|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali bom lahko kdaj brez skrbi
16.6.2007 9:10:19   
Sandra05
Lepo pozdravljeni!
Sem mlado dekle, ki se že 22 let bojuje z nadležno alergijo na skoraj čisto vse kar je možno. Od hrane, pršice, trave, zdravila, pijače,....še in še in še.
Ker si s partnerjem zelo želiva dojenčka, me zanima ali je morda možno, da bodo vse terapije zdravljenja s histaminiki, vplivali na otroka, njegov razvoj v trebuščku in kasneje.

Hvala Vam za odgovore in nasvete.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali bom lahko kdaj brez skrbi
16.6.2007 9:35:24   
Anonimen
Nek vpliv po moje že je , če prav ko jih že tako dolgo ješ je po moje telo že navajeno zdravil. Največ bi ti pa lahko povedal zdravnik, on bo najboljš vedu kako in kaj.

(odgovor članu Sandra05)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ali bom lahko kdaj brez skrbi
16.6.2007 9:43:07   
Zvezdica
Zdravo,
Siver ne vem kakko ti bo to pomagalao ampak moram povedat, da sem pred nosečnostjo alergična na breskve, nektarine, cvetni prah, kvas in mačke.
Bilo je kar zoprno ampak med nosečnostjo nisem jemala ne Claritina NIČ. Po porodu meni zapše breskva in glej; NIČ, nič po glavi, nič po telesu. Ne vem kdaj mi je kapnl v glavi, da je alergija izginila.
Zdaj  že tri leta razen na mačke nisem alergična.

LP Zvezdica


(odgovor članu Sandra05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ali bom lahko kdaj brez skrbi
16.6.2007 11:55:25   
Sandra05
Tudi mene so zdravniki tolažili, da bo te alergije konec po čpetrtem letu nato po puberteti in ker nič ni bilo, me zdaj tolažijo, da pa mogoče ko bom rodilauser posted image .
Jaz jem Zyrtec, ker mi claretini nič ne pomagajo.
Sem pa že slišala, da baje po porodu veliko žensk izgubi alergijo.
Trentudno si pomagam z bioenergetiki in upam, da bo kmalu teh težav konec. saj sem mesece nazaj imela grozne izpuščaje na obrazu, kot da sem opečena, skratka user posted image  

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ali bom lahko kdaj brez skrbi
16.6.2007 18:31:30   
Pat74
Tudi sama sem alergična na več reči, ampak zdravil več ne jemljem, jemala pa se claritine, ampak mi ni nikoli pomagal - moram reči, da je nosečnost vedno dobro vplivala na moje alergije (zelo hud izpuščaj po psih in hrbtu), saj mi je vsaj takrat izginil - očitno hormoni dobro vplivajo. Kot vem, bi bilo pa najboljše, če boš imela otročka, ta zdravila ukiniti - raje se posvetuj z zdravnikom, meni so namreč tako svetovali.

(odgovor članu Sandra05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ali bom lahko kdaj brez skrbi
17.6.2007 8:29:08   
Sandra05
Zelo sem vesela, ko slišim, da vas alergija ni jezila v nosečnosti. Saj zdravila bi ja 100% ukinila, mene skrbi, ker vsa ta zdravila v telesu ostanejo še kar nekaj časa in me je strah, da bi to vplivalo na zdrav razvoj otroka. Ker zdravila so prisotna vsak dan, včasih tudi dvakrat user posted image  Seveda se bom pozanima tudi z ginekologinjo, zdravnikom... Ampak najraje slišim izkušnje od Vas mamic, ki ste to že dale skozi. Hvala Vam user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ali bom lahko kdaj brez skrbi
18.6.2007 8:07:42   
afnica mala
Predno sva začela načrtovati nosečnost, sem šla na pregled k pulmologu, da ga vprašam, če lahko med nosečnostjo jem Cleritine (jedla sem jih cca 12 let). Pa je rekel, da brez problema. Potem sem se vseeno alternativno zdravila, tako da zdaj ne jem nobenih tablet za alergijo.

(odgovor članu Sandra05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ali bom lahko kdaj brez skrbi
18.6.2007 9:49:38   
Sandra05
Včeraj sem bila na bazenu in kaj danes, vse me srbi, sem kot kakšen kuža z bolhamiuser posted image  oh ti alergija na 101 načinuser posted image . Jaz imam tako slabe uzkušnje s temi pulmologi, ker mi nikoli ne nardijo testov na hrano, ki bi rada. Ker zadnjič je sestra pozabla kaj sem ji že rekla in je delala osnovne, potem pa nisem več zdržala da bi naprej operirala z mano. Hvala za take.
Edino alternativi še zaupam. Me pa zanima afnica mala, če si kdaj imela kakšene stranske učinke po terapijah.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ali bom lahko kdaj brez skrbi
18.6.2007 10:14:37   
majci23
v podčetrtku baje obstaja ena zdravnica, ki zdravi z alternativno metodo, mislim da se reče bioresonančna metoda. princip je pa čisto fizikalen: vsaka alergija ima svoje nihanje, z to metodo ti to nihanje izničijo. Ne vem pa točno kako to poteka, vem da so moji starši lani hodili tja in so zdaj super. nekja časa potem se je treba držati diete, potem pa se lahko začne uvajati nazaj hrana, na katero si bil prej alergičen.
ne vem kako se piše ta zdravnica, pred njo je bil dr. Medved.

(odgovor članu Sandra05)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ali bom lahko kdaj brez skrbi
18.6.2007 11:12:07   
Sandra05
Hvala za informacijo. Sama sem imela namen oditi k dr. Medvedu, vendar ga je nažalost prehitela smrt. To bioresonanco sem preizkusila, vendar moram reči, da sem grozno plačala -  nekje v LJ in da ni bilo nobenih sprememb. Za to gospo, pa se bom poznimala, hvala.

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ali bom lahko kdaj brez skrbi
18.6.2007 12:49:54   
afnica mala
V Podčetrtku sem bila na testiranju, na terapije pa sem hodila oz. 2 x letno še grem v Kranj.  Izkušnje so različne, men je pa pomagalo in sem zelo vesela tega.  Jaz sem kljub zagotovilom pulmologa, da Claritin ne škoduje, želela nekaj naredit zase in za upam enkrat user posted image . Pa tableti mi niso pomagali zadosti.

(odgovor članu Sandra05)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?