frrrr
|
mi pa danes pokonci od 7ih, no Jaša že kakšnih 20 minut več... je imel tako polno plenico, da ni mogel spat... sem že okrog 4ih gruntala, da bo težka zdržala drgač pa danes 7 dan nekakanja... mož je šel po svečke... se mi zdi bolj normalno otroku dat svečko kot pa mu 4 dni v tednu filat fejst sladkan čaj... bo imel pa ja povišan pritisk zarad sladkorja Pikabu - dejta se z možem prej za ime zmenit, da ne boš iz porodnišnice nosila otroka brez imena za včer tk ni kej za pokomentirat, ker niste kaj koristnega pridelale čveke čvekaste! muki - pogrešam te! Maxica - tebe tut! gaya - mau sumim, da si ozdravljena moci - v napad na knjige? js sm naspana, znam pa še ne kaj več lucika - tk fajn si si spedenala travnik za dnevno kofetkanje, zdej pa vreme tk gnilo sicer je manj vroče, ampak sonce pa js kr pogrešam... in ti? @lina - upam, da nisi več samohranilka sej si rekla samo za 2 dni, al se motim? tasha in pikapolona - je že altati odgovorila, da je to en strašen trik, in te skoz gledamo Arabela - ima vaša zelenica irokez? full si pridna, da kosiš... sicer je pa to tako lušno opravilo, a ne? na pozabi ga po moško opravit - v senci moraš imeti odprto pločevinko piva Evik - kako gre kuhanje? js drug teden začnem psaša - pogrešam te! kje se potepaš? beki - upam, da te tvoj dragi na polno animira in nas zaradi tega zanemarjaš mis - ste že drug zobek fasali? a morm še katero omenit? nanica, piskot, viv, mamica81, štrokljica, Lu - omenjam vas! zdej mam pa dost... Jaša je že celo dnevno prešnofal vsepovsod ga zanima kaj je pod tem firbec moj mali
|