Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, da greva v nov krog
Mlavla, lahko me pobarvaš nazaj v vijolično. Se javim, ko pride M. Pa sem spet izgubila vse upanje.
Ta mesec je pa res slab, komaj ena
Še cele 3 mesece imam do pogovora pri G, da me da na laparo. Do takrat pa bom še vseeno upala, čeprav verjetno zaman, tako kot ta mesec. Držim pesti za vse, ki čakate

je ravnokar prišla, tako se pridružujem julijkam in vsem želim, da bodo postale srečke
!!! Štorklje, upam, da ste nas slišale!
... očitno že veselo preverjajo naslove, kjer se morajo oglasiti!! Verjamem in držim pesti, da nas res čim prej najdejo
) Tole čakanje me že prav ubija!
in seveda bom jutri zjutraj na zelo veliki preizkušnji..najbrž mi bo test kar sam skočil v roko
, pa zdej je še moj mož ratal čist nestrpen...v vsakem primeru pa jutri zjutraj držite pesti!!
...
Jap, knjige so že na mizi... Uh, so težke te bukve! Jao!!!
.naredila sem test, ki je pokazal spet zelo rahlo drugo črtico..tokrat sem vam moj test kar poslikala (morate pa vedeti, da na sliki ni vidno ravno tako kot v živo)