Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

leto in pol starega razgrajačka. Ta nosečnost ni bi la načrtovana in je kar velik šok. Ne vem kako bo, moja čustva so zelo zmedena, skrbi me kako bo, predvsem finančna plat, poleg tega si nisem predstavljala, da bom v drugo tako kmalu zanosila, želela sem dosti večjo starostno razliko, da bi se prvemu lahko temeljito posvetila, pa so sedaj vsi moji načrti padli v vodo, tudi glede samozaposlitve, po drugi strani mi pa srce igra ob misli na novorojenčka.
  leto in pol starega razgrajačka. Ta nosečnost ni bi la načrtovana in je kar velik šok. Ne vem kako bo, moja čustva so zelo zmedena, skrbi me kako bo, predvsem finančna plat, poleg tega si nisem predstavljala, da bom v drugo tako kmalu zanosila, želela sem dosti večjo starostno razliko, da bi se prvemu lahko temeljito posvetila, pa so sedaj vsi moji načrti padli v vodo, tudi glede samozaposlitve, po drugi strani mi pa srce igra ob misli na novorojenčka. 
 spadam med januarke
  spadam med januarke 
   Se bom skopirala tja kamor pašem
 Se bom skopirala tja kamor pašem 

, prvič pa mi je bilo slabo skoraj 4 mesece. Kaj pa ostale, že imate kakšne znake. Lp
 , prvič pa mi je bilo slabo skoraj 4 mesece. Kaj pa ostale, že imate kakšne znake. Lp 
			 kak fajn...hitro gre tle čas!
  kak fajn...hitro gre tle čas!  

Zame je vse to prvic in sem za vsako spremembo in pocutje zelo dovzetna, potem pa tuhtam, ce je vse to OK.
  Zame je vse to prvic in sem za vsako spremembo in pocutje zelo dovzetna, potem pa tuhtam, ce je vse to OK.  

...zoya, tebi pa lepo nosečnost, pa brez slabosti, pa enga lepga, zdravga
 ...zoya, tebi pa lepo nosečnost, pa brez slabosti, pa enga lepga, zdravga al
  al