|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izkušnja
26.10.2004 22:02:33   
Bela
Kakšen je bil vaš porod , je bila to lepa ali huda izkušnja?
Ko se pogovarjam z mamicami, je večina od njih imela težak in hud porod:(, redko sem pa slišala o porodu, ki bi bil lep:)
Kako ste ve to doživele?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   izkušnja
26.10.2004 22:06:02   
Anonimen
Moj je bil pod narkozo, tako da ti ne bi vedela povedati.

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   izkušnja
26.10.2004 22:10:47   
Jančika_
Moj porod mi bo vedno ostal v spominu kot zelo lepa in intenzivna izkušnja - pravzaprav komaj čakam, da vajo ponovim!

Mojo porodno zgodbo pa si lahko prebereš na temle linku:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=15219&msg=111608&idk=86

LP, Jana:racka:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   izkušnja
26.10.2004 22:10:57   
NinaŠ
Jaz sem se odločila za epiduralno analgezijo in sem rodila dobesedno v smehu (sestra in babca sta se me mojim pritiskanjem nekaj hecali med sabo, jaz pa v smeh... poj pa pritiskaj če moreš). Nočem delat reklame, pa tud po mojem mnenju bi moral porod biti naraven, ampak ko mi je bila ravno ponujena ta možnost nisem odklonila in drugič grem sigurno tudi z EA. Moram reči - zelo lepo. LP

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   izkušnja
26.10.2004 22:13:54   
malika
Jaz imam svoj porod lepo zapisan v spominu.ne bom rekla, da ni bolelo, ker je, ni pa tako hudo, kot resda marsikdo zna pretiravat.Glavno je, da greš rodit pripravljena in si rečeš tako to je zdaj to, punca drži se in bo hitro za tabo.8) Pri meni je delovalo. Rodila sem v 4 urah, brez rezanja.

pa hiter porod

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   izkušnja
26.10.2004 22:38:14   
frutka_
Moj porod je bil tudi zelooo lep...za ponovit...Čisto po knjigi..."Rešila" sem se v slabih 7-ih urah, po prihodu v porodno sobo. In te ure so mi minile najhitreje v življenju!


Važna je pozitivna misel pa poslušanje babice in stvari stečejo tako kot si želiš!

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   izkušnja
26.10.2004 22:56:07   
kimi
No jaz sem rojeva 17 minut-4 krat potisnila in malček je bil zunaj. Po pravici raje grem še 10krat roditi kot da me še enkrat šivajo. Zelo lepa izkušnja dobila sem samo 1 popadek ki so mi ga dali in to je bilo vse-niti me niso brili (sem že bila obrita:)-) niti klastirali sem že prej doma 4 ure na wc školjki sedela niti mi niso dali kaj proti bolečinam. Vajo bom kmalu ponovila-upam

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   izkušnja
26.10.2004 22:59:57   
Annny
Moj porod je bil prečudovit...rodila sem brez bolečin z EA (malce me je žgečkalo po trebuhu, na koncu pa sem začutila, da bo 'nekaj ven padlo'...takrat je prihitela babica in smo pritiskali..trikrat, štirikrat- pa je bila Naja zunaj..)...Nikoli ne bom pozabila občutka toplega telesca, ki mi leži na trebuhu, povezano z mano s popkovino..še zdaj se čisto raznežim, ko pomislim...
Ko bo Naja enkrat dobila bratca ali sestrico, bi si želela točno tak porod:)
Lp

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   izkušnja
27.10.2004 10:25:20   
NinKa
Moja izkusnja s porodom je pozitivna, za razliko od cele nosecnosti.
Rodila sem v PO z EA. 6 ur po prihodu v porodno. Tako kot je ze ena zgoraj napisala, z nasmeskom na ustih sem dozivela prihod nasega korenjaka na svet.

Najprej se je vleklo, ful vleklo in bolelo. Na koncu pa slo vse ful hitro, brez komplikacij in kakersne koli tezave!

Ravno danes je 10 mesecev od mojega dneva D in moram priznat, da imam lep spomin na sam porod!:bravo::bravo:

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   izkušnja
27.10.2004 20:20:09   
Abby
Moj prvi porod je bil super. Brez EA in tudi drugič je nočem. Ob treh ponoči me je zbudilo odtekanje vode (dobesedno čutila sem, da je nekaj steklo ven in sem seveda takoj vedela, za kaj gre), potem sem zbudila vse domače in smo se začeli odpravljati v porodnišnico. Malo pred peto zjutraj smo bili pripravljeni za na pot, poslovila sem se še od psa, pa smo šli. V bolnico je naju z možem peljala moja mati, da naju je lahko odložila pred vhodom in je mož šel kar z mano gor (pa še boljše vozi, kot on).
Po poti do oddelka me je zvilo od strahu in sem se bridko razjokala, vendar me je najprej potolažil mož, potem pa še prijaznost babic. Ko so me pregledali, so ugotovili, da sem odprta 1cm in imam popadke, ki pa jih nisem čutila. Šla sem v porodno sobo, kjer me je čakal mož, ki mi je potem delal družbo do treh popoldne. Potem so prišle v službo neprijazne dopoldanske babice, ob sedmih so se pa začeli boleči popadki. Cel dopoldan se je malo vlekel, ampak je pa bilo dobro, da sem prebedela večino noči: od utrujenosti sem zadremala in to mi je pomagalo, da sem se sprostila in dovolj odprla (strah je grozen zaviralec poroda). Skratka, kar naenkrat je bila ura že čez eno popoldne in kmalu je prišel čas za pritiskanje. Dvakrat sem pritisnila, pa je bila punčka zunaj. Mimogrede, želela sem si punčko, in ko so povedali, kaj je, sem si oddahnila, kot še nikoli v življenju.
Na kratko povedano, če bi bila stoodstotno prepričana, da ne bo drugi porod nič težji od prvega, bi zaradi mene šla še ta hip rodit. Seveda pa se zavedam vseh možnih komplikacij in težav, zato me je že zdaj pošastno strah, še bolj, kot prvič.
Epiduralne pa vseeno nočem.

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   izkušnja
27.10.2004 21:29:54   
Erdbeere
Tudi jaz imam porod v lepem spominu, rodila sem po dobrih dveh urah v porodni sobi (v porodno prišla ob 11.40 rodila 13.54) sej je mal bolelo, smo se pa velik smejal tud pri men in je rekel kaj pa vem kdo...tisti ki mi je potem šival, da bom mela od šivanja muskafibr če ne bom hitr riti dol držala pa da bi mel še kakšno tako porodnico ki bi se skoz smejala...v glavne bomo ponovil

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   izkušnja
1.11.2004 13:03:44   
Pupica
mojo lahko prebereš tukajle:
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=17235&msg=128718&idk=98
Skratka lepa, zeloooo lepa!
:muca:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Otroška imena: 20 najpopularnejših herojsk...
Preverite izbor 20 najpopularnejših herojskih imen za male superjunake in superjunakinje. Ob vsakem imenu boste našli tu...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?