|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
7.6.2007 10:29:16   
KiSsMyAsS
Nika35 full dobra tale igra z zemljo user posted image , se u zivo spomnm ko smo se jo igral k sm tut iz stolpnc doma. In tko najveckrat sm bla Amerika hehe user posted image Se mi tko zdi, da nasi tamaucki kmau naujo vedl za te stare igrce, k je tolk usega zdj - use bl modern pa tko vec tvja gledajo, rac. igrce.... Tko pozabjo na te igre zunj k smo se jih sli k ni blo nc druzga. Pa tut tiste pravljice in pesmice k so ble ucash, zdj niso vec IN, tko da ja, tist je bla zgodovina user posted image

ninocka upam da se bos loh spocila od usega tega, k vem daj bad k vs zmatran, sploh user posted image se bl zmatrane iscejo tist pocitk. In sploh ta utrujenost na zacetku je full izrazita. A tko ze ves kaj bos mela user posted image user posted image ?

• Dons bom tamaucku skuhala fizouck, da vidm ko se bo obnesl. Drgac ma pa full rd rdeco peso, mu jo tko zravn riza pa meska dam, pa tut paradiznik je ze doskt jedu in zelenjavo nasplosn ma full rd.
Zdj pa skocm na igrisce par kosev zadet, se mi zdi da se bliza "tetka" user posted image , pa takrt nam mogla k takrt mi ni za zivet user posted image Oh, ko bi blo lepo zivlene brez user posted image - srecne user posted image k jim par mescv ni treba za to skrbet user posted image

Lep dan vam zelim

Pa srecno user posted image

< Sporočilo je popravil KiSsMyAsS -- 7.6.2007 10:31:02 >

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
7.6.2007 12:02:35   
Nika v službi
Ja, KMA, glede "dobrih, starih časov" se strinjam s tabo. Jaz bom vsekakor poskušala na Niko nekaj te "patine" prenesti - TV mi zelo malo gledamo, DVD-ja (še) nimam, pravljice in slikanice gledamo in beremo v klasični obliki, z njo bom šla v knjižnico, naučila jo bom starih igric - zemljio krast, skrivanje, med dvema ognjema, ristanc, igre z elastiko, "Ljubljana-Zagreb-Beograd-stop" (se katera spomni tega???) oz. kakšno sodobnejšo varianto npr. Ljubljana-Benetke-Rim-stop.... pa še kaj bi se našlo.

Meni se zdi grozno, ko vidim današnjo mladino, kako samo ob računalnikih ždi ali pa poseda po klopcah v parku (no, to je že napredek, da ni po lokalih!) in se zakaja. Sploh nimajo idej, kaj in kako bi se igrali, so povsem zdolgočaseni.

Moje otroštvo je bilo krasno, ogromno druženja s prijatelji in prijateljicami na prostem, take simpatične igre, skupna praznovanja rojstnih dni doma (in kot sedaj v McDonald'su), ohranjanje tradicije in spoštovanje praznikov, poleti kopanje po bazenih, izleti.... Vikendi so bili prosti, namenjeni družini, prijateljem, druženju. Nekaj tega vsekakor želim ohraniti (in tudi ohranjam).

Oglasi se še kaj in lep pozdravček na gorenjski konec...

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
7.6.2007 12:10:45   
tažana
o dan.
kakšen deževen danuser posted image . končno sva šle s Katarino danes po nove šokornje.user posted image . je kar lep čas trajalouser posted image . no in potem sva bili celo uro na pohodu po lužah user posted image . hlače je imela mokre čist do ritiuser posted image . ampak veselje je pa bilouser posted image .
Katarino je danes ponoči spet nekaj metalo?! ob pol treh se je zbudila in ponovila vajo od včeraj: MAMIiii... se mi je kar mal zavrtelo ko sem jo prvič slišalauser posted image . no in potem sem jo celo noč prebožala. Ko sem jo božala se je čist umirila in zaspala. ravno ko sem jest nazaj zaspala (cca. 1/2 ure) pa spet ponovi vajo. sploh ne vem zakaj se zbuja. nič ne joka, da jo kaj boli nič, ničuser posted image . upam da jo mine, ker bi jest rada spalaaaaa!! to mi je pa najuhuje da mi kdo krade spanec- se tako sama sebi smilimuser posted image . gotovo bi bila bolj razumevajoča, če bi vedela da ima kakšen tehten razlog?? no ja upam da jutri mine user posted image .

