Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
). Ko je prišel prvi otrok, sem se še vedno trudila nekako ohranjati čistočo, čeprav sem mejo že spustila nižje. Pri ta drugem otroku pa .....ja, meja se je zelo, zelo spustila in se tudi ne sekiram. Nikoli nimamo nametanih cunj naokoli ali nepomite posode, nametano vse po kuhinji,....nimamo pa vedno posesano, poglancano po tleh in tako.
, jaz si pa zjutraj na hitr speglam, kar rabim za čez dan), sproti pomivam posodo, pometem, spucam lijak, wc, pa še to bolj na hitro.
Zvečer pa vsaj pospravim da se v temi ne spodbijam, ko grem na wc al pa po mlek za tamalga
NPr. če posod posprav in pomije jo pusti v pomivalnem koritu da se odteče in tako čaka name. pa sto stvari pusti na štedilniku, kar pač nismo pojedl in čaka na kaj vem kaj, muhe mogoč, tako da potem morm jst to pospravt, pusti vse igrače na tleh, no mogoče jih mal zbrca na rob, da glih ne hodmo po njih (tamale dva imata igrače v kuhinji, ker nimata svoje sobe, dnevna je pa tud premajhna ker mamo noter zakonsko postlo. Mah moti me da vse naredi na pol in včeraj sem spet imela svojih 5 min, sva si povedala svoje in zaključil je da se ne pritakne ničesar več. Mah bo že, kot sem rekla manj premišljujem o tem bolše je, ampak bajta se pa še vedno ne posprav sama