|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Klimicin?!!
8.6.2007 21:59:33   
_Beky_
Zivjo punce!Rekla sem da vam bom pisala kako je bilo pri gin.Naj vam poveem da se nikoli nisem pocutila tako zoprno in nelagodno pri svojem gin sploh mi ni pustil do besede kaj sele da bi se mu lahko potozila za svoje ne redne user posted image tako zelo me je razocaral samo en papir je pogledal ko sem ga opravila ispred enega leta in to tist ko ti uzamejo bris rekel mi je da imam vnetje in da moram to pozdravitiuser posted image ampak da to moram pozdraviti ispred enega letauser posted image to je pa res smesno pa se zdaj ko se trudim zanositi  tega klimicina se nisem nikoli uporabljala zato bi mi kaksen nasvet prov prisel ceprav nevem zakaj mi je to sele zdaj dal da bi ga uprasala pa ni bilo casa saj se je tako vedel kod da mu ni bilo do pacijentov se pregledal me ni res sem se ogorcena  moj gin. je prof.Lavric.No punce svetujte mi kej pa sory ce sem bila zoprna s to temo!!

Rada vas mam!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Klimicin?!!
8.6.2007 22:47:43   
Mijavček
Uf beky, glede klimicina ne vem, ker nisem nikol tega mela...

rada bi ti samo povedala, da se naslednič ne smeš tako pustit odpravit.G je tam zato, da te posluša in ti kar govori, saj fizično te ne more iz ordinacije vržt. Obnašanje tega tvojga G je pa res čudno!!!!

Sploh ne razumem, kakšno vnetje na izvidu od brisa?! Če bris ne bi bil ok, bi te obvestil že rpej ko v enem letu, neuser posted image . Če pa maš vnetje v nožnici, pa verjetno kaj čustiš, al kaj. pa če si ga mela 1 let nazaj, je zdaj itak.... ne vem no, jaz nisem expert.

Kaj pa če bi pisala dr. Pušenjaku na med.over.net?

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Klimicin?!!
8.6.2007 22:54:50   
_Beky_
Zivjo mijavcek vem da se mu nebi smela kar tako pustiti ampak sem bila tako sokirana da sem ostala bez besed ma se sama nevem to je tist izvid ko ga ima pomoje vsak v kartoteki tudi men je zelo smesno da mi je sele zdaj dal ta klimicin pomoje da ga sploh nam uzela hvala ti ker si mi pisala zelim tiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?