetno je mogoče, ker zanosiš lahko tudi po porodu, če še nimaš prve menstruacije. držim pesti

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: po ss že 2 mes nimam men.-test neg.
17.5.2007 20:15:27   
lin
Ja ampak zakaj je test še zmeraj negativen.SS sem mela 17 marca zdaj smo pa 17 majauser posted image .
Drugih nosečniških znakov tudi nimam.user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: po ss že 2 mes nimam men.-test neg.
17.5.2007 20:28:31   
lin
Je pa res da tudi ko sem bla noseča in sem mela pol ss nisem sploh vedla da sem noseča in nisem imela nobenih nosečniških znakov

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: po ss že 2 mes nimam men.-test neg.
18.5.2007 17:24:21   
kodrana
oj. možnos, da zanosiš vsekakor obstaja. a pri prejšnji nosečnosti ti je test takoj pokazal user posted image ? poznam žensko, ki ji do 3meseca test kazal negativno, prav tako njeni sestri. čim prej g., da če nisi noseča, ti da tablete za sprožitev menstruacije. srečno. 

_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: po ss že 2 mes nimam men.-test neg.
20.5.2007 9:13:06   
lin
Kodrana pri prvi user posted image mi je test takoj pokazaluser posted image .Svojo gin sem klicala že 10 dni nazaj in me je naročila komaj n31.5.ker kao prej nima fraj.
Ja moji prijatelci je v prviuser posted image  test pokazal takoj pri drugiuser posted image pa komaj ko je bila noseča že dva mes.pa pol,user posted image
Hvala za odgovore

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: po ss že 2 mes nimam men.-test neg.
20.5.2007 21:42:55   
kodrana
potem po moje vseeno nisi noseča. ne vem. ti veš koliko je možnost za nosečnost. če sta nezaščitena in nista pazila? potem je možnost. g. bo najbolj vedela. ko pogleda z uz. če ne pa dobiš tablete za spožitev m. ker če je ni, je možnost samo, da si noseča ali pa še ni prišlo do ovulacije. a ti nisi imela abrazije? se ti je vse samo ščistilo? žal mi je za izgubo, sama sem imela abrazijo pred tednom dni, ker mi je zarodek v 9. tednu odmrl. po mojem ni panike, lahko se pa obrneš pa nasvet k dr. pušenjaku.. jaz sem ga včeraj prosila za nasvet in mi je takoj odgovoril.user posted image Med.Over.Net <med@over.net na tej stani ga boš našla. držim pesti, da se ti izteče tako kot si želiš... lep večer.

_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: po ss že 2 mes nimam men.-test neg.
20.5.2007 22:54:20   
lin
Kodrana,
Ne nisem imela abrazije,ker sem bila noseča slab mesec, tako da so mi rekli da bo šlo najbrž samo in res čez par dni sem dobila ful močno user posted image .Ko mi je končala sem šla na pregled in so mi naredili UZ da se prepričamo da sem se popolnoma sčistla in hvala bogu je šlo vse samo. Maternico sem imela lepo čisto in brez kakršnekoli praske.Vsaj to,tako da mi je gin.svetoval 3 mes pavze ampk če bi se slučajo zgodilo kaj prej nebi blo panike ker je reku da mam maternico čisto kul.
Hvala za link.
Sočustvujem s teboj in držim pesti da si čim prej opomoreš.Samo cajt je potreben.
Jaz sem zdaj kul je pa bla en mesec kriza, katero sem s pomočjo mojega dragega in vas na rr prebrodila kar hitro.
P:S. Hvala perlici za  vso podporo kadar sem imela največjo krizo.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: po ss že 2 mes nimam men.-test neg.
20.5.2007 22:59:29   
nejcko
O, lin, nisem sploh vedela, da si izgubila otročka - res mi je žaluser posted image .
Drugače pa držim pesti, da se bodo stvari uredile, tako ali drugače, in ti želim, da Lin čim prej dobi bratca ali sestrico.