ninočka: čisto te razumem in ti neznam drugega predlagat, da izkoristi tiste redke trenutke, ko imaš mir in takrat delaj to, kar te najboj umiri!! upam da se stvari kmalu uredijo in da normalno zadihate!!

evo jest sem še ena taka iz "blokov". smo se tudi jagali po celi Bistrici. v družbi nas je bilo skoraj za cel razred med najstarejšim in najmlajšim pa okrog 15 let razlike. tako da smo imeli norčije vseh vrstuser posted image . nagajali sosedom in delali zgago vsem prebivalcem na deteljiciuser posted image . AH kako je bilo fino. največjo razliko pa opazim v tem: mi smo bili vedno sami brez budnih očes odraslih (pa so bili najmlajši še v vrtcu) sedaj so pa še šolarji velikokrat na vidnem očesu kakšnega "sokola"user posted image . Ja časi se spreminjajo in mi z njimiuser posted image

pa, pa

Neposredna povezava do sporočila: 3528
7.6.2007 20:55:56   
ninocka
http://piknikrr.skylla-slo.com/kolosej

najprej link do slikic iz RD. Sploh ne vem zakaj semmojmu rekla, naj da pod kolosej (vtisi od sobote), mi je sele pol kapnilo, da smo ble v Zalcu user posted image
septemberke je U, brunarca je P.

Niso pa tko narjene kot tiste iz brunarce, ker ni mel tistga programcka.

PA ce je kaksna, ki ne pase zraven, se opravicujem, sploh nisem preverla, preden sem dala v objavo.

Moram it, ker me moj spet dol podi.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
7.6.2007 22:39:28   
tažana
ninočka: meni ne dela user posted image . tole mi napiše pa sem 10x utipkala geslo in user name pa nič user posted image . razsvetlite me kaj naj naredim????
This server could not verify that you are authorized to access the document requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g., bad password), or your browser doesn't understand how to supply the credentials required

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
8.6.2007 8:07:41   
KiSsMyAsS
tazana a mas router? Kr tm pise nekj port 80 in se mi zdi, da ti je rutr tole blokirov, ce ga mas seveda. Drgac pa nevem kva bi to blo. Kr sm probala jest narobe password tut napisat, pa ni nc napisal, sam tko dal je se enkt un oknc za password napisat. Tko da tle ni blema, ocitno nekj druzga seka user posted image

ninocka user posted image user posted image za slike - usi ste full lusni user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
8.6.2007 9:26:03   
tažana
no zdej mi pa dela. ampak moram dat copy pa paste prav ti dve besedi ki jih je ninočka napisala. če isto napišem sama mi ne delauser posted image . ful čudnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3532
8.6.2007 9:54:36   
Pia67
user posted image user posted image user posted image

tazana, cisto preprosto. Ti si najbrz napisala septembrke brez enega e, kar je pravilno (se spomnite, ko je teta beta popravila nas del foruma), ninocka pa je uporabila besedo septemberke z e-jem (kar bi naredila tudi jaz in se skoz motim, stara sola, pac, ko se ni bilo Toporisica, ce ima to sploh veze...).

Se opravicujem, ker pisem brez sumnikov, popravljam mrezo in dela samo ruter. Toliko o routrih user posted image  ...

Vikend bo veliko lepsi, ponedejek po polulan in jaz komaj cakam DM-ovega teka. Tekla pa bom le na 5 km, moja ekipa se je odlocila za to varjanto, po enimstrani sem kar vesela, ker nisem prepricana v kakem stanju bi presopihala 10 km. No, po drugi strani pa me mal matra firbec, ce bi mi ratal. Eh, bo ze. Hvala bogu, ker nimam delovne sobote user posted image

Nina me preseneca s svojo doslednostjo, ker vse kar razvlece, tudi pospravi za sabo. Mal prevec sem jo maltretirala, naj pospravlja, zdaj pa jo zalotim, ko moje copate, ki jih uporabljam, nese do omare za cevlje in podobno. Groza, mam kar slabo vest. Ce je katera opazila, je v Koloseju panicno pospravljala svoje igracke v vrecko, ko sem ji rekla, naj igracke skup da.

Mejte se lepo cez vikend,

Damjana

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
8.6.2007 11:16:59   
Nika v službi
Ninočka, sem pogledala slikice - superca. Misliš, da bi se dalo razvit kvalitetne slike, če kar te potegnem dol ali bi potrebovala kakšne z boljšo resolucijo?

