|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: joj, kaj se je danes zgodilo!!!
25.5.2007 20:02:20   
al1*
Napisala si, da ima že začetek kariesa. Zdaj pa premisli, kaj je bolje: potrpeti nekaj dni abstinenčne krize ali trpeti, ko bodo otroku pri zobozdravniku vrtali zobke. Kar se tiče mene, ni nobenega vprašanja, kaj je bolje.
Mogoče mu ponudi kakšno nagrado/podkupnini, ker nima več stekleničke - kakšno igračko recimo.  Ali pa recimo pojdita skupaj kupiti kakšno imenitno plastenko, v Mulerju imajo zelo lepe, iz katere pa se pač pije le voda.
Verjamem, da je hudo, ampak jaz bi vztrajala.


_____________________________

lp


(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: iz česa pijejo vaši otroci???
26.5.2007 12:06:26   
KatjaD
IZVIRNO SPOROČILO: BLAŽIKA

A ve tudi pijete samo vodo???????????


Ja, vedno. Ker se mi zdi brez veze žlampal hektolitre sladkanih tekočin, ki itak ne odžejajo. Isto velja tudi za mojega otroka. Dobi pa seveda tudi občasno domač jabolčni sok, ki nima dodanega sladkorja (razen kolikor ga je v jabolkah, ko jih prešamo), pa še tega mu razredčim napol z vodo.
Star je 16 mesecev, pije pa iz kozarca, po slamici ali iz flaše s "športnim" nastavkom  - upam, da veste kaj mislim. Slednjo ima zato, ker iz kozarca sam še ne zna 100% piti brez da bi se polil in ima flašo z nastavkom pač non stop na razpolago, če pa reče, da je žejen, dobi pa vodo iz kozarca.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: iz česa pijejo vaši otroci???
27.5.2007 12:38:30   
Bonnie_RR
Moj tamali je star 15m in že kar nekaj časa lepo (brez polivanja) pije iz kozarčka. Flaška je že skoraj čist ukinjena. Zna pa pit tud iz plastenke, zato je to, da vzamemo flaško s seboj, res že zelo redko. Mu je pa čist vseeno, v čem mu daš pit. Važno, da je.user posted image

Aja, pije pa večinoma vodo, čaj ali razredčen sok.


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: iz česa pijejo vaši otroci???
28.5.2007 10:38:07   
honey
Nika v službi, v Mullerju poglej na oddelku, kjer prodajajo pijače in boš videla steklenice 0,75 l, kjer prav piše gor FITNESS VODA, imajo pa take barvne pokrovčke (zelen, moder, vijola in mareličen). So res zelo v redu, ker imajo kratek cucelj in ne polivajo.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: iz česa pijejo vaši otroci???
29.5.2007 11:23:11   
jakaracman
A
IZVIRNO SPOROČILO: BLAŽIKA

A ve tudi pijete samo vodo???????????


Ja glavna pijača mi je voda, kdaj pa kdaj pa sok, kje zunaj in tako je tudi moji mali.Ni problem v flaš ampak v vsebini!!!!!!!!!!

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   [Brisano sporočilo]
30.5.2007 13:05:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jakaracman)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: iz česa pijejo vaši otroci???
31.5.2007 15:11:40   
miaxxx
Naš ni nikoli pil po flaški, ker je ni maral. Do 6 meseca polno dojen, potem par mesecev ni hotel sploh nič pit (pač dojenje kolikor ga je še bilo), kar naenkrat pa je začel pit po kozarcu. Ja, smo polivali na začetku, ampak po kakšnih dveh mesecih se je prav lepo naučil. Trenutno je star 13 mesecev in zelooo lepo pije po kozarcu. V večini pije vodo, včasih pa dobi tudi razredčen sok (če smo na kakšnem obisku). Aha, pa mleko še pije iz kozarca (npr. pri večerji).

Po mojem je tudi bolj problem v vsebini. Tako, da jaz bi mu dala flaško nazaj, ampak tako, da spije nekaj iz nje, potem bi mu jo vzela. Ne potrebuje jo cel dan s sabo! Nikakor pa mu je ne bi odrezala kar čez noč. To je meni isto, kot nekdo, ki kadi 30 let in potem želi čez noč nehat... ima ponavadi hude težave. Lepo postopoma, čim bolj brez stresa. Pa v flaško bi mu dala zelo razredčen sok ali  pa vodo, mogoče vodo od nesladkanega kompota. Probaj različne stvari!

Javi kako je šlo...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?