LP v Piran

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: po ss že 2 mes nimam men.-test neg.
21.5.2007 0:17:04   
lin
Nejcko
Ciao,jooj tako malo sem na rr da sem že pozabla na vse stare rrjevke.
Ja,ja tudfi meni se je to zgodilo.Tudi sama sploh nisem vedela da sem noseča, dokler nisem dobila nekih krčev in pol smo pršli do tega da sem noseča ampak da je prišlo do odmrtja ploda.Bla sem noseča slab mersec se pravi  3-4tedne.Šlo je samo.Zdaj sem kul samo ta user posted image  noče prit.
LP

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: po ss že 2 mes nimam men.-test neg.
22.5.2007 15:20:36   
piki 2
Zdravo!

Da vam še jaz opišem svojo zgodbo. Imam 5,5 letnega sina, sedaj pa že od septembra 2006 poskušam ponovno user posted image . V mesecu novembru mi je uspelo, vendar je plodu v 11. mesecu prenehalo biti srce, tako da so mi 5.2. naredili abrazijo. Po abraziji nisem močno krvavela, bil je le rahel izcedek, ki je trajal  približno 14 dni. Približno 36 dni po abraziji sem dobila user posted image , ki pa je bila zeeeloo močna, kar lilo je iz mene in to 7-8 dni, potem pa je bila vseskozi rahel rjavkast izcedek, čas je bil pa že za 2 user posted image  po abraziji. Šla sem k G, dala mi je tabletke za sprožitev user posted image , ki sem jih jemala 5 dni, izcedek se je drugi dan jemanja tablet ustavil, teden dni po jemanju tablet pa se je ponovno pojavila zeeloo močna menstruacija, ki pa je trajala na srečo samo 7 dni, potem se je ustavilo in ni bilo nobenega izcedka več. Zadnjo menstruacijo sem torej imela 15.4.07, vendar do danes še nisem dobila 3 user posted image  po abraziji. Delali smo na user posted image , vendar sedaj ni ne user posted image , pa tudi vsi testi so negativni. Kaj naj storim sedaj? Ali naj grem k G po tablete, ali naj počakam, ne vem.

G na utrazvoku ni odkrila nobenih ovir za zanositev, menstruacijo sem vedno imela redno na 28-30 dni, sedaj po abraziji pa se je vse zapletlo. Prva nosečnost je potekala brez težav. G je dejala, da je mogoče vzrok v hormonih, da so po abraziji podivjali in da je mogoče vzrok za odmrtje plodu v pomankanju hormona, ki ohranja nosečnost. Prosim , svetujte mi!

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: po ss že 2 mes nimam men.-test neg.
22.5.2007 22:15:47   
lin
Piki 2
Pozdravljena.
Svetovati ti nemorem ker sem na istem kot ti,in tudi jaz sem v dvomih al sem noseča in test še zmeraj kaže negat. (kar je možno ker vem da nekaterim ful pozno pokaže poz. ali pa mi samo user posted image tolko zamuja.Ampak to je pomoje rekord zdaj bo 10 tednovuser posted image
Sploh nevem več kaj naj si mislim. Napeta sem ful, slabo mi je, ampak pomoje od napetosti,prsi so napete kot pred user posted image  a hudiča ni od nikoder

(odgovor članu piki 2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: po ss že 2 mes nimam men.-test neg.
24.5.2007 22:48:51   
lin
Punce.
Danes sem bila pri gin.(ne pri svoji ampak sem si zrihtala drugega, 100 x boljšega,h kateremu bom hodila tudi v nadaljne).
Me je pregledal in naredil ultrazvok.
Noseča nisem,drugače je vse o.k.
Sem dobila tablete za uravnavanje ciklusa.Jih bom  pila 21 dni, pol 7 dni pavze, in pol še enkrat ponovim še z eno škatlico.Niso kontracepcijske,so hormonske in v tem času lahko tudi zanosim,no če rata.
Ni pa razumel zakaj me moja dosedanja gin. ni hotela vzet prej, ker če bi me vzela takrat ko sem 1. klicala, bi jaz že 1. škatlo popila in že dobila 1. user posted image ,tako pa zdaj 21 dni user posted image še sigurno nebo.
Se mi je zdelo prav da vas obvestim.LP

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: po ss že 2 mes nimam men.-test neg.
25.5.2007 22:24:38   
naja2
Dobro, da si zamenjala ginekologa, da te bo zdaj zrihtal.
Držim pesti, da bo čimprej prišla user posted image  in bosta čimprej  lahko spet v akciji ter boš kmalu srečka user posted image .

Fino, da si se javila in sporočila kako je kaj s tabo user posted image .   

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?