Punce, jaz vas danes zapuščam za nekaj dni, no, do četrtka predvidoma. V ponedeljek grem na pot (Avstrija, Nemčija, Češka) in znova puščam mojo Nikico doma pri očiju, babici in dedijuuser posted image

Ma, saj po eni strani se mi bo prileglo malce nemotenega spanja. Pa znova grem v enega mojih najljubših hotelov, Moevenpick Praga. Je ful simpatičen hotel v dveh zgradbah, ki sta povezani z zobato železnico. Zgoraj je executive wing (kjer sem seveda tudi sebi bukirala sobo), spodaj pa "normalne" sobe v kategoriji 4*. Z vrha je prekrasen pogled na celo Prago, terasa, vrhunska restavracija, vse v zelenju.... Ej, čista uživancija. Sva bila tam enkrat skupaj s Tomažem, ko še Nike ni bilo, in sva uživala 300/h! Takrat sva imela še suito, ki je bila ogroomna (kakih 50 kvadratov sigurno), pa room service sva si privoščila in masažo... Oh, kje so že ti časi. Grem obujat spomine....

Skratka, nekaj dni vas ne bom brala, bodite pridne, ostanite zdravi in se slišimo znova konec prihodnjega tedna.

Čau bau!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
8.6.2007 11:24:34   
KiSsMyAsS
Nikavsluzbi srecno pot in glej da se vrnes cela nazaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3535
8.6.2007 11:37:30   
Nika v službi
Hvala, KMA, glede na kilažo, bi me bilo povsem dovolj, če me pride nazaj samo polovicauser posted image

Resno pa - hvala za lepe želje.

Pia67, ne nisem opazila, da je tvoja Nina tako mahnjena na pospravljanje. Ko bi lahko skombinirali - pol Ninine zavzetosti damo Niki in polovičko Nikine nezainteresiranosti vrnemo Nini - popoln izdelek!

Srečno na DM teku, pa da ste mi prvi!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3536
8.6.2007 13:19:39   
2ursae
pišem bolj zato, da pokažem nov avatar user posted image , na prejšnjemu je revež tko nesrečno izgledal.

KMA, ja, An že je fižol in zelje, s takimi stvarmi ne kompliciramo več. Res mu pa ne dajem tistega, kar so že druge naštele - majonezo, svinjino, jeter..., pa medu tud še ne.

Ninočka, ti se mi pa v dno srca smiliš user posted image , pa tvoj bogi sinko tud. Držte se vsi, pa Samota čim prej pocajtaj. A bo hodu na kakšno fizioterapijo?

spomin naših malčkov: definitivno imajo spomin kot sloni. Zanimivo, men je tud pred parimi dnevi, ko je videl moje joške, pokazal in rekel njam. Ne da bi kaj hotel, sam spomnil se je, da je včasih - zadnjič pred pol leta!! - tam zizal. Noro.

Mi2 z mojim sva včeraj naredila jagodni izbor imen za najinega user posted image : Bor ali Nejc. Kaj vam je bolj všeč?

mejte se, mi2 z Anom dans uživava, ga imam kar doma user posted image . Joj, da vam povem, kolk je moj sinko pozoren: za zajtrk jeva kosmiče, k jih ima ful rad. In jaz svoje, seveda, pojem prej kot on in pol pogleda v mojo skledco, mu rečem, da mami nima več, da je že pojedla, in mi malo zlato dete da iz svoje skledce par kosmičkov v mojo, zraven pa žvrgoli "mamica" user posted image . Zadnjič, k sem ležala na kavču, mi je hotel iz nagajivosti vzet povšter in ko sem mu rekla, da mamica ne more ležat brez povštra, mi jih je še tri prinesel user posted image . Kolk je to fejst user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3537
8.6.2007 15:34:22   
KiSsMyAsS
2ursae jst glasujem za Nejc user posted image . Je full lep ime. Bor mi je pa tko no, sj je lep ime sam ga ne sliss velikrt pa se ti zdi mau cudn user posted image   In user posted image za Anzeta kje tko pridn, da pomaga ubogi utrujeni mamici user posted image

Ze spet se je dz uliu tle, prou noro je ze tole vreme. Upam, da bo jutr usaj lepo, k napovedujejo - Pa se Big Brother finale je tko da ja, da naujo finalisti mokri - in vsi njihovi fani user posted image user posted image

