|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.5.2007 10:41:49
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Jutro še od mene Kok je čudno, ker sem doma Že več kot leto dni nisem bila na bolniški in mam prav smešen filing . Malega sem oddala v vrtec, šla k mami na kavico, zdajle pa spet "aktivno" počivanje . Se kar fajn počutim - malce me še zaegne dol v jajčnikih...al tam nekje , drugače sem pa ok Jest sem doma že mesec in pol (sem službo zgubla), kolk je šele men čudn, zdej me še noben v službo ne vzame, ko mu povem kaj delam, (mislim valim jajčka pa čakam na čudež) IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Shuka, še tle ti čestitam za jajčka Tko, kot ija pravi - če je Reš zadovoljen, potem pa že bo nekaj . Do četrtka bojo pa itak še zrasli. Če boš imela v soboto punkcijo, se spomni name, ker bom torto jedla - naš mali ima namreč rojstni dan - 3 leta . Do četrtka bom pridno sedela na jajčkih in jih grela samo, da se nau kermu rumenjak ven pogledal Kaj pa, če bi jest tud na pršla , pa vse najboljše malemu korenjaku IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Ija, kar se okulista tiče - res ne bi bilo napačno, če bi se mu šla malo pokazat . sicer pa smo kar lepo razporejene pri Rešu - se prav dnevno izmenjujemo . Madonca, bi se zmenile in na isti dan začele....bi blo potem tolk čvekanja v čakalnici . Mam občutek, da bi Reško popi... k bi tolk čvekale, še delat neb mogu kolk bi šele pol deževalo, če že zdej tolk pada..... Pupe moje vesela sem, da ste tle! p.s. pa da nau kera narobe razumela, bi raj vidla, da smo vse zdrave pa kje drugje
|