|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po dveh dneh vrtca spet kašlja
31.5.2007 8:16:15   
*sweety*
meni ni več nič jasno.Moja 18 mesečnauser posted image  je bila skoraj cel maj doma, ker sva imele vodene koze in v ponedeljek gre v vrtec-popolnoma zdrava, v sredo pa že kašlja in ji teče iz nosa. Meni ni več nč jasno, kako lahko začne takoj kašljati, ko pride v vrtec, pa zdej ko je že skoraj poletje, pa tako močno kašlja.
Nimam pojma kako ji naj pomagam?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: po dveh dneh vrtca spet kašlja
31.5.2007 8:30:22   
Anuška79
Pri nas je že od sept enako - po dnevu ali dveh v vrtcu ponovno začne smrkati ali kašljati. Jaz se tolažim s tem, da je prvo leto vrtca pač bolj dovzeten za vse klice in prehlade. Naš se hitro popravi, če je veliko na sončku in svežem zraku, da se fino pregreje. 

(odgovor članu *sweety*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: po dveh dneh vrtca spet kašlja
31.5.2007 8:30:40   
karamela
Ja tudi pri mojem sinu je bilo tako, da je predvsem poleti dobival ful napade kašlja. Pa so vedno ugotovili kr neki prehlad, viroza, laringitis no na koncu  šele pri 4 leltih pa so ugotovili da je astmatik in je močno alergičen na trave, plevel, cvetni prah, mačjo dlako.

Bodi pozorna, če je kaj boljše ko dežuje, takrat se cvetni prah malo spere in otrok ne kašlja toliko in lažje diha.


Čeprav mislim da je pri vas bolj  bolj verjetno, da je otročku zaradi bolezni odpornost malo padla pa se to pozna tudi na kašlju. Jaz sem otroku delala inhalacije z kamilico in se je res neverjtno poznalo. Ja je pa zelo zelo nerad sedel tistih 5-10 minut da je inhaliral.


Jaz predlagam, da če ne bo bolje obiščete pediatra.






(odgovor članu *sweety*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: po dveh dneh vrtca spet kašlja
31.5.2007 10:12:15   
Anuška79
Naš je to sezono poleg začetne gripe, dveh angin, cele vrste prehladov ter noric, prebolel še dve pljučnici in se mu ravno zaradi pljučnic (eno kar hudo) ob vsakem dežju oz. poslabšanju vremena pojavi kašelj. Traja nekako dva do tri dni, potem je pa spet ok. Komaj čakam, da gre konec meseca na morje in zamenja klimo.

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: po dveh dneh vrtca spet kašlja
31.5.2007 19:39:17   
Anay
Sm vzgojiteljica pa tudi mama. Vem kako vam je. Tudi moja vedno kašlja ali pa ji teče iz nosu kadar je v vrtcu. Ampak to ne pomeni, da jo imajo na prepihu. Mlajši otroci si še vedno krepijo imunski sistem in pri teh letih je normalno (še posebej pri taKEM VREMENU), da imajo vsi otroci smrkelj do popka. Ko bo starejša bo bolje. Verjemi. V skupini imam otroke stare 5 let pa samo 3- je manjkajo, Pri mali v skupini pa skoraj vsi. Stara pa je 3 leta.

Lp.

(odgovor članu *sweety*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: po dveh dneh vrtca spet kašlja
31.5.2007 20:02:28   
*sweety*
Anay veš sem pa prav o tem razmišljala, če je slučajno na prepihu v vrtcu, ker mi ni nič več jasno. Je pa od novembra v vrtcu in imamo samo prehlade, skupaj s kašljem, pa zdej je imela koze, kej drugega pa še ni fasala in še sploh nismo imeli nikoli antibiotikov, kar pomeni, da se še sploh ni prekužila a ne?user posted image

(odgovor članu Anay)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?