Nc, lep dan vam zelim, pa cim manj dezja user posted image

Sayonara, Arivederci, Zaaijan, Au revoir, Bye, Ciao, .... user posted image

< Sporočilo je popravil KiSsMyAsS -- 8.6.2007 15:35:23 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
8.6.2007 17:08:36   
TVN
OJ! Se kar ne morem poslovituser posted image

2ursae, meni sta pa obe imeni ful všeč, ampak res zelo zelo všeč. Pohvale za izbor. Pravzaprav težka odločitev, Nejc mi zveni bolj navihano, Bor malce bolj resno. Sem imela enega fajn sošolca po imenu Bor iz srednje šole, ki je bil sicer invalid na vozičku, ampak en krasen človek in ful brihten dečko. Kaj pa vem, recimo, da bi se jaz tudi najbrž odločila za Nejca.

Super avatar, Anže je pravi dec videt!

Nika se še kar dobro drži, nobenih reakcij user posted image  Upam, da tako ostane!

Zdaj pa grem na banko nakazovat položnice, potem pa zvečer greva z možem ven na večerjo na povabilo enega para. Bomo imeli eno mirno večerjo in veliko čveka. Se že veselim. 

Neposredna povezava do sporočila: 3539
8.6.2007 19:02:19   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika35

Sem imela enega fajn sošolca po imenu Bor iz srednje šole, ki je bil sicer invalid na vozičku, ampak en krasen človek in ful brihten dečko.

a si hodila na Bežigrajsko gimn.? A misliš na Bora Mehleta? Ker če maš v mislih tega, naj ti povem, da je to najboljši prijatelj mojega moža še iz OŠ in da ga dobro poznam. ja, en super človek je user posted image  

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
8.6.2007 19:57:16   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

IZVIRNO SPOROČILO: Nika35

Sem imela enega fajn sošolca po imenu Bor iz srednje šole, ki je bil sicer invalid na vozičku, ampak en krasen človek in ful brihten dečko.

a si hodila na Bežigrajsko gimn.? 

user posted image  ajč, Nika, mislila sem Poljansko gimn. user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
9.6.2007 10:14:16   
benika
Čao!

Najprej en lep pozdravček KMA-nisem te že dolgo brala. Upam, da si poštimala zadeve s fantom, da je mali zdrav....

Moram priznat, da sva se imela z Benijem zadnjič fenomenalno. Sem kr pogrešala ta naša srečanja. Glede na to, da bom verjetno čez kaka 2, 3 mesece že na bolniški, upam, da mi nadaljna srečanja ne bodo več ušla.

V službi še vedno ne vedo nič o moji user posted image . V petek mi poteče pogodba, pa me je zadnjič šef tako razočaral, da sem mislila takoj zapustit šiht. Pogodbo mi bodo namreč podaljšali le za 6 mesecev, čeprav mi je bilo obljubljeno drugače. Tako se mi bo pogodba iztekla 15. decembra, verjetno brez možnosti podaljšanja in zopet bomo bili papirnato bitko za nov šihtuser posted image .

Ampak kaj čmo, tako je življenje, ubilo me menda to ne bo.

2ursae, moj glas pripada Nejcuuser posted image .

Pri nas smo se (zaenkrat) odločili tako, da če bo punčka bo Sara ali Lea, fantek pa....ah še bog ne ve, kaj si bo moj dragi zmislil tokrat. Navijam pa za Max Luka.

lp drage moje

< Sporočilo je popravil katja -- 9.6.2007 10:16:59 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
9.6.2007 12:21:18   
KiSsMyAsS
katja heeeeeeeeeej, tebe sm tut tle gor pogresala an. Beni je full kjutkan na slikcah iz srecanj, tko pravi mali mozek je user posted image . Mja glede fanta - dolga zgodba - polna groznj in ostalih scen - tamauga nism hotla izpostavljat temu in sm sla. To je biu zame zlo velik korak in sm vesela, da sm ga zmogla. Zdj me pa caka se kup papirjev za urejanje prezivnine, tko da mam krnekj dela user posted image

A bo pr vas dojenck tut katja? Full lepo je slisat, da boste ene ze mele drugega malcka, res ste full pogumne, k jest nevem ko bi zdj se enga mela po usem tem. user posted image

Dons je pa koncn mau soncka, tko da grem zdj rosce posadit. Tamau spi. Se tipkamo, beremo, cau user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
9.6.2007 22:37:28   
2ursae
vse, ki ste se potrudile in glasovale za ime mojga drugega sinka moram žal razočarat, da mi trenutno ne eno ne drugo ime ni več všeč user posted image . Ajajaj ... vam sporočim, ko boom imela spet "resne" favorite user posted image .

