Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
;višina; teža; PDP
; Julija

Mogoče si celo zajtrk naročim vanjo.
In tako sva odšla z mojim domov. Dobra stran tega je, da sem se ravno zbudila in sem spala celo noč, brez da bi šla na wc, si morte mislt
. Slabo se počutim tudi zato, ker imam slabe izvide za železo in tako moram v četrtek obvezno nazaj, očitno mi tudi sirup ne pomaga
, govorila je o neki injekciji, nimam pojma, sem pa res skoz zaspana in izčrpana, vglavnem švoh
sva ravnokar pojedla zajtrk, zdej greva pa v trgovino in na kavico. Pol pa k tašči na kosilo, pol pa mal počitka. Zgleda, da bo danes spet kr vroče, tko da bom kr bl v dnevni na kavču, k mava fajn hladno. Se mi zdi, da včeraj našemu sončku ni pasal k je blo prevroče. Je bil skoz ful miren, k sm šla pa pod tuš (hladen), je pa začel plesat po trebuhu. Tko da sva z mojim dragim rekla, da bomo tele dni bl na hladnem. Drugač smo pa spali kr uredu, pa tud tole otrdevanje je zgleda za neki časa mal minilo. Bomo vidl. Kako pa kaj Anja O., pa Šiškamiška in njena dva sončka?
evo, jaz sem že zelena....
pa še unega, k se ponoči sveti..... ka te jaz vem, kak se mu reče