Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
(joj, sm bla jezna). dobro, zdej vsaj vem, da jo lahko ne pričakujem 29. junija. čeprou sva majo začela delat šele prejšnji mesec (pa nisva bla kej preveč pridna), upam, da bo kmalu uspelo. če ne, pa v nove boje. sinček je bil spočet kar hitro, po treh mescih poskušanja...

, mož me neprestano sprašuje, če je že kaj novega. Sva oba že zelo nestrpna. Sin si že zelo želi družbo, midva bi rada eno malo štručko, ta mesec sva se še posebej trudila in mislim, da si jo po 16 mesecih že zasluživa.
Ampak skupaj nam bo uspelo
Dajmo punce
, včasih tudi zjutraj in popoldan, se včasih tudi sama čudiva, da sva tako zelo aktivna
pa sva rekla, da bova poskusila vsak drugi dan ... če pa ne bo zneslo, se pa tudi me bomo preveč sekirali ... kar bo pa bo
.
še kaj
sploh nočem obremenjevat s tem izcedkom, ker se preveč zasekira skupaj z mano. Dobro, da me razume, da sem tečka pred