katja, res so user posted image  user posted image  v tej tvoji službi user posted image .

v albumu so slikice s srečanja, pa še ene par takih domačih v albumu z naslovom "v drugem letu". Vabljene user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3544
10.6.2007 11:02:28   
TVN
Čist' na hitrco. Ja, 2ursae, točno tega Bora mislim. Bor Mehle je bil moj sošolec vsa 4 leta na Poljanah. Uf, je svet res majhen! Kje je sedaj Bor?

Slikice so vse po vrsti ful luštkane, Anže pa res zna pozirat. Kje pa ste bili, ko imajo take fajn tobogane?!

Katja, to je pa res zoprna situacija s tole tvojo službo. user posted image  Kaj naj rečem, drži se in pogumno v nove boje!

Zdaj pa prav zares letim.... ČAU za nekaj časa!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
12.6.2007 14:39:55   
teta beta
Čao!

Tako sem že sama na sebe jezna, ker se nič ne javim, včasih še preberem, potem pa pride kaj vmes in nimam časa pisat.

Jaz sem pa z vasi in smo se tudi ful igrali zemljo krast, pa boj med dvema ognjema in ristanc, gumitvist, klatenje po vasi in rabutanje user posted image . Sam tumhajt nam je šel po glavi in bilo nas je cel kup otrok v bližnji soseščini. Prav fajn je bilo, res. Upam, da bo tudi Daša imela podobno komapnjone in bo več zunaj kot notri, ker res ne bi rada, da bi ždela pred tv-jem ali računalnikom. Pravzaprav tega niti ne bom dovolila.

2ursae, zdaj je že tako mimo, ampak še vseeno moje mnenje o imenih: obe sta lepi, ampak jaz ne bi izbrala nobenega od teh. Midva sva za fantka imela v ožjem izboru Jurij, Lenart in Izak, poleg teh so meni všeč še Pavel, Krištof, David, Samo (tega ziher ne bi izbrala, ker je tako bilo ime mojemu bivšemu), Andrej itd., bi morala še malo pobrskat po spominu.

Katja, to je pa res nerodno glede službe. Pa saj decembra boš ti že na porodniški, kajne?

slikic pa še nisem pogleddala, bom zdajle, če bo še čas.

Moram vam povedat, da smo naredili FUL premik glede kahlice oz. lulanja. Zadnjič, v petek je dopoldne spet rekla, da bi šla travico zalit, ampak ni šlo, sem pa videla, da ji je ušlo par kapljic, je torej vedela, da mora it, ampak je imela neke zadržke. Čez kakšno uro je spet rekla za zalit travico in takrat ji je pa uspelo (in še hlačke zraven user posted image ). In od takrat naprej ni več problema in resda skoraj vedno pove za lulanje, zelo redko se še v plenice. Čez vikend jih itak skoraj sploh ni imela gor. Je pa problem, ker za kakanje pa še ne pove, oz. ko se že pokaka ali pa začne, reče, da bi šla lulat. No, tudi to bomo zrihtali sčasoma. So pa seveda tudi slabe strani tega: zvečer ko je treba spat, bi šla še petstokrat na kahlico in sploh noče imet plenice gor. Danes ponoči se je zbudila, ne vem, kaj ji je bilo, po moje zobki, ker ji rastejo trojkice, ampak je rekla, da je zobki ne bolijo. In jokala in stokala, potem se je spomnila za lulat in je lulala na kahlico in potem plenico nazaj gor - kaj hujšega! Kričala, jokala, trmarila, se zvijala, dva je nisva mogla umirit.

vglavnem, tako je to, zdaj pa moram it, ker se ju zbudila in greva jest. Lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
13.6.2007 7:45:53   
Pia67
Teta beta, ni panike, saj trenutno vlada mrtvilo na našem forumu. Priznam, da sem večkrat pokukala na »septembrke 2005«, pisati pa nisem utegnila. Čestitamuser posted image za dobro uvajanje na kahlico, pri Nini je napredek to, da mi pove, da jo lulat, ko pa prideva do predmeta poželenja, je potem 10 minut pokladanja dojenčka na kahlico, ker dojenček lula, ko pa pride na vrsto nanjo, pa je po moji oceni, že polulana v pleničko in za kahlico ne ostane nič.

2. DM tek sem prestala, žal mi je, ker se nisem prisilila in odtekla še 5 km, za svojo dušo in bi jih tako imela 10 v nogah. Me prav zanima koliko bi tekla. Da imam motivacijo na 21. Morda se kateri zdi smešno kaj me okupira, ampak, saj še pridete v moja leta in …user posted image

Kolektivni dopust se mi začne šele 6.8., odpoved pa potem pade na 22.8., ker sem mal grozilašefu, ker mi ni hotel plačati dopusta, ker mi kao ne pripada. Itak zasebnike ne zanimajo sindikalne zadeve in te prav razumem Katja kak teksas imaš v službi. Jaz upam, da mi fara nekak službo zamenjat, ko je trenutno veliko povpraševanja po informatikih. Imam že zdravstvene težave, saj mi veselo uhaja voda, npr. na teku sem po nekaj km čisto polulana. Grrr keglove vaje so postale nujnost.user posted image user posted image user posted image

Aja, vpisala sem se na Magistrski študij Informatike. Jeseni se začne zares.user posted image

Nina ima danes v vrtcu samega ministra Zvera. Vrtec je čist opedenan. Popoldne pa gremo na CICIVESELICO. Skupaj z mojima staršema, obeta se bogat program, jedača in pijača. Upam, da ne bo gužve, saj so vključeni vsi vrtci, ki spadajo v skupni vrtec Ciciban.

In kaj počnete ostale? Baje razsaja viroza z visoko vročino. No, vsaj v NM je na tapeti.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
13.6.2007 8:08:54   
2ursae
ja, res smo nekam počasne te dni. Jaz večkrta pogledam na forum, ampak napišem pa nič.

teta beta, user posted image user posted image  za kahlico user posted image . A si jo imela sicer v racmankah - pravijo, da tako otročki prej začnejo s kahlico. Pri nas damo Anžeta nanjo le zjutraj in se včasih polula, pol je pa ves srečen, ko greva lušco zlit v WC in potegneva vodo, pol pa spleza na pručko in si umijeva rokice user posted image . Je pa zdaj tko, da na kahlici zdrži ful malo časa, ker mu je najljubše, če prime kahlico in reče "zlit" in se napoti proti wcju, čeprav ni v njej ničesar. Definitivno rajši zliva kot lula user posted image . Bomo letos na morju mal potipali, če bi šlo, se bomo oborožili z gatkami in poskušali bit čim več časa v njih. Sam ne pričakujem ravno velikega uspeha.

Pia, se mi je zdelo, da sem na srečanju z enim ušesom slišala, da boš dala odpoved, pa nisem hotela pol nič spraševat. Jaz ti čestitam, ker se mi iz tvojih opisov zdi, da je to res ena od tistih bolj premostitvenih služb, sploh pa za človeka s VII. stopnjo. ja, informatiki so res zaželjeni, držim pesti, da hitro najdeš kaj primernega user posted image , pa vso srečo na podiplomcu user posted image .
Dobra si, da greš tako dolgo tečt user posted image user posted image , a ti uspe doma kaj trenirat?

drgač sem pa včeri skor umrla od smeha - tamali je v dnevni nekaj akrobatiziral s svojim čajem in ga je mal polil, jaz pa se mojmu, ki je bil v kuhinji zaderem "cunja!", da mi jo prinese da pobriševa. No in mali še kar naprej preliva svoj čaj, polije in zavpije "cuna!" user posted image user posted image user posted image  ma, kot da bi sebe gledal user posted image user posted image  

a gre katera v soboto v tivoli na papijev festival? sem videla reklamo, bo pela R. Kranjčan, Čuki pa Čarovnik Grega, skratka žur za otroke. Jaz mojga ngovarjam, da bi se spravili.

lepo se mejte, javte se še kaj

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
13.6.2007 13:10:58   
pety78
Punce, sem rekla, da vam moram pokazati to slikco iz nedeljskega potepanja po živalskem vrtu. user posted image

user posted image

A so vašim frajerčkom še prav te majčke?

LP, Petra

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
13.6.2007 13:12:44   
pety78
Aja, saj ga bomo kmalu postrigli, no. user posted image user posted image user posted image Čakam na sestro, ki je frizeka, da nas obišče. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Folna kislina
Michonne RR

Ali ste med nosečnostjo jemale folno kislino?

Da (75%)

Ne (13%)

Občasno (12%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!